*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
wiki,w końcu nie byłam jeszcze w pracy,bo szefowa (moja prztjaciólka tak naprawde) mówi,że skoro jeszcze na gwałt mnie nie potrzebują,to spokojnie sobie wrócę na 2 godzinki dziennie od kwietnia.Wiki81 wrote:Witajcie. Ja ostatnio tylko na szybko czytam. Zawsze mi mało czasu. Hania juz mniej spi, ja bylam kilka razy w pracy, pokarm szwankuje, H sie złości jak je z cycka.
Ubranka di chrztu dalej nie mam, brzuch dalej jak w 6 m-cu. Byłam kilka razy na acti vacum i raz na basenie. Waga od dawna stoi w miejscu niestety.
Renia jak Glowa? Marta śliczny strój na chrzciny. A jak byli w pracy? Miałaś kilka godzin wziąć.
Co do siuśków tez musze jej pobrac. Ale nie mam pojemniczka.
No i zmęczona jestem, mąż wiecznie zajęty, a jak nie to i tak zajęty. -
Fucina to już się sto lat nie odzywała:(
jak ma człowiek nie jeść słodyczy jak moja mama zrobiła wafle z masą kajmakową i tort bezowy,bo miała imieniny.no żesz!
Mąż poszedł na spacer jak co niedziela,a ja wziełam sobie lecha free z sokiem i czytam internet:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2015, 11:59
-
Laski brak cukru zle wplywa na moj mozg. Dwa dni bez słodkiego za mną. Wczoraj rano zrobilam 7 kolek a wieczorem jeszcze 5 w kolo domu. Napisalam do sasiadki, ze robie rozgrzewke do biegania po wsi od poniedzialku. Ona tez sie pisze na to. Wsio ok kazalam jej, zeby zapytala sie meza czy zajmie sie Seba. Od pon jej corka przychodzila by do nas, bo moj ma nocki a jej popo. A w przyszlym tygodniu Seba by chodzil do nich, bomoj ma popo a jej rano. Dostalam niedawno odpowiedz : moj sie moze zajac Seba, ale Sylwkiem nie. Normalnie jako matka zapomnialam, ze mam jeszcze takiego malenkiego synka
Ewelina88 lubi tę wiadomość
-
Witam się po ciężkiej nocy. Krótki spacer za nami, bo mimo że słonecznie, to mocno wieje. Przy okazji spaceru kupiłam sobie kawę latte na stacji
Gość przy kasie zaproponował mi 2 Tigery
czy aż tak tę noc bylo widać po mnie?
Ewelina88 lubi tę wiadomość
-
Ale to radość móc zobaczyć ulgę i uśmiech na twarzy dziecka po zrobieniu kupki! Dwie doby brzuszek pracował, żeby coś wyprodukować

Teraz w głos cieszy się do zwierzątek przy karuzelce, a ja mogę w końcu zabrać się za polecony film przez Agę
Rybka1, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWróciłam ze zakupów, obkupiłam się w stradivariusie, brakowało mi tego..
Mała cały czas nie spała, tylko się rozglądała, padam z nóg 
co do sukieneczek białych były bardzo ładne w smyku ale po 70-80zł..
ania_29, Ag..., Rybka1, jonka91, Chanela, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
ja w smyku kupuje ubranko na chrzest. Dzis bylam i jest fajny kompet spodnie koszula muszka i kamizelka za 99zl, do tego granatowa pikowana kurteczka, ktorą ubierze nie raz pewnie tez za 99. Butki ma quiksilvery takie fajne wiec bedzie na chrzest luzacko:)
Kawa, jonka91, MartaKD, Chanela, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny jaka akcje w nocy miałam. Budze się z krzykiem i szarpie męża ze nie ma dziecka i gdzie ono jest. Oczywiście była u siebie w lozeczku
ale kurde co za psychoza. Mąż się ze mnie śmiał cały dzień.
Ag..., Bogusiar80, Ewelina88, Paula44, Becia81 lubią tę wiadomość
-
Rybka1 wrote:Dziewczyny jaka akcje w nocy miałam. Budze się z krzykiem i szarpie męża ze nie ma dziecka i gdzie ono jest. Oczywiście była u siebie w lozeczku
ale kurde co za psychoza. Mąż się ze mnie śmiał cały dzień.
oj nie raz tak mialam:) rozumiem twoje przerazenie.
Mi sie wydawalo tez ze albi je przygniotlam, albo nie wiem gdzie w ogóle jestWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2015, 19:29
Rybka1, Bogusiar80, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
Mi sie kiedys snilo, ze Pawelek spal z nami w lozku i to od strony przejscia i spadl mi z lozka od razu sie obudzilam i spojrzalam czy na podlodze nie lezy (dodam, ze wlasciwie z nami nie spi)
Bogusiar80, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA mnie dopadają jakieś paranoje.. Nie wiem czemu ale na zakupach/ na spacerze jakoś nie mogę odejść od wózka dalej niż na 2 metry bo się obawiam że ktoś mi porwie Delicje! Wiem, wiem pośmiejcie się ze mnie, sama tego nie ogarniam!
MonikaDM, Bogusiar80, Ewelina88 lubią tę wiadomość