*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Instrukcja mówi tylko ze pomiar ma być zrobiony w odległości od 3 do 5 cm i tak robię. Tyle ze za każdym razem inaczej wychodzi właśnie.czytałem w necie opinie i ludzie maja to samo.
A jaka temp byłaby ok po przebudzeniu?
Bo mi wychodzi jakieś 37 średnia.
I nie wiem czy odpuścić spacer czy nie. -
Viv78 wrote:Instrukcja mówi tylko ze pomiar ma być zrobiony w odległości od 3 do 5 cm i tak robię. Tyle ze za każdym razem inaczej wychodzi właśnie.czytałem w necie opinie i ludzie maja to samo.
A jaka temp byłaby ok po przebudzeniu?
Bo mi wychodzi jakieś 37 średnia.
I nie wiem czy odpuścić spacer czy nie.Viv78, Ewelina88, szpilka, Malenq lubią tę wiadomość
-
Pawel tez najczesciej miedzy 36,9 a 37,3, jak wychodzi wiecej to najpierw sie zastanawiam czy przypadkiem za szybko po placzu nie zmierzylam i ponawiam pomiar, jezeli wykonywany po sobie w tych samych warunkach rozni sie nieznacznie to temp jest srednia z pomiarow a jak sa duze roznice to trzeba poczekac z kwadrans bo mozna bylo trafic na moment jak sie zdenerwowal czy tez stygl po placzu a drugi pomiar jak juz mial normalna temperature
a ja cos chyba zlapalam w przychodni, jeszcze niby nic takiego, ale czuje sie niewyraznie -
nick nieaktualnySelene wrote:Raczej lecimy... Nie umiem sobie tego wyobrazić jak z małą to zorganizować, żeby jej płaczem nie doprowadzić do szału reszty samolotu. Będę się martwić jak przyjdzie co do czego
Ag..., jonka91, Selene, Chanela lubią tę wiadomość
-
A u nas dzis dzien spiocha i placzka.. Wczoraj mlody byl mega spokojny, a dzis tylko spi, a w przerwach ryk, bardzo niespokojnie je.. Normalnie jakbym znow miala noworodka...
Byc moze to 2 skok rozwojowy.. No coz mam nadzieje, ze to on a nie jakas infekcja czy choroba!
Za pewne za pare dni obudzi sie i zaprezentuje nowe umiejetnosci.
Zastanawiam sie czy isc z nim na spacer? Pogoda taka jak wczoraj. Temperatury nie ma. Pieluchy zapelnia. Kupy juz dzis 2 byly, jedna po pachy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 13:06
-
nick nieaktualnyLaski polecam Wam super blog - dzieciowomi.pl a tu na czasie wpis o skokach rozwojowych, potwierdzam przez ostatnie trzy dni moje dziecko było czymś między gremlinem a dzieckiem rosemary, ale dzisiaj ktoś mi zwrócił Tymka i śpimy sobie razem w łóżku
http://dzieciowo.pl/2015/02/skoki-rozwojowe-u-niemowlecia-miedzy-gremlinem-a-dzieckiem-rosemary.htmljonka91 lubi tę wiadomość
-
Nuskaw wrote:Laski polecam Wam super blog - dzieciowomi.pl a tu na czasie wpis o skokach rozwojowych, potwierdzam przez ostatnie trzy dni moje dziecko było czymś między gremlinem a dzieckiem rosemary, ale dzisiaj ktoś mi zwrócił Tymka i śpimy sobie razem w łóżku
http://dzieciowo.pl/2015/02/skoki-rozwojowe-u-niemowlecia-miedzy-gremlinem-a-dzieckiem-rosemary.html
by się zgadzalo;) zaczyna piszczeć, smieje sie z jezorem na wierzchu i kreci glową, rece wyciąga do zabawek. -
Tak już jestem duza!!!
A tu mama próbowała zrobić ze mnie chłopaka.
Ag..., ania_29, Agus89, blador, jonka91, Becia81, Kawa, szpilka, Maud11, magdalenka, OliOla, Chanela, bluegirl89, Bogusiar80, Wiki81, isabelle, renia83, Gwiazdeczka27 lubią tę wiadomość