*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Glukozę robię bo miałam cukrzyce w ciąży i 3 mce po porodzie mialam zrobić kontrolę. Wyniki w pon.
Kupowałam podkład w sephorze, pani mówi ze mają fajny korektor, czyżby nawiązanie do mojego policzka??? Jezu wstydzę się chodzic po ulicy:(
Igusia laleczka:)
Ja nie byłam w hotelu, w domu znajomego rodzicow byłam.
Panu dr mówiła że do hotelu za wcześnie, ale Kostek mial wtedy 2 mce.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 13:59
-
Fajna ta Igusia

Monika dbaj o siebie
Ja odrzucilam slodkie. Od wczoraj spadlo mi 0,6 kg
malymi krokami do celu. Waga obecna 94,9 kg. Chce chociaz zjechac do 70
Zrobilam dzis 7 kolek w kolo domu. Mam plan biegac po wsi. Ale narazie kondycja slaba. Wiec tylko w kolo domu.
Wczoraj sciaglam 100 ml, dzis wycisnelam 75 ml. Wiec przechodzimy juz na samo mm. Daje Nan Pro 1
MartaKD, marrtka, Chanela, OliOla lubią tę wiadomość
-
Witam weekendowo. Caly czas Was czytam, i zbieram sie żeby coś napisać.
Dziś w nocy nie wstawalam do karmienia:-) po 22 nakarmiłam zarłoka i dopiero po 6 się obudziła. Fajnie tak. Ja sie budziłam kilka razy, patrze że mała śpi, więc ja dalej kima.
Wczoraj mała była przekochana, była ze mna dwa razy w Sądzie - zakładam Stowarzyszenie. Po południu ze znajomymi poszliśmy z cora na kręgle. Nie przeszkadzal jej odgłos kul, trochę spała a potem zrobila kupe. Wiec na stoliku ja przebrałam
po kreglach poszlismy do znajomych na kielicha, ja nie piłam, tylko mąż. Kamilka grzecznie sobie lezala na kanapie a my przy stole siedzieliśmy.
Składacie podanie do żlobka? Bo ja chyba tak. Do końca kwietnia jest termin. Tylko ja bym chciała dopiero od lutego, bo wziełam roczny macierzyński. I nie wiem czy sie tak da. Bo zlobki samorzadowe to maja nabor jak rok szkolny, od wrzesnia. Czy trzeba jakies zaswiadczenia z pracy brac przy składaniu wniosku o żlobek?Marianna [*] 08.11.2013 8tc
Kamilka 7.01.2015
Jan [*] 19.04.2016 12 tc (8/9 tc)
Weronika 11.08.2017 -
Ale 100 czy 70 ml to przecież sporo.tak mi się wydaje.ja karmie tylko piersią i jak chce ściągnąć to wychodzi ok.50.i tak to zamrażam.Bogusiar80 wrote:Fajna ta Igusia

Monika dbaj o siebie
Ja odrzucilam slodkie. Od wczoraj spadlo mi 0,6 kg
malymi krokami do celu. Waga obecna 94,9 kg. Chce chociaz zjechac do 70
Zrobilam dzis 7 kolek w kolo domu. Mam plan biegac po wsi. Ale narazie kondycja slaba. Wiec tylko w kolo domu.
Wczoraj sciaglam 100 ml, dzis wycisnelam 75 ml. Wiec przechodzimy juz na samo mm. Daje Nan Pro 1 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny

[/QU