*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
W sumie dość mądre.MonikaDM wrote:Nie. W DE można miec jednego chrzestnego lub wcale, nie ma z tym problemu. Poprostu wychodzą z zalozenia ze jak ma się szukac na sile a dziecko później ma chrzestnych nigdy nie widzieć to po co. Nie ukrywam ze dla nas to bylo super rozwiązanie bo jakby trzeba bylo dwójkę chrzestnych to chrzestny pewnie byłby taki którego maly widzialny max. raz w roku.
-
nick nieaktualnyA moja mała lubi i herbatke i wodę, wodę zazwyczaj łyżeczka podaje, a herbatki juz z butelki....
Monia ja tez podobno sama z siebie odrzuciłam smoka i mam nadzieje że tak z mała będzie....ona jest z tych co maja silna potrzebę ssania i Bogu dzięki że istnieją smoki heheheh
MonikaDM lubi tę wiadomość
-
To i tak dużojonka91 wrote:U nas smoczek na topie był przez tydzien moze chwile dluzej.. teraz rzadko chce.. raz na kilka dni ciumka przez max 10 minut..
Moja smoka nie zassie, choćby się na siłę trzymało to i tak wypchnie 
21... Mały człowieczek już śpi w sypialni a ja mogę obejrzeć film
Przynajmniej z wieczorami udało mi się uzyskać jakiś powtarzalny rytuał
-
Kawa mam nadzieję, że coś zjadłaś. Też bym wypiła

Mój nie chce smoka. Seba też nie chciał. Ja też nie lubiłam. Mama do dziś wspomina jak gdzieś poszła a ja płakałam i ojciec chciał dać mi smoka i go wypluwałam. To ojciec wpadł na pomysł, aby go cukrem potraktować. Smoczek poleciał za szafę haha
A ja od dziś zdrowo się odżywiam. Trzeba zgubić balast, bo plecy wysiadają. Mam na dzień dzisiejszy 95,5 kg. A ostatnio wpieprzałam ze starszym synkiem non stop słodkie. Tzn on tylko trochę, a ja na śniadanie, podwieczorek i kolację a czasami i na obiad czekoladę z orzechami haha szok -
nick nieaktualny