*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyaaaaaaaaaaaaa widzisz Madziu, po mleku bez zagęszczacza uwolnił się wulkan.......
a na nasze problemy kupkowe (mała co 3-4dni robiła, ale każdego się bardzo męczyła, prężyła)....pomogło chyba,że za radą jednej ze styczniówek zaczęłam pić probiotyk i teraz mała 3-4 kupki dziennie robi:)Nuskaw, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry;) ale literatury napisalyscie duzo;)
u nas noc spokojna, u meza w pracy zą bardzo zdziwieni ze Kostek przesypia nocki bo u nich kazde dziecko do 2 lat sie w nocy budzilo.
Powiedzielismy ze go otulamy na noc i tu zdziwko co my robimy dziecku;) mi sie wydaje ze Kostek wlasnie otulanie kojarzy ze snem nocnym dlatego tak spokojnie spi, najgorsze ze wyrasa juz z otulacza. Zastanawiam sie nad kupnem woombie. ma ktoras??
leje, spaceru dzis nie bedzie ale moze uda mi sie pokonac tą gore prasowania ktora lezy od tygodnia.
na 18.40 wizyta u pediatry poleconej przez Paule;)
milego dzionkaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 09:53
-
nick nieaktualny
-
Kurcze ja mam powtórkę z wczorajszego dnia. W nocy mi ładnie śpi a w dzień jak zostanie na chwilę sama kweka, płacze i macha rękai jakby się czegoś bała . Wczoraj cały dzień z nią leżałam , przytulatla się do mnie i wtedy spala, dziś nawet to nie pomaga tylko w rozku i na rękach. Ale i tak bardzo czujnie śpi. Jeść nie chce, pielucha sucha, brzuch nie boli. Dziś chyba znowu nic nie zjem oprócz kanapek dopóki mąż nie wróci.
-
Malenq wrote:ja mam woombie, ale mała nawet 10min nie chciała w tym leżeć...kolejna kasa wyrzucona w błoto.........
więc może większy otulaczek????jak już to zna....
powodzenia na wizycie:)
poszukam ale poki co nie widzialam zeby otulaczki mialy rozmiary. Bynajmniej taki jaki mam. A jaki masz rozmiar woombie? -
Hejka
U nas noc tragiczna Jaś budził się co godzine ! no i nad ranem juz nie pospał i tak druga noc z rzędu chodzę jak zombie. Teraz chwilę usnął to nawet nie wiedziałam że potrafię tyle rzeczy zrobić w tak krótkim czasie. Bo wiem że jak się obudzi to już nic nie zrobię.
Zazdroszczę dziewczynom po cc że tak ładnie Wam się goją rany...u mnie zrobiły się stany ropne w niektórych miejscach i przedwczoraj będąc pod prysznicem jedna rana sama pękła i wyleciała ropa ! Generalnie mnie to nie bolało, smarowałam tormentiolem i pryskałam octaniseptem. Ale za jakąś godzinkę patrzę na tą rankę że jest biała no więc ja głupia, zawsze przy takim czymś muszę grzebać. Wyparzyłam pensetę i myślałam że po prostu włosek się wrósł. Pociągnęłam...i wyszła nitka, szew się nie rozpuścił. Spanikowałam polecialam do męża on mowi żebym zostawiła i poszła do lekarza. No i tak nitka sobie wystawała ale nie dawala mi spokoju więc ją pociągnęłam i wyszła z 2cm...no i od tamtegomomentu ranka już się ładnie goi ale ślad pewnie zostanie. A dzisiaj patrzę że zrobiło się takie samo zgrubienie w innym miejscu...też pewnie szew zaraz wyjdzie, masakra jakaś.
Czy jest jeszcze jakaś dziewczyna której palce są nadal spuchnięte i nie włoży obrączki?? bo ja się już chyba poddam i powiększę.
Dziewczyny co na ból gardła przy kp ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 10:48
-
szpilka wrote:do nas zaraz przychodzi polozna, dzwonila pol godziny temu, maly nieodkladalny, placze okrutnie, przy akompaniamencie placzu umylam twarz i zeby, ale czesac swoich dlugich wlosow nie mialam serca
-
nick nieaktualnyłączę się w bólu.....u mnie też powtórka z wczoraj.........może to jakiś skok? a może faza księżyca??? a może tak już musi być???????
