WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 22:19

olka25, Chanela, OliOla lubią tę wiadomość

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja się pomodlę.

olka25 lubi tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewcxyny mam nietypiwe pytanie, czy Wasze maluchy ciagle mlaskaja, obluzuja sie i ciamkaja jezyczkiem ??? Jakby ciagle cos mialy w buzi. Moja ciagle tak robi i duzo sie slini przy tym. Martwie sie troche. Pomozecie ?

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka25 wrote:
    Cześć! Wyłączyłam się zupełnie z forum, tak mnie opieka nad synkiem pochłonęła. Dziś jednak chcę was prosić o modlitwę. Dziś w nocy bratowa mojego męża urodziła córeczkę, ale z małą jest bardzo źle. Miała krwawienie śródczaszkowe i ma duży krwiak. Lekarz, który robił usg główki powiedział, że takiego dużego krwiaka jeszcze nie widział. Małą przewieźli do innego miasta, do szpitala z lepszym sprzętem, na intensywną terapię. Mają zrobić wieczorem usg, żeby sprawdzić, czy krwiak rośnie. Jeśli tak, to będzie operacja, jeśli nie, to czeka ją miesięczne leczenie na oiomie, mające przyspieszyć wchłanianie krwiaka. Mała była ochrzczona przez położną, a jej rodzicom powiedzieli, że mają prawdopodobnie ostatnią szansę posiedzenia z małą. Wszyscy mamy jednak nadzieję, że to się dobrze skończy. Proszę was, jeśli możecie, to pomódlcie się.
    Wspieram :*

olka25 lubi tę wiadomość

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka wrote:
    Dziewcxyny mam nietypiwe pytanie, czy Wasze maluchy ciagle mlaskaja, obluzuja sie i ciamkaja jezyczkiem ??? Jakby ciagle cos mialy w buzi. Moja ciagle tak robi i duzo sie slini przy tym. Martwie sie troche. Pomozecie ?
    Anutka, wydaje mi się że ma to związek z kształtowaniem się układu pokarmowego. Mi położna mówiła, że jak będzie się już dziecko śliniło, to znak, że już ładnie trawi i można rozszerzać dietę swoją. Ona się też uczy radzić sobie ze śliną w buzi. No i w 3 miesiącu mogą iść pierwsze ząbki. Ale i wcześniej się to zdarza.

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj moja Ala merda językiem na wszystkie strony. . Zauważyłam też właśnie że więcej się ślini i co chwile ma piąstkę w buzi. :) Smoczka nie chce. Woli swoją pięść bądź kciuka męża. :D

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • renia83 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matulu Wiki nie strasz zabkami ;)
    My dziś hardcorowy dzień, młody odcierpial wczorajszy bajzel czasowy,wczoraj spał do wieczora, po kąpieli odleciał przy butli za to od 2 zaczęło się kręcenie i drzemanie a nie spanie,w dzień totalna masakra, zero spania + ryk że zmęczenia, nawet spacer 3h nie dał mu rady, może 30 minut się zdrzemnął,po spacerze butla + ryk i dopiero po 18 jak zjadł to nabrał humoru, 21 padł w łóżeczku przy szumisiu bo jeszcze miał siłę mieć oczy otwarte :) kosmos, ledwo żyję ale co tam :)
    Ola pomodlimy się

olka25 lubi tę wiadomość

km5sh371hvmbjx86.png
    ug37io4p8tsos5yn.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola pomodliłam się za malenstwo. Tyle modlitw musi być wysłuchanych!

olka25 lubi tę wiadomość

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sliczna Milunia, nie moge sie napatrzec ;* zglos ja do agencji reklamowej Ewelinko

Ewelina88 lubi tę wiadomość

• jonka91 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola wspietam i mocno wierze, ze z malutka bedzie dobrze.

U nas jak wczesniej juz pisalam tez dzien spiocha.

Filip tez ostatnio zaczal sie slinic. Jak sie smieje to usta i broda zaslinione.
    A i od 2 dob nie chce smoka. Najpierw jak wkladam sie krzywi, pozniej wypluwa i w smiech. Tzn usmiecha sie z przekora "co ty mama nie potrzebuje".

A z tymi zabkami to roznie bywa. Siostrzencowi meza zaczely wychodzic na przelomie 3/4 msc zycia. Z grubej rury 4 na raz. Teraz ma pol roku i od tamtej pory cisza.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 23:18

olka25 lubi tę wiadomość

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

• Wiki81 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 05:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu napisz jak w szpitalu. Ci z malutką? Jak Ty sobie radzisz?

• OliOla Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 05:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 22:45

olka25 lubi tę wiadomość

l22nzbmh1lqdktpj.png

• Wiki81 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 06:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hania w nocy zaczęła tak się ślinić że momentami pokasłuje tyle a śliny. Mam nadzieje że to nie przeziębienie. Gorączki nie ma. Bo synek w domu siedzi przeziębiony. Wrrr...

• Wiki81 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 06:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wyrodna matka wczoraj bylam u fryzjera a dzis mam kosmetyczkę - paznokcie hybrydę robię na rączkach i nóżkach.

renia83, Kawa, Chanela, OliOla lubią tę wiadomość

• Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    Sliczna Milunia, nie moge sie napatrzec ;* zglos ja do agencji reklamowej Ewelinko
    Dzięki Kawa. :):* Ale mąż to się w życiu nie zgodzi. :) Zauważyłam że na forum same slicznoty są i przystojniacy. :)

Moje malenstwo dziś spalo od 22.00 do 4.45. W nagrodę zabrałam ją do łóżka i teraz je i puszcza mi baki. :)

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hania została z mężem. Nie wiem jak sobie poradzą. A co taka cisza na forum? Wstawać panienki. Zajrzałam na inne fora wcześniejsze i tam się ekipa wykrusza, takze dziewczynki udzielać sie, bo tez nam forum padnie

Kawa lubi tę wiadomość

• jonka91 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dzis zaliczylismy az 3 karmienia nocne. Taki bylem spragniony w nocy. Bardzo go dzis zainteresowaly zwierzatka przy karuzeli. Pial do nich tak glosno, ze chyba sasiedzi slyszeli!!

Wiki81 lubi tę wiadomość

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj wygrzalam dupke na Jamajce-pod lampami ;P

Nie straszcie zabkowaniem! Przeciez dopiero co z brzuszka wyskoczyla! :) moja sie tak slini ze az babelki leca.

Dzis mamy 8Tydzien! <3 planuje jakas sesje zrobic Adeli ;D

Wiki81 lubi tę wiadomość

• Selene Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    h

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 11:07

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aa i kupilam kolyske do brzusxkow(sa w biedrze obecnie po 49zl) bo myslalam ze z nia lekko sie cwiczy... Haha ale sie przeliczylam! :D

Wogole po ciazy stalam sie leniwa jesli chodzi o cwiczenia..

‹‹ 2165 2166 2167 2168 2169 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