*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się i ja

To leżenie na brzuszku na pewno wyjdzie na dobre maluchom, ja mojemu odpuszczam mam nadzieje że podwójne pieluchowanie wystarczy żeby bioderka się unormowały.
Ktoś mi podmienił dziecko dziś tylko praktycznie je i śpi nigdy tak nie było. Jak nie śpi cały dzień źle jak śpi jeszcze gorzej
Byłam dziś na zakupach mój rozmiar to 70 H, chciałabym żeby biust jednak mi się zmniejszył, bo to masakra jakaś.
U mnie z pomaganiem jest różnie jak ma zły humor to mówi że on przecież pracuje ;/
ale nie jest źle pierwsze trzy tygodnie wspaniale się spisywał, czasami odkurzy jak go pogonie, a dziecko mu dam ale ciągle wszystko sprawdzam i tak naprawdę zaraz zabieram, bo t coś źle robi, bo mały za bardzo płacze, bo pewnie głodny ;p
A dzieciaki śliczne! Jak ten czas szybko leci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2015, 19:29
-
Tylko ze my jestesmy na nutramogenie i nie powinno byc problmow...a ten bebilon pepti to na recepte?blador wrote:Jula a ty tzn. Twoje dziecie na mm prawda? To moze zmiana mm.
Olek jest teraz na bebilonie pepti i trewelacja jesli chodzi o brzuch a od 3 tyg. zycia probowalismy z espumisanem, bobotikiem, delikolem, infakolem i tymi niemieckimi. Nic nie pomagalo, a od poniedzialku nie bylo takiej potrzeby!
-
Ja widzę tylko po ciuszkaqch że Jaś rośnie, nie mam odczucia że "rośnie w oczach", to pewnie dlatego że widzę go 24h na 7 dni w tygodniu. Dzisiaj chciałam mu zalożyć czapeczkę, która tydzień temu była dobra a dzisiaj już na styk...niektóre rzeczy dosłowanie na raz kupione i już do oddania.Ag... wrote:moja mama dzis byla i az sie poplakala ze Kostek tak urosl, 2 tyg go nie widziala.
Niesamowicie szbko się zmieniają dzieciaczki. -
No dzieciaczki maja duze emocje. Najlepszy ten 4-ro latek co liczyl w pompie ich mial haha
A mi wzrok popsol sie nie od tv a od czytania ksiazek. Juz w zerowce musialam zaczac nosic
jak tylko nauczylam sie czytac, tak zaczelam czytac ksiazki i nawet nie mialam czasu wieczorem zapalacswiatla. Ciemno bylo a ja nos w ksiazce haha. Moj starszy nie garnie sie do czytania tak jak ja
-
Niby powinniśmy uczyć dzieci,że nie zawsze się wygrywa,ale nie w taki sposób.a ci rodzice na widowni jacy podjarani!Ag... wrote:MartaKD i co sądzisz o gigantach? dla mnie masakrczna formula tego programu ze jedno dziecko odrzucają. Widac ze nie radzą sobie z emocjami dzieciaki. W zyciu bym nie dala Kostka do takiego show.
-
Dzien dobry. Od 22-ej do 3-30 moje dziecie zpalo, zas od 4-ej do prawie 7-ej

A wczoraj odkrylam dlaczego moje dziecko plakalo jak wkladalam go do wanienki. Bo mama szykowala kapiel z piana. A piana jest zimna. Nie pomyslalam o tym. A, ze plyn mi sie skonczyl i mylam malego w saszetce z probka olejku to bylo bez piany
i dziecie sie cieszylo
Selene lubi tę wiadomość
-
Heeeej!

Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet dla wszystkich mamuś i córek.
My jesteśmy w trakcie drugiego karmienia i Ala szykuje się jeszcze do spania z nami w łóżku.
Taki nasz poranny rytuał.
Mąż już śpi, a ja stwierdzam że się wyspałam.
6 godzin snu mi wystarcza. 
Zapowiada się ładna niedziela i długi spacer.
Selene, Ewelina88, jonka91, Chanela lubią tę wiadomość