*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój synek też od kilku dni od godziny 17 marudzi... brzuszek nie wydaje mi sie wzdety, ziewa ale nie chce spac, laduje lapki do buzi przy probie dostawienia do piersi po chwili zaczyna plakac i kopac nozkami... na rekach tez placze... czasem udaje mi sie go uspokoic mocno przytulajac do klatki piersiowej calym cialem, ale na krotka chwile... dopiero jak uda sie go na chwilke uspic i po kapieli widac duza roznice... nie wiem skad to zachowanie sie bierze...
Jezeli chodzi o alergie,wysypki... sprobujcie kupic tzw kali pomagali i dodawac pp 2 tabletki do kapieli. U nas zaczelo sie od wysypki na buzi... nastepnie kark plecki brzuszek ramiona...balam sie ze to jakas nietolerancja, alergia czy potowki... puder z rossmana nie pomagal... po pierwszej kapieli w tej rozowej wodzie byly widiczne ogromne zmiany! A po kolejnej kapieli krostki i zaczerwienienia prawie zniknely. Polecam przetestowac na pewno nie zaszkodzi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 08:44
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny.
Milena dziś spala z nami. Ja co godzinę budzik nastawiłam żeby sprawdzić czy wszystko ok. Spala do 4.00. Potem o 7.00pobudka, pogadala z tata i teraz dalej śpi. Dałam ten pedictamol wczoraj i faktycznie to pomogło! Dzięki za rady! Kochane jesteście. Mam nadzieję, że dziś będzie lepiej.
Pisałyscie o wadze. U mnie bardzo spadła. Martwi mnie to po 1kg tygodniowo idzie, jeść mi się prawie nie chce. Muszę zrobić morfologie bo często w głowie mi się kreci. Obecnie waże 53 kg więc super waga jak dla mnie ale nie wiem czy to nie za szybko. I do tego włosy mi wypadają i skóra strasznie sucha. Jakie witaminy bierzecie? -
Moj tez przewaznie 37 i to chyba ok. goraczka zaczyna sie od 38. Oli nie marudzi wieczorem ale za to nie spi w nocy dluzej niz 4h, a przewaznie 3. Kurcze mlody ma katar ;( inhalacje, odciaganie, masc majerankowa w uzyciu, oby tylko szybko przeszlo!
-
Wszystko jest ok. U mnie też często taka.kasia86 wrote:czesc dziewczyny jaka temp. ciała normalnie maja wasze dzieciaczki bo nie wiem czy z moim cos jest nie tak zawsze ma 37--37,2
Jonka wiem co czujesz. Mieszkałam z teściowa i to jeszcze przed ślubem. Tak dali popalic że dzień po wyprowadziłam się. Obecnie odkładamy na własny kąt i wynajmujemy mieszkanie ale w tym roku w końcu będziemy na swoim. Już nie mogę się doczekać.
A z teściowa i teściem na odległość jest lepiej. Współczuję kochana. Dobrze byłoby jakby mąż zamiast powtarzać Ci pretensje teściowej w końcu jej coś powiedział! Może zacznij od rozmowy z nim? -
nick nieaktualnyu nas katar od tygodnia juz byłam raz na kontroli w piatek i znów pójde jutro bo boje sie zeby znów nie poszło na oskrzela i płuca, niestety inhalacje woda morska odciaganie frida i nawet nasivin stosowałam i nie ma zadnej poprawy . mam masc majerankowa ale boje sie ze maly mi ja razmaze raczkami i wezmie do buzki,
martwia mnie jego kupki niby nie robi ich wiecej ale sa dziwne ,raz zlapalam go jak robił przy przebieraniu i taka jak biegunka leciała ale jak woda wsiakła w pampersa to pozostała jakby normalna ta kupa no ze sluzem dodatkowo bo ma ten pieprzony katar, boze przez jego chorowanie nawet nie potrafie odróznic rodzaju kupy masakra -
Viv testujemy regularne podawanie espumisanu, ale generalnie ten typ chyba tak ma bo w dzien jak pierdzi to nie krzyczy tak bardzo, wlasciwie tylko troche sie prezy albo tylko pierdy slychac
Chanela u mnie w punkcie szczepien infanrix 120 a w gminnej aptece engerix 59 -
dzisiejszej nocy pobudki co 1;5-2 godziny, policzylam mu czas snu i wyszlo mi 5,5 w dzien i 6;5 w nocy czyli tylko 12 godzin czasami wychodzi mu wiecej
nie chce przechodzic na mm, bo mleki mam a mlody ladnie przybiera, ale zaczynam wyczekiwac momentu az bedzie wystarczajacy duzy na kaszke na kolacje, choc z drugiej strony jak polowa pobudek po 3 nad ranem to pierdy to tu i kaszka raczej nie pomoze, bo do tego czasu moze sie samo unormuje -
Isabelle ja ogladam na wspolnej- tam urodzila w 26tc tez calkiem "spore" dziecko.
Ale co sie uryczałam to moje, zastanawialam sie czy przechodzilabym podobnie przez taki wczesny porod, niepotrzebnie na szczecie ale mąż mnie ochrzanil ze mam wyrzucic tamte mysli z pamieci. -
Czytam książkę w parku:) i chyba wydrukuje 1000 naklejek z napisem 1,5 metra dla wózków kretynie i będę nakjelac każdemu idiocie co tarasuje chodniki ze muszę schodzić na ulice zeby wózkiem przejechac:/
Maud11, renia83, szpilka, ania_29, jonka91, Ewelina88, marrtka, Malenq, isabelle, magdalenka lubią tę wiadomość