X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • blador Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rastafanka wrote:
    Blador, jeśli oferta nadal aktualna, to ja chciałabym jedno opakowanie tego Delicolu, bo akurat się przymierzam do zakupu :) Wysłałam Ci zaproszenie ;)
    Aktualne zaproszenie przyjete :)

relgh3718o9n8rtv.png
  • renia83 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bell my mamy alergika, ulewanie, bóle brzucha, kolki,biegunki, zaparcia i przede wszystkim wysypka, na wysypke polecam zwrócić szczególną uwagę i poczytać bo może być to tzw rumień lub co gorsza atopowe zapalenie skóry a przy tym jest masakra, polecam jak najszybciej udać się do pediatry a on dopiero pokieruje do specjalisty, u nas Bebilon pepti pogorszył wysypke i problemy brzuszkowe, pomógł dopiero Nutramigen LGG. Także dziewczyny jeśli podejrzewacie alergię, skazę,nietolerancje, cokolwiek to idźcie z dzieciatkiem do pediatry bo te objawy są naprawdę dla malucha uporczywe i przykre.
    A z nowości u nas,póki co zakończyła się narazie nasza przygoda z marchewką - uczula małego, znów dostał mega wysypki, musimy czekać. Uczulaja jeszcze jabłka i ziemniaki podobno. Masakra jakaś.
    MartaKD ja sobie poryczałam na dzisiejszym odcinku,rozwalił mnie,może dlatego że też byłam sama w szpitalu i męża nie było przy porodzie i wyobraźnia poszła w ruch,nie wiem ale urycałam się okrutnie :/

km5sh371hvmbjx86.png
    ug37io4p8tsos5yn.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cieszę się ze nie widziałam tego odcinka przed swoja cesarką

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Bogusiar80 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj pije czasami 6 na dobe, a jest tez i 7 a nawet 8. Wrocilismy do picia 120. Synek 150 pil przez 4 dni. Nie wiem od czego to zalezalo.
    Dzis bylismy na sali wiejskiej na dniu kobiet. Tort przywiozl wojt. Zjadlam torta i sernika, i miecho i saltka :) dwie lampki wina wypilam. Synek byl bardzo grzeczny. Spal mimo strasznego halasu, a potem sie obudzil i wypil flache :)
    A starszy jedzie jutro do szpitala na usuniecie migdalkow. Dzis moj laryngolog go obejrzal i powiedzial, ze zdrowy i moze jechac. Zobaczymy jak to bedzie

iv09j44jrzoyrcfq.png iv09x1hppuqonulm.png
  • kasiakra Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag bardzo podobało mi się Wasze zaproszenie na chrzest, mogłabyś wrzucić jeszcze jeden raz link do zaproszeń, bo gdzieś go sobie zapisałam i znaleść nie mogę... Długo czekałaś na realizację i dostawę?

relgtgf6uee8xud8.png
  • Selene Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    l

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 11:48

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • blador Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia umarla w wyniku powiklan po cc. Tez sie ciesze ze ogladalam to juz po, uryczalam sie jak glupia bo w zpisie ze szpitala rozpoznanie lekki stan przedrzucawkowy :(

relgh3718o9n8rtv.png
  • Rybka1 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaka ja jestem glodna. Mówię Wam Dziewczyny ciągle czuję głód... To nie do wytrzymania. Kiedy zgubić ten nadbagaż.

eNortjKzUjIytDA2M1CyBlwwFYEC0Q,,45.png
  • Chanela Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 00:07

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 13:58

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • OliOla Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 00:47

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 22:51

l22nzbmh1lqdktpj.png

• Chanela Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 03:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oliola trzymam kciuki by zaczela w koncu jesc. Ja witam sie z pierwszego nocnego karmienia. Obudzilam sie i boli mnie gardlo :/

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • OliOla Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 04:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 22:51

l22nzbmh1lqdktpj.png

• Selene Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 06:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    l

