X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania wiem o czym mówisz. Wczoraj też pokłóciłam się z Mężem. U nas poszło o jego priorytety. czasami myśle że rozmawiam z nastolatkiem.. ehh faceci..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2015, 11:23

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • julaa85 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas też noc masakra, niby spał ale mnie dopadło takie zmęczenie..znów popłakałam się rano , czasem czuje,że nie daję radę...mówie mężowi,że juz powoli wysiadam, a on nie masz co narzekać, mamy dom, samochody, pieniądze,...tylko ,że ja to wszystko wiem ale czuje się wypalona..wiedziałam jak będzie ale jest cholernie cięzko..małemu dokuczają(chyba)kolki, płacze non stop, podaje sab simplex i nie wiem czy dziłąa,czy to kolki, czy coś innego...jak puszcza bączki to popłakuje...

3jvz82c33fw7rxzh.png
    3jvzanlizwq4fxt1.png
  • julaa85 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z tym sab simplex na ulotce pisze zeby podawać 15 kropel do każdego jedzenia a to nie za dużo?jak on nie ma kolek?chioć pręzy się i mędczy przy kupie-to kolki? nie chciałabym przedobrzyc z tym lekiem...

3jvz82c33fw7rxzh.png
    3jvzanlizwq4fxt1.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 7 marca 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane

Marta polubilam za Twoj komentarz

nad ranem myslalam ze oszaleje, bo pomimo acidolacu i espumisanu baczki z kwekaniem lub placzem, oczywiscie nocami i nad ranem, w dzien nie ma takich cyrkow

a mnie mezu tez wczoraj wnerwil, wrocil po 17 zjadl obiad i poszedl do kotlowni dlubac przy cholera wie czym a mlody mial akurtat ochote wrzeszczec i tak az do kapieli, po kapieli wiadomo cyc, wiec czas dla siebie to moge miec jak mi dziecko zasnie i oleje sprzatanie, bo popoludniu to moglam sobie wczoraj zapomniec wrr

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A obowiązki domowe swoją drogą są na mojej głowie, bo panisko wraca z roboty coraz później. Nawet w niedzielę idzie.
    Teraz z tą przylepą ciężko coś zrobić. śpi na rękach, bo w łóżeczku jak się zorientuje że ją odłożyłam to jest płacz.

201501145565.png
  • julaa85 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szpilka wrote:
    Hej Kochane

Marta polubilam za Twoj komentarz

nad ranem myslalam ze oszaleje, bo pomimo acidolacu i espumisanu baczki z kwekaniem lub placzem, oczywiscie nocami i nad ranem, w dzien nie ma takich cyrkow

a mnie mezu tez wczoraj wnerwil, wrocil po 17 zjadl obiad i poszedl do kotlowni dlubac przy cholera wie czym a mlody mial akurtat ochote wrzeszczec i tak az do kapieli, po kapieli wiadomo cyc, wiec czas dla siebie to moge miec jak mi dziecko zasnie i oleje sprzatanie, bo popoludniu to moglam sobie wczoraj zapomniec wrr
    u nas to samo, mąż zawsze znajdzie jakies cholerne zajęcie ,zwłaszcza jak mały ryczy

3jvz82c33fw7rxzh.png
    3jvzanlizwq4fxt1.png
  • M4DZI4 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja powinnam być mega zadowolona z mojego małża jak tak czytam Wasze posty.Mój jak wraca z pracy to od razu do małego idzie, jak śpi to się na niego gapi a jak nie to leżą sobie razem , "gadają" itp. Robi wszystko o co go poproszę, zmienia pieluchy,kąpie, karmi mm jak trzeba, w ogóle jak wróci z pracy to ja mogę zająć się domem czy sobą, po prostu poleniuchować jeśli mam ochotę i to wszystko robi bez gadania :) Bardzo mu za to dziękuję i doceniam że tak się stara i wogóle :)

Malenq, Selene, Anutka, Chanela, renia83 lubią tę wiadomość

relgh371ssmqv4f3.png
  • julaa85 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M4DZI4 wrote:
    To ja powinnam być mega zadowolona z mojego małża jak tak czytam Wasze posty.Mój jak wraca z pracy to od razu do małego idzie, jak śpi to się na niego gapi a jak nie to leżą sobie razem , "gadają" itp. Robi wszystko o co go poproszę, zmienia pieluchy,kąpie, karmi mm jak trzeba, w ogóle jak wróci z pracy to ja mogę zająć się domem czy sobą, po prostu poleniuchować jeśli mam ochotę i to wszystko robi bez gadania :) Bardzo mu za to dziękuję i doceniam że tak się stara i wogóle :)
    SZCZĘŚCIARA

M4DZI4 lubi tę wiadomość

3jvz82c33fw7rxzh.png
    3jvzanlizwq4fxt1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oli u mnie na wykupkanie pomogło ostatnio wypicie przeze mnie soku marchwiowego 2-3szklanki...
    Poza tym melilax REWELACJA...

