*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySkończył mi się limit internetu na telefonie bo cały czas podczytuję forum

Dziś jadę do Bielska do galerii się obkupić w jakieś ciuszki i obiad na mieście. Biorę małą, mam nadzieję że bedzie grzeczna
O jacieee do następnej niedzieli ma być słonecznie po 10st
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2015, 09:20
renia83 lubi tę wiadomość
-
Witajcie. Ja ostatnio tylko na szybko czytam. Zawsze mi mało czasu. Hania juz mniej spi, ja bylam kilka razy w pracy, pokarm szwankuje, H sie złości jak je z cycka.
Ubranka di chrztu dalej nie mam, brzuch dalej jak w 6 m-cu. Byłam kilka razy na acti vacum i raz na basenie. Waga od dawna stoi w miejscu niestety.
Renia jak Glowa? Marta śliczny strój na chrzciny. A jak byli w pracy? Miałaś kilka godzin wziąć.
Co do siuśków tez musze jej pobrac. Ale nie mam pojemniczka.
No i zmęczona jestem, mąż wiecznie zajęty, a jak nie to i tak zajęty.www.styczniowki2015.phorum.pl -
U mnie na bolącą pierś (tylko że ja miałam już zapalenie z gorączką 40st) pomógł Altacetaswariatka wrote:Dziewczyny, co na Zastój pokarmu? Obudziłam się z bólach lewa piersią. Zrobiłam szybko ciepły okład z pieluchy i na karmiłam mała, ale ból nadal jest. Do tego w jednym miejscu jest twarda i bolesna. Co można przeciwbólowego? Wiem tylko żeby mała przestawiać jak najczęściej... pomocy

też robiłam okłady z kapusty ale mi nie pomogło i lekarka kazała smarować altacetem i łykać Ibuprom (bo przeciwzapalny) i szybko minęło
-
Kostkowi popsuł sie zegarek. Zawsze punkt 9 pobudka a dziś przysnąl do 9.40. Teraz tatuś przewija a z cyckiem na wierzchu czekam na ssaka:)
Pogoda piękna, później dluuuuugi spacer:)
Milej niedzieli:) Wiki dawno cię nie było:)
Wiki81 lubi tę wiadomość
-
Czy wasze dzieciaczki też już próbują się podnosić jak chwytacie je za rączki?
Ala gdy jest w pozycji półleżącej i chwyci się ją za rączki to się podciąga i chce siedzieć. Jak ją po chwili kładę to znowu to samo. Nie chce leżeć. Nie wiem czy to nie za szybko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2015, 10:40
-
Nqsza zjada dobowo ok 700. Przybiera od 200 na tydzienSelene wrote:Przez ostatnie 2 tygodnie zjadała 500-550 dobowo. W piątek mieliśmy kryzys, wyglądało to na klasyczny skok rozwojowy (przypada na 11-12 tydzień a ona właśnie skończyła 12 tydzień). Zbuntowała się na jedzenie - wczoraj i dziś 400 ml na dobę. Ale nie domaga się więcej, zje 50 ml po 3h spania i wypluwa jak dam więcej. Dziś jest cały dzień radosna, pełna energii a i tak nie zje więcej jak 50. Liczę, że za 2-3 wróci do normy czyli po 90ml. Przybiera książkowo ok 200-230 gram na tydzień.
A jak u Ciebie?
Malenq lubi tę wiadomość
-
mam wyniki:D
glukoza na czczo 80
po 2h 88:D:D:D
morfologia idealna, nie mam tylko wyniku hemogloiny glikowanej ale to pewnie w poniedzialek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2015, 11:32
Selene, Malenq, Agus89, szpilka, renia83, Chanela, Wiki81, jonka91, A.loth, MonikaDM, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiki jak to dobrze że się odezwałaś w końcu, głowa dalej szwankuje ale już znosnie, wg mnie to skoki ciśnienia i wieczne niewyspanie bo młody nadal budzi się 2 razy na karmienie, jedna noc od pobudki do pobudki w miarę przespana a 3 kolejne już nie więc ileż można, kochana podziwiam cię że ty do tego wszystkiego jeszcze pracujesz, chociaż sama chętnie wrocilabym sobie choć na kilka godzin dziennie do swojej, ja jestem zmęczona ale psychicznie, metamorfoza mego ślubnego nie trwała zbyt długo ale przestałam się przejmować, co ma być to będzie. Przydałaby ci się chwila dla samej siebie Prawda? Mama nie da rady przyjechać do was na kilka dni żeby cię odciążyć? A brzuchem się nie przejmuj, zejdzie.
Wiki81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny