*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwuska mnie zmobilizowala- maly kazda aktywnosc kilka min na brzuchu;)
dla dzieci, ktore tego nie lubią ( a Kostek do nich nalezy) polecam ukladanie na brzuszku na klinie albo tak http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f7382274055a.jpg
wtedy fajnie trzymają te łebki w gorze;)
mąż pojechal w gory, ja czekam na mame i ide na paznokcie. młody spi obok mnie jeszcze;)
a Paula czyta, a ze Szymi woli sie bawic niz spac to pewnie dlatego malo pisze;) ale wszystko u nich OK- jestesmy w stalym kontakcie.Ewelina88, Becia81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/76609d8b2ac3.jpg
Jestem, jesteśmy!
U nas ok, tylko mały strasznie wymagający Hihi. .typowy chłop!
Uściski!
Kawa, Ewelina88, jonka91, OliOla, szpilka, Maud11, Chanela, Agus89, Anutka, renia83, Becia81, magdalenka, Bogusiar80, lwuska55592 lubią tę wiadomość
-
Selene wrote:Nie wiem czy u ciebie zadziała ale kupę aż po pachy mam po jabłku.
Siedzę, pije kawę, jeszcze trochę spie i nie doczytałam do końca i zaczęłam się śmiać jak głupia. Az laptopa oplułam.
Moja córa jak leży na brzuszku to za cholerę nie podniesie głowy. Przeważnie idzie spać lub usiłuje się przekręcić na brzuch, ale na razie trochę na boczek się jej udaje ale dziwnie się wykrzywia przy tym. Lekarz kazał mi ja nosić na prosto w pozycji na żabkę. Mam się lekko odchylać do tylu przy tym. Kreci wtedy głową jak szalona i bardzo ładnie ja trzyma. Tylko gorzej z moim kręgosłupem.Selene lubi tę wiadomość
-
Ania jak ja byłam w szpitalu przed porodem i po,łącznie tydzień to moja mama musiała sprząta nasze pokoje,prosiłam ja o to,bo mój mąż nawet jak sprząta to robi bałagan.to jego wada,powiem szczerze za wiele ich nie ma,ale jest strasznym bałaganiarzem.wczoraj w wiadomościach pokazywali koszary wojskowe,życie w jednostce itp.no i pokazują skladanie ubrań,ścielenie łóżek i mój mąż mówi: Tez tak robiłem troche mi tęskno za wojskiem.a jana to: Proszę bardzo! Szafki z ciuchami czekaja:)
szpilka lubi tę wiadomość
-
OliOla na kupkę dobrze jest przepoić dziecko wodą lub herbatką koperkową przed jedzeniem. starczy nawet 10ml.
A tak w ogóle to Heloł. Dziś noc byłaby super, gdyby nie mój małż. Ma dyżur w pracy i nastawił sobie budzik na 5.50 - niestety zapomniał go trochę ściszyć i jak zawył, aż Alę obudził, a zasnęła z wielkim trudem po 4. Męczyłam się z nią od 2.30, bo była wyspana i ani myślała zasnąć w nocy. Podziękowałam małżowi bardzo za taką pobudkę - na szczęście jak tylko wyszedł, Ala najadłszy się poszła grzecznie spać i wstała o 9.30. Teraz gada w bujaku, abym mogła zjeść śniadanie. I mamy kolejny postęp, Mała zaczyna interesować się zabawkami, wszelakimiChyba czas wrócić z matą edukacyjną
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2015, 10:34
-
Dzień dobry
Co do podnoszenia główki i trzymania to mój mały jest zadziwiająco silny, nawet lekarka była w szoku..I bardzo lubi leżeć na brzuszku, właśnie teraz śpi w łóżeczku na brzuszku-na żabkę jak ja to mówię od godz 8 rano
A wczoraj Ignaś wogóle wbił w szok mnie i małża.Leżał w łóżeczku na boku,my wyszliśmy z pokoju, wracam po 5 minutach a on skubaniec już leży na brzuchu..sam się przekręcił...hmm czy to nie za wcześnie? No ale co zrobisz mam takiego super silnego syncia
Miłego weekendu e-ciocie !
Ewelina88, ania_29, Agus89, szpilka, Malenq, Maud11, Becia81, Chanela, Bogusiar80, lwuska55592, kasia86 lubią tę wiadomość