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 11:48

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • Bogusiar80 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selene no dzielny facet:)
    Moj dzis mnie maly robil w konia. Przebudzal sie ja wstawalam wstwiac wode w czajniku a ten jeszcze usypial na ponad godzine.
    Maz ze straszym wlasnke wyruszyli do Pily.

iv09j44jrzoyrcfq.png iv09x1hppuqonulm.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cały wieczór mnie nie było. Jak poszłam lulać malutką przed 20, tak z nią zasnęłam :)

201501145565.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj ja też jestem często glodna,na szczęście w ciagu dnia a nie wieczorem.glod staram się zaspokajać czymś małym.ale gdy chodziłam do pracy tez tak miałam.w ciagu dnia jadłam często,wieczorem mniej.wróciłam do wagi sprzed ciąży i na razie nic dalej nie spada.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • kasiakra Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też wróciłam do wagi sprzed ciąży, ważę dokładnie tyle samo, a głód też mi doskwiera, najbardziej w nocy podczas karmienia ;-) w dzień też jem częściej niż w ciaży

relgtgf6uee8xud8.png
  • jonka91 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.
    Ja wczoraj tez bylam u dentystki.. Zakonczyla leczenie kanalowe i czuje sie jak mlody bog.. Mlodego zostawilismy z tesciami, bo mezu musial mnie zawiezc na wizyte (ja niestety nie mam prawka, ale niedlugo mam nadzieje je zrobie). Wychodzac powiedzialam, jak go ulozyc, na co zwracsc uwage i ze trzeba ograniczyc calowanie po buzi malego. Jak poszlam ubrac kurtke tesciu puscil tekst :"k.... nawet sie do niego nie dotkne, nie nachyle" jak to uslyszalam wezbrala we mnie taka zlosc. Przeciez nie powiedzialam tego zeby zrobic im przykrosc tylko takie byly zalecenia po wizycie..!! Poszlam do niego i pytam w czym problem, czy ja cos zlego powiedzialam.. On ze nie i to nie przez nas.. Tylko, ze w trakcie drogi z przedpokoju do kuchni znow ten sam tekst tylko wiecej przeklenstw..
    Wrocilismy z wizyty, a on uciekl z salonu do sypialni i sie zamknal..
    Nosz kurde ja tu dluzej nie wytrzymam.. Czas szukac swojego kata.. Szkoda, ze dopiero za 3 lata moge spieniezyc dzialke, bo tak byloby nam latwiej juz teraz o jakis kredyt..
    A o tym, ze czytam cos w internecie nie moge nawet wspomniec przy tesciowej, bo my z mezem internetowi jestesmy i wszystko wiemy najlepiej.. Tylko, ze czesto jak tesciowka czegos nie wie, czy nie pamieta odnosnie dzieci to mowi, zebym to sprawdzila.. Ja jestem juz glupia!!
    Jak cos zrobie nie po jej mysli to na drugi dzien przychodzi do mnie maz i wylewa zale tesciowej..
    Psychicznie juz nie daje rady, choc podobno jestem silna psychocznie to przy nich jestem marnym robakiem..

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

• MartaKD Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co te dzieciaczki tak wojują wieczorem? Klara też wczoraj namachala się z pól godziny zanim się uspokoiła i zaciągnęła cycka.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selene wrote:
    Właśnie dostałam najbardziej masakryczną radę w życiu 2smiech2.gif2smiech2.gif2smiech2.gif
    Znajoma do mnie dzwoni i mówi, że znalazła sposób na polepszenie laktacji... Ponieważ jej syn nie chce ssać piersi to ściąga mleko, a że coraz mniej go leci to prosi męża aby jej piersi... ssał! Mówi: "Bo to nie ważne kto ssie, najważniejsze, że ssie bo to pobudza laktacje. Jakbym miała duże piersi to bym se sama ssała bo moja koleżanka tak robi, a że mam małe to mąż musi..."

Padłam!
    mój kuzyn tak uratował cycki swojej kobicie bo dorobiła się stanu zapalnego a dorosły wiadomo ma większe ssanie niż dzieciątko

‹‹ 2233 2234 2235 2236 2237 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