*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
hej, zielarka, ania trzymajcie się i zdrówka dla Was.
dziewczynom które dziś szczepią nie zazdroszczę, dla mnie to było straszne przeżycie. I jeszcze ta niemożliwość przytulenia miedzy szczepieniami tylko trzeba przytrzymywać.
Jaś je co 2h najczęściej. Na wieczór dostaje 60-90 mm ale widzę żeby jakoś lepiej po tym spał...u nas kupki rzadkie i zółte i dużo bąków. Pewnie od tych rzadkich kup odparzenia...sudocrem nie dał rady, od wczoraj mąka ziemniaczana w użyciu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 10:22
-
Melula wrote:Jonka, jak tam idzie z używaniem tych "trójek" u Fifka?
sorry za dosłowność!
Zostało mi jeszcze sporo 2 z pampersa i muszę je wykończyć.. Także przepraszam ale nawet nie będę w stanie odkupić tych pampków..Bo mi też zostaną..
-
nick nieaktualnycześć pozdrawiam wszystkich na wstępie moich wypocin. ja chyba zwariuje wczoraj po poludniu byłam na kontroli po szpitalu bo mały mial zapalenie pluc, oskrzeli i nosogardła wszystko ok a tu dzis rano katar no tylko sie pochlastac.mam nadzieje ze sie znów nic nie rozwinie czy wasze maluchy maja tylko katarek lub mialy i nic poza tym.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
magdalenka wrote:hej, zielarka, ania trzymajcie się i zdrówka dla Was.
dziewczynom które dziś szczepią nie zazdroszczę, dla mnie to było straszne przeżycie. I jeszcze ta niemożliwość przytulenia miedzy szczepieniami tylko trzeba przytrzymywać.Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybelldandy wrote:Czy karmiąc bierzecie anty? prawdę mówiąc nigdy ich nie brałam, ale mąż mnie przekonuje że będzie wygodniej hmm sama Noe wiem, boję się skutków ubocznych. DDostam diamille przy kP.
Mi lekarz na kontrolnym badaniu przepisał Azalie tabsy które bierze się nie stosując przerw są dla matek karmiących. ja karmie tylko piersią 10 karmień na dobę i niestety to mnie nie zabezpieczy bo mały szybko je 5-7 minut i najedzony a ponoć trzeba 100 minut na dobę karmić -
nick nieaktualnyzielarka wrote:No i witamy ze szpitalnego łóżka.
Mała ma zapalenie oskrzeli. Koszmar jakiś...
Ja z Antkiem byłam na zapalenie oskrzeli które na drugi dzień było zapaleniem płuc jak miał 3 tygodnie i 4 dni, wczoraj wizyta kontrolna ok a dziś rano katar
-
nick nieaktualnyAgus89 wrote:Po nocy odparzenia zrobiły się takie grudkowate i większe..
Myślicie żeby do lekarza pojechać czy jeszcze próbować masciami itp.?Agus89 lubi tę wiadomość
-
Zdrowia dla wszystkich naszych maluchow,siły dla mam.
Matko jak się boje chorobska.
Z czego się biorą te problemy, kwestia pogody czy wirusów? i z tego co widzę to KP ...
AG...Kostek z tego co pamiętam strajkuje czasem przeciw piersi? Dlugo to u niego trwa? Ja oszaleje.mała je 5 minut i w nosie ma dalsze jedzenie a na dodatek laduje później do buzi piastke-to głodna jest czy nabyła nowa umiejętność która się cieszy?.a od 2 wieczorów wpada w szal i piers odrzuca i płacze przez kilka godzin, uspokaja się tylko przy odpowiednim bujaniu.
Chciałabym ja nawet dokarmic czymś ale ona się wscieka przy próbie włożenia smoczka do buzi.mam zalamke. Ryczec mi się chce normalnie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny