*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nie miałam ale planuje założyć w najbliższym czasie. Moja ginekolog poleciła mi jaydess. Podobna do mireny, też z hormonami, tylko mniejsza i na 3 lata a nie na 5. Jej cena to ok 650zł plus założenie. Ja będę płacić 800zł.aswariatka wrote:Cześć
wiem ze ten temat był niejednokrotnie poruszany, ale... wiem ze niektóre z Was miały już kiedyś wkładki anty. Czy bylyście zadowolone? Jakieś skutki uboczne? Koszty? Jaki rodzaj miałyście? I w ogóle na jaka metodę antykoncepcyjna decydujecie się teraz (planując kolejne dziecko w przyszlosci)? dzięki za odp. -
Paula ja tez na swoim podwórku nie zostawiam nawet wózka,
Aswariatka ja po synku 10 lat temu założyłam wkładkę miedziana na 3 lata, później mirene na 5 lat. Później urodziłam Hanie i znów założyłam mirene. Koszt 1100 zl
Renia - dzielny Filip!! A co będzie go obca kobieta dotykała.
renia83 lubi tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
A tak w ogóle dzień dobry.
Wczoraj wieczorem wróciliśmy od moich rodziców. W końcu odpoczęłam. Dostawałam maleńka tylko na karmienia. Szkoda tylko że pogoda nie była fajna. Ale za to dziś super i idziemy na długi spacer.
Rybka1 lubi tę wiadomość
-
Tak was pytam o te główkę w czasie snu,bo mama sie mnie pyta czy ona trzyma główkę prosto jak śpi.ja mowie,że w wózku tylko jak ma kaptur i czapkę.a tak to chyba za wcześnie jeszcze.oj ja matka niedoświadczona
wszystko wywołuje moje wątpliwości 
Właśnie widzę,że w weekendy obecność na forum spada
ale pewnie dlatego,że wyjeżdżamy,albo tatusiowie w domu i czas dla rodziny.a jak ładna pogoda to już w ogóle
-
MartaKD wrote:Ja uwielbiam palmer's:) miałam ciążowy teraz tez mam ujędrniający

Kocham słodkie zapachy.mam rez piernikowy z Farmony i truflowy
ale mam wrazenie ze po jednym opakowaniu bede usiala odpocząć od tej slodkosci, bo chyba pasuje bardziej na zime niz na wiosne/lato taki mocny zapach.
bardzo fajn jest ujedrniający poporodowy tołpa ale nie umiem znalezc w sklepie a skonczyla mi sie próbka:( -
Moja spi roznie, i na wprost i na boki.
Wczoraj przelozyłam pasy w foteliku samochodowym w wyższe otwory. Kamilka wazny prawie 6 kg i zastanawiam sie kiedy wyjac wkladkę z fotelika. Wiecie coś na ten temat? Caly czas w samochodzie jeżdzimy w pajacu-misku i bym vhetnie wyjela tę wkladke ale nie wiem czy nie za wczesnie, bo do pozycji siedzacej jeszcze daleko.Marianna [*] 08.11.2013 8tc
Kamilka 7.01.2015
Jan [*] 19.04.2016 12 tc (8/9 tc)
Weronika 11.08.2017 -
Tolpa ma sklep online z tego co wiem.też są super mazidła.Ag... wrote:ale mam wrazenie ze po jednym opakowaniu bede usiala odpocząć od tej slodkosci, bo chyba pasuje bardziej na zime niz na wiosne/lato taki mocny zapach.
bardzo fajn jest ujedrniający poporodowy tołpa ale nie umiem znalezc w sklepie a skonczyla mi sie próbka:(
Ag... lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny czy waszym dzieciom w czasie snu zawijają się uszy? Mojej jedno uszko w połowie się zawija i nie wiem co robić bo jej odstaje. W opaskach nie chce spać, w czapkach też nie. I babcia powiedziała mi żeby plastrem przykleic no ale wydaje mi się to przesada.
:p
-
Pytanie do mam zamawiajacych z allegro pieluchy
od kogo tetry, ktore sa dobrej jakosci i flanelki we wzorki
takie co przetrwaly te 2-3 miesiace i nie sa jeszcze szmatami
kupilam w sklepie stacjonarnym i jestem zadowolona niestety sklepu juz nie ma a przy moim ulewaczu 20 tetr to malo

Filip zniósł dzielnie zaplakal z opóźnionym zapłonem