*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
My właśnie skończyliśmy sesję zdjęciową
była pani u nas w domu,robi fotki z kliszy,więc chwilkę musimy na nie poczekać.Zrobiliśmy fotki przy kominku i w pokoiku Klary.No i zasnęła po sesji,ogólnie spi 3/4 dnia.Nie wiem o której się teraz obudzi,a dziś kąpiel...zobaczymy.
Paula44 lubi tę wiadomość
-
a jak jak żyję 30 lat to dopiero teraz się dowiedziałam,że dziewczynka powinna mieć do chrztu akcenty niebieskie,od Matki Boskiej.No trudno,Klara ma rózowe.Oto jej strój.sukienka bedzie jeszcze podszyta tiulem, do tego będa buciki też na szydełku,ale się jeszcze robią, jest też szatka na szydełku z jej imieniem, jeszcze się robi, na zdjęciu tez jest tzw.profitka na świecę
No i w zalezności od pogody będzie futerko lub płaszczyk.i jeszcze fotka Klary z sesji,tylko,że ja robiłam,telefonem:)

Selene, jonka91, Rybka1, Maud11, rastafanka, Chanela, szpilka, MonikaDM, Bogusiar80, Viv78, Becia81, bluegirl89, Wiki81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ania_29 wrote:U mnie się smoczek nie przyjął a widzę że większość dzieci chętnie ssie

U nas smoczek na topie był przez tydzien moze chwile dluzej.. teraz rzadko chce.. raz na kilka dni ciumka przez max 10 minut..Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 19:21
-
MartaKD wrote:Ag a czemu go dopajasz woda i herbatką?
nie dopajam, tak mu czasem podaje moze sie napije;)
mialam takie zalecenie zeby podawac wode zeby bilirubine wysikiwal i jakis miesiąc temu wypijał po 10/20ml a od jakiegos czasu nie chce.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 20:30
-
nick nieaktualnyMoja może ze dwa razy wciągnęła 40/50ml wody(podawałam bo długo kupki nie było) i nigdy więcej nie chciała, czasem robię próbę i podaję ale nie chce więc nie ma co zmuszaćAg... wrote:Dziewczyny Kostek wogole nie chce wody ani herbaty. czy to powod do niepokoju?
Ag... lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny

moze za to pospi dluzej