*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Wróciłam
poziom endorfin wzrósł choć na chwilę
no trzaskam tylko brzuszki niestety,uwielbiam skalpel Chodakowskiej ale młody nie da mi 40 min wolnego, waga niższa niż przed ciążą więc choć tyle
Ag..., OliOla, ania_29, Agus89, lwuska55592, Viv78, szpilka, Chanela, Ewelina88, jonka91, Becia81, Wiki81 lubią tę wiadomość
-
Och ja też liczę na wiosenny przypływ energii.
Co roku na wiosnę zaczynam biegać, więc może w tym roku też się uda to ogarnąć.
Chciałabym schudnąć tak z 10 kg, no ale niestety tłuszcz sam się nie wchłonie i trzeba spiąć poślady no i działać.
Gdyby moje dziecię spało w dzień to bym ćwiczyła zumbę na xboxie... -
nick nieaktualnySzpilka nie wiem czy syrop wpływał na zatwrdzenie, nie powinien, bo w składzie ma to co espumisan...
A te krople mają w składzie laktozę wiec u nas odpadają...
Ja w poniedziałek skalpel2 spróbuję.... HeheheWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 20:47
-
Ania mi lekarka zakazała wszelkich ćwiczeń po cc przez pół roku, przez 18 tygodni mam nie dźwigać nic oprócz noszenia dziecka. Powiedziała że jeśli kobiety robią inaczej to potem zwiększa się prawdopodobieństwo np endpmetriozy. Pomyślałam, że jeśli trochę poczekam to nie umrę...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 20:46
-
Ja robie brzuszki, ale do efektow jeszcze czas. Taka mam oponke
Maly spal a ja wzielam prysznic polaczony z jego.umyciem, pozamiatalam i pomylam podlogi. Teraz pozostalo mi tylko pomalowanie pazorkow. I bede jak ta lala hahaWiki81 lubi tę wiadomość
-
Dzwonila do mnie ciotka.
Wraca z pracy i widzi ze ktos stoi przy drodze, zwolnila. W momencie jak mijala dziewczyna rzucila jej sie pod koła. Policja, pogotowie. Ciotce nic nie zrobili.
Dziewczyna sie przyznala ze chciala sie zabic...13 lat...nieszczesliwa milosc.
masakra. -
Ag... wrote:Dzwonila do mnie ciotka.
Wraca z pracy i widzi ze ktos stoi przy drodze, zwolnila. W momencie jak mijala dziewczyna rzucila jej sie pod koła. Policja, pogotowie. Ciotce nic nie zrobili.
Dziewczyna sie przyznala ze chciala sie zabic...13 lat...nieszczesliwa milosc.
masakra.Co się dzieje z tą młodzieżą - aż strach myśleć
-
nick nieaktualny
-
zielarko jak tam po wczorajszej rocznicy udała się??
ja czytałam w necie że nie można ćwiczyć do 6 miesięcy po CC. A szkoda bo też chętnie poćwiczyłabym brzuszki, a może i nawet z Chodakowską coś ? Mam nadzieję, że długie spacery coś dadzą i latem może na rowe wsiądę bo to nie obciąża az tak brzucha.
szpilka teraz się boję iśc jutro na to szczepienie, bo nie pomyślałam że w razie W nie będzie pediatry...kurcze nie dość że myslalam o tym że pewnie będzie płakał to teraz jeszcze będe myśłala co robić w razie gorączki.