*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
olka25 wrote:Cześć! Wyłączyłam się zupełnie z forum, tak mnie opieka nad synkiem pochłonęła. Dziś jednak chcę was prosić o modlitwę. Dziś w nocy bratowa mojego męża urodziła córeczkę, ale z małą jest bardzo źle. Miała krwawienie śródczaszkowe i ma duży krwiak. Lekarz, który robił usg główki powiedział, że takiego dużego krwiaka jeszcze nie widział. Małą przewieźli do innego miasta, do szpitala z lepszym sprzętem, na intensywną terapię. Mają zrobić wieczorem usg, żeby sprawdzić, czy krwiak rośnie. Jeśli tak, to będzie operacja, jeśli nie, to czeka ją miesięczne leczenie na oiomie, mające przyspieszyć wchłanianie krwiaka. Mała była ochrzczona przez położną, a jej rodzicom powiedzieli, że mają prawdopodobnie ostatnią szansę posiedzenia z małą. Wszyscy mamy jednak nadzieję, że to się dobrze skończy. Proszę was, jeśli możecie, to pomódlcie się.
olka25 lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:Dziewcxyny mam nietypiwe pytanie, czy Wasze maluchy ciagle mlaskaja, obluzuja sie i ciamkaja jezyczkiem ??? Jakby ciagle cos mialy w buzi. Moja ciagle tak robi i duzo sie slini przy tym. Martwie sie troche. Pomozecie ?www.styczniowki2015.phorum.pl
-
Matulu Wiki nie strasz zabkami
My dziś hardcorowy dzień, młody odcierpial wczorajszy bajzel czasowy,wczoraj spał do wieczora, po kąpieli odleciał przy butli za to od 2 zaczęło się kręcenie i drzemanie a nie spanie,w dzień totalna masakra, zero spania + ryk że zmęczenia, nawet spacer 3h nie dał mu rady, może 30 minut się zdrzemnął,po spacerze butla + ryk i dopiero po 18 jak zjadł to nabrał humoru, 21 padł w łóżeczku przy szumisiu bo jeszcze miał siłę mieć oczy otwartekosmos, ledwo żyję ale co tam
Ola pomodlimy sięolka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ola wspietam i mocno wierze, ze z malutka bedzie dobrze.
U nas jak wczesniej juz pisalam tez dzien spiocha.
Filip tez ostatnio zaczal sie slinic. Jak sie smieje to usta i broda zaslinione.
A i od 2 dob nie chce smoka. Najpierw jak wkladam sie krzywi, pozniej wypluwa i w smiech. Tzn usmiecha sie z przekora "co ty mama nie potrzebuje".
A z tymi zabkami to roznie bywa. Siostrzencowi meza zaczely wychodzic na przelomie 3/4 msc zycia. Z grubej rury 4 na raz. Teraz ma pol roku i od tamtej pory cisza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 23:18
olka25 lubi tę wiadomość
-
Kawa wrote:Sliczna Milunia, nie moge sie napatrzec ;* zglos ja do agencji reklamowej Ewelinko
:* Ale mąż to się w życiu nie zgodzi.
Zauważyłam że na forum same slicznoty są i przystojniacy.
Moje malenstwo dziś spalo od 22.00 do 4.45. W nagrodę zabrałam ją do łóżka i teraz je i puszcza mi baki. -
Hania została z mężem. Nie wiem jak sobie poradzą. A co taka cisza na forum? Wstawać panienki. Zajrzałam na inne fora wcześniejsze i tam się ekipa wykrusza, takze dziewczynki udzielać sie, bo tez nam forum padnie
Kawa lubi tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny