*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Serio? Jej to może i spróbuje bo w końcu przecież plastry się przykleja do skóry. Tylko jak mąż zobaczy to powie że jestem nienormalna. No ale odstajace ucho to może jeszcze jakoś się przeżyje ale odstajace w połowie to chyba przesada. Będzie wygladac jak miś z oklapnietym uszkiem.Ag... wrote:Ewelina ty sie nie smiej. Moja babcia tak wujkowi probowala bo mu sie zaginalo na wszelkie sposoby i ma odstajace jedno ucho teraz teraz bo nic nie pomagało:)
Ag... lubi tę wiadomość
-
Mój na bokach nie chce spać za cholerę, tylko na plecach zazwyczaj z główką na wprost mam wrażenie że główka mu się spłaszcza ale to chyba mi się wydaje bo wszyscy mówią że jest ok.
Ja tetry zamawiałam z gemini i fajnie się trzymają
szpilka lubi tę wiadomość
-
Chanela - byłam w Pepco. Miałaś rację nie ma tych sukienek w mniejszych rozmiarach niż 74.. Kurcze szkoda. Poszukam czegoś na olx.

U nas noc była ciężka. Ala nie chciała spać. Padła dopiero o 1. Chciała być tylko u mnie na rękach. Ja z gorączką i cieknącym nosem musiałam dać radę. O 5 pobudka. Myślałam że mi głowa z bólu pęknie. Wzięłam apap. Jest lepiej.
Niebo dziś bezchmurne, ale wieje. I zastanawiam się czy iść na spacer czy lepiej się wykurować.
Mąż na szkoleniu w Gdańsku. Miałam jechać z nim na małe zakupy w Ikei, ale nie mam siły.
-
nick nieaktualny
-
Ja nie używam folii przeciwdeszczowej na wiatr. Też mam ten "wiatrołap" w wózku i w zupełnośc i wystarcza.

Moje dziecko strasznie nie lubi ciepła. Czapkę już zmieniłam na wiosenną. Na początku się obawiałam że trochę za szybko. Ale w zimowej czapce zawsze był wrzask.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 12:39
-
przy normalnym wietrze buda jest ok,ale jak halny wieje to wole miec folie, a wlos rozwany mi sie jeszcze nie trafil, moze z 10 razy nie mialam czapki poki coEwelina88 wrote:Ja spaceruje bez foli bo wózek przecież jest zabudowany i dziecku nic nie wieje. Gorzej ze mną bo przychodzę z włosami we wszystkie strony.
taki ze mnie zmarzluch, mysle, ze dziecko jest niekiedy lzej ubrane, bo on jest zawsze cieply, chyba po tacie
Ewelina88, Malenq lubią tę wiadomość