*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Heloł, my dziś byłyśmy dwa razy na spacerze. Pierwszy o 9.30 - Ala ubrana w kurteczkę zimową, pod spodem body na dł rękaw, śpiochy, cienkie spodnie i skarpety, w wózku śpiworek i pokrowiec wózka. Kolejny spacer o 13.30 - Ala ubrana w bluzę Miś (bez podszewki), pod spodem body dl rękaw, rajstopki i półśpiochy, w wózku śpiworek. W obu przypadkach wyciągałam Alę cieplutką
-
na spacer mielismy dzis body z krotkim, pajaca spodenki i buciki i kurtke taka bawelniana z jakas watolina w srodku, czapka bawelniana i szalik, do tego koc, ktory zostal skopany i oslonka
szalik musialam zdjac, bo tak go wnerwial a dzis wypralam mu chustki pod szyjke, ktore wczoraj kupilam i mamy reniferka 68 i choc troche duzy to chyba w tym pomknie jak znow bedzie cieplo, bo troche szkoda mi kupowac teraz 62 jak zaraz znow zimno a jak sie ociepli to moze juz byc za male -
A.loth wspominała, więc i mi się jakoś przypomniało, że 12.04.2015 roku minie dokładnie rok, jak poczęliśmy naszą Alę
I tak ona 12-tego skończy 3 miesiące
Ach, piękny to czas. Następne planujemy począć za rok (czerwiec-sierpień)
oby się udało 
O 18.20 mam wizytę u gina. Ciekawe, co usłyszę, wciąż plamię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 16:29
A.loth lubi tę wiadomość
-
Oj dziewczyny podziwiam Was że dopiero jedno sie urodziło juz kolejne w planach. Ja czasem się zastanawiam czy w ogóle chcę kolejne.
Ja dzisiaj założyłam Jasiowi body na krótki na to pajac i kombinezon zimowy, czapka zimowa i chustka pod szyję. Na to koc w wózku. Ale kombinezon zimowy jest dość cienki. -
A na co czekać, wiek już gonimagdalenka wrote:Oj dziewczyny podziwiam Was że dopiero jedno sie urodziło juz kolejne w planach. Ja czasem się zastanawiam czy w ogóle chcę kolejne.
Ja dzisiaj założyłam Jasiowi body na krótki na to pajac i kombinezon zimowy, czapka zimowa i chustka pod szyję. Na to koc w wózku. Ale kombinezon zimowy jest dość cienki.
Zawsze chciałam mieć więcej niż jedno, choć modliłam się chociaż o jedno
Ag... lubi tę wiadomość
-
Wiecie też bym chciała chociaż dwójke, ale boje się że historia z moim porodem się powtórzy. Wiele zależy od wyników badań u neurologa.
Wiecie zawsze myślalam że fajnie mieć parkę i nadal tak sądzę, ale dwóch chłoców też fajna sprawa. Czy dwie dwie dziewczynki, zawsze jest ktoś do zabawy a i w późniejszym wieku byc może również będą się przyjaźnić. Choć przyjaźni miedzy bratem i siotrą nie można wykluczyć.
A jak Wasi partnerzy/ męzowi zaopatrują się na rodzeństwo dla maluszków? -
magdalenka wrote:Wiecie też bym chciała chociaż dwójke, ale boje się że historia z moim porodem się powtórzy. Wiele zależy od wyników badań u neurologa.
Wiecie zawsze myślalam że fajnie mieć parkę i nadal tak sądzę, ale dwóch chłoców też fajna sprawa. Czy dwie dwie dziewczynki, zawsze jest ktoś do zabawy a i w późniejszym wieku byc może również będą się przyjaźnić. Choć przyjaźni miedzy bratem i siotrą nie można wykluczyć.
A jak Wasi partnerzy/ męzowi zaopatrują się na rodzeństwo dla maluszków?
jak mowie ze zostawiam cos dla rozyczki albo fryderycza to tylko slysze " wybij sobie z glowy Fryderka:) " ale bardzo chcemy oboje miec drugie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 16:43
-
Ag... jak bedę miała dziewczynke też chcę Różyczkę

Mój mąż podejrzewam że chciałby mieć drugie, ale decyzję raczej zostawia mnie. Nie mamy parcia na to. Choć nie chcę aby Jaś wyrósł na egoistycznego jedynaka. Wiem że wiele zależy od wychowania, ale boję się, że jako zakochani rodzice czesto nie będziemy widzieli swoich błedów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 16:49
Ag... lubi tę wiadomość
-
Ja chyba nie dala by rady z dwójką małych dzieci,a jak zrobię przerwę dłuższą powiedzmy 3-4 lata to będę sie juz bala ciąży.nie wiem czy bym zniosla kolejne poronienie,a na taka terapie co przechodziliśmy rok temu,co chwile jeżdżenie do Łodzi,później strach przed kazda wizyta u giną czy znów nie porobię.reasumujac:) chyba będziemy mieli jedynaczkę
-
Ag... wrote:ja bym chciala pod koniec roku ale boje sie ze bedzie to znow ciaza leząca, roczne dziecko i budowa domu na glowie.
Aga, to celuj w lato. W najgorszym wypadku będziesz leżeć w leżaku na budowie, doglądniesz budowlańców i Kostka w piaskownicy
Ag..., Paula44 lubią tę wiadomość