Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Viv78 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny może jesteście zainteresowane mam 2 paczki zielonych pampersow do sprzedania za pol ceny,moja ma na nie uczulenie.72 i 80 sztuk,zamknięte opakowania rozm.2

• Selene Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    k

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 12:34

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • renia83 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas piękne słońce za oknem :) My już z małym po morfologii a jutro szczepienie :/ Filip zniósł dzielnie zaplakal z opóźnionym zapłonem :) bardziej chyba dlatego że nie znał pani :)a trzymała jego rękę :) jak to?

Wiki81 lubi tę wiadomość

km5sh371hvmbjx86.png
    ug37io4p8tsos5yn.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aswariatka wrote:
    Cześć :) wiem ze ten temat był niejednokrotnie poruszany, ale... wiem ze niektóre z Was miały już kiedyś wkładki anty. Czy bylyście zadowolone? Jakieś skutki uboczne? Koszty? Jaki rodzaj miałyście? I w ogóle na jaka metodę antykoncepcyjna decydujecie się teraz (planując kolejne dziecko w przyszlosci)? dzięki za odp.
    Ja nie miałam ale planuje założyć w najbliższym czasie. Moja ginekolog poleciła mi jaydess. Podobna do mireny, też z hormonami, tylko mniejsza i na 3 lata a nie na 5. Jej cena to ok 650zł plus założenie. Ja będę płacić 800zł.

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula ja tez na swoim podwórku nie zostawiam nawet wózka,
    Aswariatka ja po synku 10 lat temu założyłam wkładkę miedziana na 3 lata, później mirene na 5 lat. Później urodziłam Hanie i znów założyłam mirene. Koszt 1100 zl

Renia - dzielny Filip!! A co będzie go obca kobieta dotykała.

renia83 lubi tę wiadomość

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogóle dzień dobry.
    Wczoraj wieczorem wróciliśmy od moich rodziców. W końcu odpoczęłam. Dostawałam maleńka tylko na karmienia. Szkoda tylko że pogoda nie była fajna. Ale za to dziś super i idziemy na długi spacer.

Rybka1 lubi tę wiadomość

zplX18SyZp.gif
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wczoraj byłam z Hania w Kościele. Godzinę przespala w foteliku. Mam nadzieje ze na chrzcie tez tak będzie.

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • renia83 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No pewnie - mądry chłopak :) My chrzest ororganizujemy w okolicach wakacji dopiero. Roznosi mnie dziś energia :)!pewnie od tego słońca :) i przepraszam się dziś z Chodakowską :) WIOSNA :)

km5sh371hvmbjx86.png
    ug37io4p8tsos5yn.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie się zastanawiałam czy do kościoła na chrzest wózek czy fotelik...

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Rybka1 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej u nas pięknie za oknem. Słońce na horyzoncie także spacer i to ze dwie godziny.

Rebiu synek zuch :-)

Marta moja śpi zwykle z głową na bok

eNortjKzUjIytDA2M1CyBlwwFYEC0Q,,45.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak was pytam o te główkę w czasie snu,bo mama sie mnie pyta czy ona trzyma główkę prosto jak śpi.ja mowie,że w wózku tylko jak ma kaptur i czapkę.a tak to chyba za wcześnie jeszcze.oj ja matka niedoświadczona :) wszystko wywołuje moje wątpliwości :)
    Właśnie widzę,że w weekendy obecność na forum spada :( ale pewnie dlatego,że wyjeżdżamy,albo tatusiowie w domu i czas dla rodziny.a jak ładna pogoda to już w ogóle :)

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    Ja uwielbiam palmer's:) miałam ciążowy teraz tez mam ujędrniający :)
    Kocham słodkie zapachy.mam rez piernikowy z Farmony i truflowy :)

ale mam wrazenie ze po jednym opakowaniu bede usiala odpocząć od tej slodkosci, bo chyba pasuje bardziej na zime niz na wiosne/lato taki mocny zapach.

bardzo fajn jest ujedrniający poporodowy tołpa ale nie umiem znalezc w sklepie a skonczyla mi sie próbka:(

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Pinia108 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja spi roznie, i na wprost i na boki.

Wczoraj przelozyłam pasy w foteliku samochodowym w wyższe otwory. Kamilka wazny prawie 6 kg i zastanawiam sie kiedy wyjac wkladkę z fotelika. Wiecie coś na ten temat? Caly czas w samochodzie jeżdzimy w pajacu-misku i bym vhetnie wyjela tę wkladke ale nie wiem czy nie za wczesnie, bo do pozycji siedzacej jeszcze daleko.

Marianna [*] 08.11.2013 8tc
    Kamilka 7.01.2015
    Jan [*] 19.04.2016 12 tc (8/9 tc)
    Weronika 11.08.2017
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas mega slonce, pospalismy do 9.30 z mlodym i po jego drzemce ok poludnia idziemy na spacerek;)

co do aktywnosci na forum chyba bedzie nieuchronnie tak ze bedzie coraz bardziej spadac:(

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    ale mam wrazenie ze po jednym opakowaniu bede usiala odpocząć od tej slodkosci, bo chyba pasuje bardziej na zime niz na wiosne/lato taki mocny zapach.

bardzo fajn jest ujedrniający poporodowy tołpa ale nie umiem znalezc w sklepie a skonczyla mi sie próbka:(
    Tolpa ma sklep online z tego co wiem.też są super mazidła.

Ag... lubi tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej
    Pawelek spi na boku a jak mu sie zdarzy na plecach to najczesciej glowke przekreca na boki

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy waszym dzieciom w czasie snu zawijają się uszy? Mojej jedno uszko w połowie się zawija i nie wiem co robić bo jej odstaje. W opaskach nie chce spać, w czapkach też nie. I babcia powiedziała mi żeby plastrem przykleic no ale wydaje mi się to przesada. :):p

zplX18SyZp.gif
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    Tolpa ma sklep online z tego co wiem.też są super mazidła.

tak online jest nawet w gemini, kupie jako nastepny. w koncu popoodowy to juz metka, ktora pasuje nam caly czas:)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytanie do mam zamawiajacych z allegro pieluchy
    od kogo tetry, ktore sa dobrej jakosci i flanelki we wzorki
    takie co przetrwaly te 2-3 miesiace i nie sa jeszcze szmatami

kupilam w sklepie stacjonarnym i jestem zadowolona niestety sklepu juz nie ma a przy moim ulewaczu 20 tetr to malo

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina ty sie nie smiej. Moja babcia tak wujkowi probowala bo mu sie zaginalo na wszelkie sposoby i ma odstajace jedno ucho teraz teraz bo nic nie pomagało:)

dqprhdgeyewjk8qy.png
‹‹ 2273 2274 2275 2276 2277 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak interpretować wynik testu ciążowego i co robić dalej?

Testy ciążowe są jednymi z najczęściej stosowanych narzędzi diagnostycznych w warunkach domowych. Choć ich obsługa wydaje się prosta, interpretacja wyniku może wzbudzać wiele pytań - zwłaszcza gdy rezultat jest niejednoznaczny, pojawia się wcześniej niż zaleca producent lub gdy towarzyszą mu objawy wymagające szerszej oceny medycznej. Zrozumienie działania testów wykrywających gonadotropinę kosmówkową (hCG), a także świadomość ograniczeń tych metod pozwala trafniej ocenić sytuację i podjąć odpowiednie kroki.

CZYTAJ WIĘCEJ