*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Oli, bedziemy rozszerzac diete ok. 6 miesiaca urodzeniowego. Nie koryguje sie wieku, ale z pediatra ustalilam, ze nie bedziemy sie spieszyc. W maju idziemy jeszcze na konsultacje do logopedy i dowiemy sie, czy mala jest juz gotowa na nowa diete.
Nie straszcie sniegiem, my od 2 godzin w podrozy i poki co ani sniegu ani deszczu, ale pochmurno. Mam nadzieje, ze jutro sie poprawi i wyjdziemy na spacer. Zawsze to jakas chwila wytchnienia od tesciow.. -
HHej, hej
Monika dobrze, ze sobie jakiejs krzywdy nie zrobilas
Chanela duzo spadlo? u nas ledwie co przykrylo ziemie
mlody dzis spal 3,5/2 a potem po godzinie, ale przynajmniej szybko zasypial, jestem troche mniej zdechla
Ag kiedy wyniki? beda juz dzis?
ja sie musze przejsc i sobie zrobic morfologie i siuski, bo chudne na potege, zaraz dojde do wagi z gimnazjum a to juz zakrawa na przesade -
nick nieaktualny
-
Monika - odpoczywaj i regeneruj siły a nie myśl o sprzątaniu.

Ag zemdliło mnie na samą myśl o glukozie. Trzymam kciuki za dobry wynik.
U nas śniegu nie ma i mam nadzieję że nie będzie.
Chce wiosnę! 
Mnie też przerażają ceny ubranek na chrzciny, bo trochę przesadzają z tymi cenami. Ostatnio w Pepco widziałam sukienki białe i ecru za 30 zł. Ładne i wystarczające na jeden raz.
-
siema styczniowe ciocie

jestem Igusia

spacer odwołany bo brzydko i pada
szpilka, rastafanka, Nuskaw, MartaKD, ania_29, Chanela, Becia81, renia83, Agus89, Rybka1, Maud11, Bogusiar80, Ag..., Kawa, MonikaDM, jonka91, Viv78, bluegirl89, Selene, Wiki81, OliOla, lwuska55592, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
ze 2 dni temu pisalyscie o preparatach przeciwulewaniu
my dostalimy gastrotuss baby 3*dziennie po 2,5 ml
uzywamy tylko jak ulewa bardziej niz zwykle, zatwardzenia nie ma i bardzo nie lubi tego pic efekt jakis jest po tym karmieniu po ktorym dostanie, ale i tak zdarza mu sie ulac (z tym ze po syropie raz albo wcale i jak juz to mala ilosc) normalnie to ze 2-3 mala ilosc po posilku, ale bywa, ze ulewa kilkakrotnie i to wieksza ilosc i wtedy syropek idzie w ruch