*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rybka1 wrote:my właśnie po spacerku 2 godzinki
Młoda w dobrym humorze moze uda mi sie nawet zupę zrobić
Ewelina a co to za plamki?
Wyszły jej takie czerwone chropowate. Po jednej na każdej skroni. I nie wiem czy to ją coś uczulilo czy czy co to jest. -
Kawa nie kupowalam kombinezonu, nie mam pojecia jaki rozmiar moze miec na nast zime.
Zastanawiam sie wlasnie nad kurtka przejsciowa w 5-10-15. tez mają spore obnizki.
co do smyka cool club- roznie z numeracją. jedne rzeczy zawyzone inne zanizone.
a kilka kurtek z wyprzy zimowej wrocilo jako kolekcja wiosenna do regularnej ceny...dziwne:/ -
Selene wrote:Dzień dobry,
Znalazłam sposób na noszenie mojej małej, aby obyło się bez awantur (do tej pory tylko pionizacja ją zadowalała):
http://www.osesek.pl/files/stories/zdrowie_pielegnacja_blog/brzuszku_t.jpg
Jestem mega zadowolona bo od 10 dni mała budzi się w nocy tylko 1 raz na jedzenieWczoraj zasnęła o 21:00 obudziła się o 3:00 zjadła całą butlę w 5 minut i zasnęła. Spała do 6:30
Oby już tak zostało!
Selene moja uwielbia być tak noszona -
MY po pediatrze, plesniawki na jezyku, plesniawki w gardle nic dzziwnego ze plakal wczoraj caly dzien, dostalismy nystatyne na plesniawki, gastrituss baby na ulewanie i acidolac na brzuszek
tu pytanie do dziewczyn ktore dawaly ten syropek, bo widzialam ze czesc dzieci miala po nim zaparcia, ale czy mialuscie wtedy tez acidilac czy inny probiotyk w tym samym czasie? -
nick nieaktualnyszpilka wrote:MY po pediatrze, plesniawki na jezyku, plesniawki w gardle nic dzziwnego ze plakal wczoraj caly dzien, dostalismy nystatyne na plesniawki, gastrituss baby na ulewanie i acidolac na brzuszek
tu pytanie do dziewczyn ktore dawaly ten syropek, bo widzialam ze czesc dzieci miala po nim zaparcia, ale czy mialuscie wtedy tez acidilac czy inny probiotyk w tym samym czasie?
nie nie dawałam acidolacu, sama piję probiotyk......... -
nick nieaktualny