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M4DZI4 wrote:
    OOo to mamy podobnych mężów:-D

M4DZI4 lubi tę wiadomość

• szpilka Autorytet

Wysłany: 7 marca 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj z reguły pomaga i malym sie zajmuje, ale wczoraj akurat dzieku sie plakac zachciało a mamusia jest go w stanie uspokoic na 2 sposoby raczki i cyc a tatus na duzo wiecej, wiec mnie szlag trafil bo uwierzcie ze w kotlowni ktora jest pod kuchnia ryk bylo slychac, no i mlody wscekal sie tez na cycki az myslalam ze odgryzie bezzebnymi dzisłami

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • Gabrysia84 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa, czekalam ok tygodnia, ale pewnie zalezy ile dziewczyna ma zamowien. My mamy wiazane nosidlo, ale ona robi tez zapinane chyba. Zdjecie postaram sie wrzucic wieczorem jak mi talatajstwo zasnie.

Kawa lubi tę wiadomość

1usagu9rsccneye4.png[/ur
    n59yk6nl5mxiew0c.png
    f2wliei305fu0jmo.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 7 marca 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pawełek Was dawno nie odwiedzal, wiec naprawiam juz to niedopatrzenie

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/73ddb453707c.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9430ed13528b.jpg

jonka91, Ewelina88, Kawa, ania_29, Agus89, Ag..., Becia81, Gwiazdeczka27, OliOla, magdalenka, kasiakra, rastafanka, Maud11, Paula44, Chanela, Bogusiar80, lwuska55592, M4DZI4, Selene, kasia86 lubią tę wiadomość

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przystojniak :)

szpilka lubi tę wiadomość

201501145565.png
  • blador Autorytet

Wysłany: 7 marca 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jula a ty tzn. Twoje dziecie na mm prawda? To moze zmiana mm.
    Olek jest teraz na bebilonie pepti i trewelacja jesli chodzi o brzuch a od 3 tyg. zycia probowalismy z espumisanem, bobotikiem, delikolem, infakolem i tymi niemieckimi. Nic nie pomagalo, a od poniedzialku nie bylo takiej potrzeby!

relgh3718o9n8rtv.png
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój Mąż też pomaga przy Ali jak mu powiem ze coś ma zrobić to robi. Choć wolałabym żeby czasem sam się domyślił. A jemu trzeba wszystko mówić.

Czasami takie ma głupie gadki że nie chce mi się go słuchać.

No ale cóż zrobić że trafił mi się taki egzemplarz. Pomarudzic muszę trochę i mi przejdzie

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 7 marca 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małż robi warzywa w cieście francuskim i tiramisu na deser, ja bawię się z małym, jak zasnie włączam chirurgow:) idealna sobota:D

A młody na brzuszku na klinie ćwiczy główkę ale ładnie w sumie trzyma. 90st daje rade ze 2/3 minuty.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Gabrysia84 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa, wrzucam zdjęcia. Okazuje się, że głównie mąż go nosił, bo ja nie mam ani jednego zdjęcia z nosidłem :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/aaa522d39bbf.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cc45a2edd249.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3a43dd3061dc.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2015, 15:08

Becia81, Kawa, rastafanka, Paula44, Maud11, Bogusiar80, Ewelina88 lubią tę wiadomość

1usagu9rsccneye4.png[/ur
    n59yk6nl5mxiew0c.png
    f2wliei305fu0jmo.png
  • Gabrysia84 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i w końcu się pochwalę Mareczkiem. W pakiecie starszy Wojtuś :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e75554291de8.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ded7b2b86d8f.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/305745f80138.jpg

zielarka, szpilka, Becia81, Agus89, jonka91, Gwiazdeczka27, magdalenka, kasiakra, rastafanka, Paula44, Chanela, Maud11, Bogusiar80, M4DZI4, Ewelina88, Selene, kasia86 lubią tę wiadomość

1usagu9rsccneye4.png[/ur
    n59yk6nl5mxiew0c.png
    f2wliei305fu0jmo.png
  • zielarka Autorytet

Wysłany: 7 marca 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój małżonek daje radę, ogarnia dom i chorą córę, która jak słyszę jest zadowolona, opowiada, że bawią się w pszczołę i pająka, a mąż relacjonuje jak robią sobie poranne pobudzające tańce przy AC/DC :D
    Przy Zoi też pomaga bardzo...znacznie bardziej niż za pierwszym razem.

marrtka, Gwiazdeczka27, M4DZI4 lubią tę wiadomość

FITop1.png
‹‹ 2219 2220 2221 2222 2223 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