*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Ag... wrote:dziewczyny ktoras miala pampki 3 sleep&play?www.styczniowki2015.phorum.pl
-
Selene wrote:Dzień dobry,
Znalazłam sposób na noszenie mojej małej, aby obyło się bez awantur (do tej pory tylko pionizacja ją zadowalała):
http://www.osesek.pl/files/stories/zdrowie_pielegnacja_blog/brzuszku_t.jpg
Jestem mega zadowolona bo od 10 dni mała budzi się w nocy tylko 1 raz na jedzenieWczoraj zasnęła o 21:00 obudziła się o 3:00 zjadła całą butlę w 5 minut i zasnęła. Spała do 6:30
Oby już tak zostało!www.styczniowki2015.phorum.pl -
Wiki ja dokarmian bo maly nie chce jesc z cycka w dzien dluzej niz 3/4 min a jest ciagle glodny. Zjada roznie 20/40/60 ml a czasem nic ale zawsze mu przygotuje i zaproponuje czy szanowny ksieciunio zechce.
na spiocha ciagnie cyca do zera.
Mi smierdziala jedna paczka 2 zielonych- nie wiem czemu. mialam wrazenie ze zapach jak z warsztatu samochodowego:D
Najlepsze dla mnie te biale, ale są dosc drogawe. Obecnie uzywam tych bialych 2 ( one są duze dosc) i dada comfort fit.
A wlasnie po kupsonie gigancie kostek po otwarciu pieluchy z usiechem na ustach stwierdzil Ooooo:DWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 12:44
-
Ag... wrote:Wiki ja dokarmian bo maly nie chce jesc z cycka w dzien dluzej niz 3/4 min a jest ciagle glodny. Zjada roznie 20/40/60 ml a czasem nic ale zawsze mu przygotuje i zaproponuje czy szanowny ksieciunio zechce.
na spiocha ciagnie cyca do zera.www.styczniowki2015.phorum.pl -
ania_29 wrote:My już jesteśmy po wizycie u chirurga. Jutro znów idziemy. Pępek coraz ładniejszy
Z infekcją na razie chyba bez zmian, do szpitala się nie wybieramy w każdym razie.
ania_29 lubi tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Ja też mam kokardkę
U mnie tez pomógł delicol ale fakt na wzdęcia nie działa bo mały nadal się pręży i stęka choć nie tak bardzo jak wcześniej
Mały po szczepieniu czuje się dobrze sporo śpi ale na szczęście nie gorączkuje, noc też była ok. My też idziemy szczepionkami na NFZ, właśnie byliśmy na spacerku 2 h taka piękna pogoda
Jaką macie temperaturę w pomieszczeniach gdzie przebywa dziecko i jak je ubieracie po domu?
Ja mam ok 24 stopni mimo zakręconych grzejników ciągle wietrze i ubieram małego np w body na długi rękawek i półśpiochy, czy nie będzie my za zimno jak założę mu na krótki rękawek?
Teściowa jak jest to ciągle jęczy żę jest zbyt lekko ubrany, mam to gdzieś ale już sama nie wiemMalenq lubi tę wiadomość
-
Iwuska mam tak samo, kaloryfery zakrecone a w domu 23/34 st. tak cieplo od rurek jest:(
mlody chodzi w bodziaku z dl rekawem i polspiochach. W krotkim mi czase chlodnawo wiec narazie wydaje mi sie ze bedzie mu za zimno. Ale w wisle przy kominku byl w krotkim -
Iwuska u mnie 21 stopni, w salonie z kominkiem trochę cieplej i swojej ubieram krótki rękawek i na to bluzka z długim albo bluza, albo sweterek. Na nogi same legginsy i ciepłe skarpetki
Gdyby nie nasze forum, to nie wiedziałabym, że jest taki przesąd z czerwoną kokardką
Małolata ładnie śpi. I całe szczęście, niech nabiera sił. Mama za to juz obiad zrobiła -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moja maleńka znowu zaczęła strasznie marudzic i płakać. Tak mi jej żal. Wróciliśmy że spaceru, zaczęła płakać , nie chce jeść. Leży już godzinę u mnie na klatce i śpi ale bardzo czujnie. Może ty ma związek z tymi plamkami na skroniach. Nie wiem co to może być. Może powinnam iść do lekarza.