*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć mamusie.

Również przesyłam gorące życzenia dla wszystkich małych i dużych kobietek.
Mój mąż zajmuje się mała ale czasem muszę na niego nakrzycząc. Jak wraca z pracy zawsze z nią chwilę posiedzi ale niestety ja w tym czasie szykuje mu obiad a potem zmywam
. Kąpiel zawsze się odbywa wspólnie. Ostatnio też zaczął ją przewijac - ale muszę pilnować bo raz chciał założyć drugi raz ta sama pieluche. Też dużo czasu dla siebie nie mam ale przynajmniej rano jak mąż idzie do pracy to ona ładnie śpi a ja mogę zjeść śniadanie, wypić kawę, obejrzeć.
Agus89, Chanela, MartaKD lubią tę wiadomość
-
Moj maly spi, a wczesniej powiedzial : wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet dla tych malutkich i ich mamusiek :*
Fajnie, ze maz zajal sie dzieckiem. Moj jak kilka razy malego ponosi to uwaza, ze to duzo
Selene, zielarka, Becia81, Agus89, Chanela lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry kobietki w nasze święto!

Moja mała zbuntowała się na butelkę i wczoraj pod moją nieobecność prawie nic nie zjadła. Dobrze że przed wyjściem troszkę ją podkarmiłam, bo ze świadomością że mleka odciągniętego jest sporo pozwoliłam sobie na drinka.
Selene, Agus89, MartaKD lubią tę wiadomość
-
Witajcie i wszystkiego naj z okazji naszego święta

Mam takie pytanie, dzisiaj Mateusz spał od 23.30 do 07.00 wstawałam w nocy z myślą aby go obudzić i nakarmić ale z drugiej strony nie dopominał się sam jedzenia to uznałam że poczekam jeszcze jakiś czas, i wyszło że najwyraźniej nie chciało mu się jeść bo smacznie sobie spał. Zastanawiam się na przyszłość czy wybudzać dziecko do karmienia czy jednak właśnie zostawić? Jak myślicie?
Agus89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGwiazdeczka27 wrote:Witajcie i wszystkiego naj z okazji naszego święta

Mam takie pytanie, dzisiaj Mateusz spał od 23.30 do 07.00 wstawałam w nocy z myślą aby go obudzić i nakarmić ale z drugiej strony nie dopominał się sam jedzenia to uznałam że poczekam jeszcze jakiś czas, i wyszło że najwyraźniej nie chciało mu się jeść bo smacznie sobie spał. Zastanawiam się na przyszłość czy wybudzać dziecko do karmienia czy jednak właśnie zostawić? Jak myślicie?
Gwiazdko kochana, nie wybudzaj! Wyśpij się w tym czasie!
Jeżeli Mateuszek dobrze przybiera to jest ok, a taki dłuższy sen widocznie jest mu potrzebny
Mój Tomek dziś nam zrobił prezent i spał 8,5 h
magdalenka, Gwiazdeczka27 lubią tę wiadomość
-
Gwiazdko nie wybudzaj.
Wogole widze ze wiecej dzieci spi w nocy to i forum ucichło nocną porą.
Najlepszego Kobitki;)
a to od Konstantego dla wszystkich cioc i kolezanek;)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3916de4694c9.jpg
Ewelina88, Agus89, Bogusiar80, Chanela, MartaKD, renia83, Gwiazdeczka27, Selene, Maud11, Wiki81, jonka91, Paula44 lubią tę wiadomość
-
Po obchodzie: mała ma zapalenie oskrzeli a nie płuc i zmiany już się cofają.
Zoja ma dziś 2 miesiące
Kobity, wszystkiego naj w dniu kobiet!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 11:03
Ag..., Ewelina88, Agus89, Bogusiar80, MartaKD, Chanela, renia83, Gwiazdeczka27, Selene, Maud11, Wiki81, magdalenka, jonka91, Paula44, Becia81, M4DZI4, kasia86 lubią tę wiadomość
-
Kochane wszystkiego najlepszego
a teraz pytanie do mam dzieci z plesniawkami co zalecili Wasi lekarze dla dzuecka i dla mamy na sutki
my dostalismy tylko nystatyne dla Pawla a ja przemywalam sutki po akrmieniu i gotowalam smoczusia, no i jest niedoleczony przed weekendem mial dwie kropki jeden na wardze drugi na policzku wiec dzwonilam do przychodni do poloznej, kazala dac aphtin a sobie sutki bepanthenem smarowac, ale obawiam sie ze to na sutki moze nie wystarczyc i bedziemy sie tak zarazac w nieskonczonosc
dostalyscie cos na sutki albo rady czym przemywac/smarowac? -
Ja dzisiaj z rana wzięłam się za sprzatanie. Mąż się zajął Alicją.
Podczas gdy ogarniałam łazienkę usłyszałam głośną muzykę. Wchodzę do pokoju a Mąż tańczy z Alą na rękach a ona się cieszy.
Widok bezcenny. 
Najważniejsze, że chłop sobie radzi wszystkimi możliwymi sposobami.
Ewelina88, ania_29, Malenq, Bogusiar80, Chanela, renia83, Gwiazdeczka27, Wiki81, jonka91, Becia81, Becia81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
śliczna i jaka duża się wydajeMartaKD wrote:a tu Klara przymierza opaskę na chrzest.

Jest tak cieplutko że idziemy wózkiem do dziadków. Myślę że świeże powietrze dobrze Natce zrobi, choć wg zaleceń powinna siedzieć w domu
MartaKD, kasia86 lubią tę wiadomość
-
Ja wczoraj gdy Klara zasnęłam i wiedziałam,że się obudzi dopiero około 2-3 (jak coś też miałam odciągnięte w lodówce) wypiłam pół kieliszka wina. Mamy taką butelkę wina przywiezioną z Ukrainy w maju 2013 roku.Byliśmy tydzień na zwiedzaniu Lwowa i okolic i kupiliśmy wino na specjalną okazje,bo podejrzewałam,że jestem w ciąży (później okazało się,że to puste jajo plodowe:( i trzymaliśmy te butelkę i wczoraj mąż mówi: już jest taka specjalna okazja od półtora miesiąca,to może spróbujemy chociaż ciutkęania_29 wrote:Dzień dobry kobietki w nasze święto!

Moja mała zbuntowała się na butelkę i wczoraj pod moją nieobecność prawie nic nie zjadła. Dobrze że przed wyjściem troszkę ją podkarmiłam, bo ze świadomością że mleka odciągniętego jest sporo pozwoliłam sobie na drinka.
A dziś po kościele mąz wyszedł z małą na spacer,żebym sobie odpoczęła.Mówie,że nie jestem zmeczona i pójdę z nimi,a on mówi,żebym została w domu i zajęła się czymś innym:)
Selene lubi tę wiadomość