*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
zielarka wrote:Mój małżonek daje radę, ogarnia dom i chorą córę, która jak słyszę jest zadowolona, opowiada, że bawią się w pszczołę i pająka, a mąż relacjonuje jak robią sobie poranne pobudzające tańce przy AC/DC
Przy Zoi też pomaga bardzo...znacznie bardziej niż za pierwszym razem.
Mój mąż usypiał puszczając Idze koncert Iron Maiden. Zasnęła
a tak w ogóle dzień dobry mamusie. Dziecko wyspacerowane, tata robi zakupy a mama miała sprzątać, ale pije kawkę i czyta forumAg..., M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
Mój Rekinek wysyła pozdrowienia i buziaczki z okazji jutrzejszego święta wszystkim e-ciociom i ich ślicznym córeczkom!
Jutro pewnie nie dam rady skorzystać z lapka.. ;P
Dziś skończyliśmy 8 tygodni!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 21:05
Gwiazdeczka27, magdalenka, Ag..., Malenq, Agus89, MartaKD, szpilka, Selene, rastafanka, Paula44, Chanela, Maud11, Bogusiar80, lwuska55592, M4DZI4, renia83, Ewelina88, kasia86 lubią tę wiadomość
-
U mnie mąż poza nalaniem wody do wanienki i jej wylaniem, podaniem żelu do myci i czasami odbiciem małego nie robi nic.. A jak mu go zostawiam na chwilę, żeby się z nim pobawił, to on go znosi na dół do wózka i zostawia dziadkom, żeby oni się nim zajęli..
Także pozdrawiam resztę mamusiek, które przy dziecku robią wszystko same! A dodatkowo ogarniają całą chałupę również same!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2015, 16:36
-
Może niektórzy mężczyźni po prostu boją się zajmować tak małym dzieckiem, mi moja mama powiedziała, że mój tata bał się brać mnie na ręcę i nic przy mnie nie robił bo po prostu obawiał się, że np. mnie upuści albo coś mi złamie. Dopiero kiedy byłam trochę "większa" wówczas już nabrał pewności siebie i zaczął się mną również zajmować
-
Gwiazdeczko jest w tym dużo racji, bo właśnie z tego powodu, żeby "nie uszkodzić Filipa" mąż mu ani razu nie zmienił pieluchy..
Ja mam przynajmniej satysfakcję, że wszystko ogarniam sama, choć wiadomo sił czasami brak..Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
W ciagu 2 godzin kupiliśmy garnitur,sukienkę,żakiet,rajstopy i zakupy spożywcze.jak dziecko zostaje w domu to się szybciej zakupy robi:) kupiłam czarna sukienkę prosta i beżowy żakiet w reserved.chciałam sukienkę ze skórzaną górą,ale mąż mówi,że na chrzciny skromniejsza:)
A przed chwilą byla u nas pani,bo zakładamy Klarze fundusz na 20lat.co miesiąc chcemy wpłacać 50-70zl,żeby miała na studia.Mój tata też takie coś dla wnuków zalozyl.
Pani siedziala u nas godzinkę,mąż się mała zajmował.nie mogę na niego narzekać.
Myślę ze facet większy kontakt z dzieckiem łapie później jak juz dziecko chodzi,gada. -
nick nieaktualny
-
jakby ktoras miala ochotę- pycha:D
http://www.doradcasmaku.pl/odcinek/5054/doradca-smaku-iii-odc.-15-warzywa-w-ciescie-francuskim.html zamiast brukselki dal mąż cukinie i zwykly kalafior.
http://www.doradcasmaku.pl/przepis/347907/doradca-smaku-iii-odc.-28-tiramisu.html?krok=3#recipe_content a taki deser dzis mamy;)MartaKD, jonka91, marrtka lubią tę wiadomość
-
Witajcie
Mój mąż bardzo chenie zajmuje się małym, ale niestety rzadko ma do tego okazję, bo jednoczesna budowa, praca i szkoła sporo czasu zabierają. Więc nawet jak jest to chcę aby odpoczął.
Jaś dzisiaj bardzo zajmujący, stale trzeba do niego gadać albo pokazywac mu ksiązeczke.
A jeszcze miałam napisać że macie CUDOWNE dzieci, każde jest śliczne !I takie włochate w większości, mój szkrabik prawie że łysy ma bardzo cienkie i delikatne włoski, jedynie z tyłu troszkę dłuższe. Idąc za radą Maud kładę Jasia na brzuszku na krótko a częściej, możebatrdziej polubi tą pozycję.Ag..., M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
Moj maly pije 150 ml wody plus 5 miarek mm. Niby powinnien pic 120 ml plus 4 miarki. Ale to jest glodzilla od poczatku
A najlepsze teksty, ktore uwielbiam maly wypije flache i za pol godz jedziemy do kogos albo ktos do nas przychodzi i synek zaczyna plakac. Napewno glodny jest!!! A jak mowie, ze spiacy i trzeba go przytulic. I bierze se ktos na rece. I tekst on glodny bo cyca szuka. Nosz kuzwa on jest zmeczony to tak robi. Chyba wiem co chce moje dziecko