Ag ja kupiłam jak mała była trochę mniejsza i to był rozmiar 3-6kg, teraz jak ma prawie 5kg to woombie prawie się nie zapina (moja mała kluska), więc te rozmiary zaniżone są....
u Was razy po cc.........a ja po sn jeszcze się goję...byłam u gina, goi sie ładnie, ale POST przedłużony do połowy marca, wtedy kolejna wizyta...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 11:05
-
Maleng wlasnie myslalam nad tym rozmiarem, Kostek ma co prawda juz ok 5,1kg ale on nie jes kluseczka. Pomysle;)
Jeszcze bidulko sie meczysz z kroczem?? wspolczuje Ci. Nie martw sie jeszcze przezyjesz 1 raz i pozniej bedzie juz cacy:DMalenq lubi tę wiadomość
-
U mnie blizna po CC jest piękna o ile można tak mowić o bliźnie
inna sprawa, ze martwi mnie moj brzuch... Mam rozstep mięśni prostych brzucha, od pępka w dół i w gore mam przerwę... Taka dziurę w brzuchu.. Widać to tylko jak leżę, po prostu mogę włożyć palce w brzuch ..W sobotę kontrola u gina to zapytam czy to sie jeszcże zejdzie czy nie
przez to nie mam i chyba płaskiego brzucha juz mieć nie bede mimo, ze wróciłam do swojej wagi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 11:17
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Malenq wrote:łączę się w bólu.....u mnie też powtórka z wczoraj.........może to jakiś skok? a może faza księżyca??? a może tak już musi być???????
Ag ja kupiłam jak mała była trochę mniejsza i to był rozmiar 3-6kg, teraz jak ma prawie 5kg to woombie prawie się nie zapina (moja mała kluska), więc te rozmiary zaniżone są....
u Was razy po cc.........a ja po sn jeszcze się goję...byłam u gina, goi sie ładnie, ale POST przedłużony do połowy marca, wtedy kolejna wizyta...
Jaś charczy jak śpi...w dodatku w dzień jak głęboko oddycha to sapie. Chyba nas dopadła sapka...bo kataru nie ma.
http://allegro.pl/k13-katarek-aspirator-na-katar-do-odkurzacza-1500w-i5060631495.html
Czy ten aspirator jest ok ? Bo w ogóle się na tym nie znam, może ma któraś taki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 11:30
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalenq wrote:aaaaaaaaaaaaa widzisz Madziu, po mleku bez zagęszczacza uwolnił się wulkan.......
a na nasze problemy kupkowe (mała co 3-4dni robiła, ale każdego się bardzo męczyła, prężyła)....pomogło chyba,że za radą jednej ze styczniówek zaczęłam pić probiotyk i teraz mała 3-4 kupki dziennie robi:)Mój wali teraz 2-3 rano na spaniu, nie muszę nawet ustawiać budzika dla męża bo budzi go szereg pierdziochow a potem strzelanie armaty. Po spacerze mu jeszcze popuszcza i przed albo po kąpieli
Dziewczyny czy ktoras miała taki problem z sucha skóra malucha na brwiach i w okolicach oczu? U nas krosty zeszly na szyję, tors i rączki. Także to jednak chyba alergiaNo i Młody dostał mega wysyp jak zjadłam dwa plasterki sera żółtego, chyba że to zbieg okoliczności. I jak tu żyć, lekarz mówi ze przejdzie, nic nie robić, a on już jest cały obsypany a buzia jak tarka
Malenq lubi tę wiadomość
-
Magdalenka, ja jeszcze też nie noszę obrączki...jeszcze 2 tyg temu sprawdzałam i nie dałam rady włozyć mimo ze już wróciłam do wagi sprzed ciąży to jakaś z deka spuchnięta jeszcze chyba jestem. Dziś mierzyłam to już weszła na palec ale trochę ciasno i nie wygodnie. Poczekam jeszcze trochę i jak nie wejdzie do lata to też powiększę -
nick nieaktualnyNuskaw na brwiach u nas to ciemieniuszkę mała............a alergia na bank, jak ma tarkę....odstaw nabiał (to nie zbieg okoliczności) i bepanthenem lub medidermem lub atoperalem lub linomagiem zielonym 2-3 razy dziennie smaruj.......ja małą kąpię w rumianku z dodatkiem emolientu, potem niestety smaruję całą kremem .......