*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez dziś kończę 2 miesiące.
z tej okazji pokazałam mamie tak;

a potem się do niej uśmiechnęłam;
kasiakra, Ag..., Agus89, MartaKD, szpilka, rastafanka, Rybka1, ania_29, Kawa, marrtka, MonikaDM, Becia81, magdalenka, lwuska55592, Bogusiar80, jonka91, Paula44, renia83, Chanela, Pinia108, Tymi lubią tę wiadomość
-
Witajcie!!!
Kubuś śpi zazwyczaj na bokach, czasem na brzuszku, w dzień na pleckach i główkę zazwyczaj ma odwróconą w lewo lub prawo. Jedynie w wózku śpi z głową na prosto, ale puki co to przez kombinezon.
Dziś w nocy dopadł mnie zastój w prawej piersi, dzięki Waszym doświadczeniom wiedziałam jak z nim walczyć, choć udało się go pozbyć dopiero przed godziną, uczucie okropne. Zastój był zlokalizowany od strony dekoltu, nawet młodego nie mogłam nosić na ramieniu do odbicia tak bolało. Młody wyssał go przy 5 podejściu i tyle z niego wypił,że nie zdążyłam go spionizować jak ulał siebie mnie i pościel.
U nas słonecznie i bardzo wietrznie, spacerek 1,5 godz zaliczony.
Pozdrawiam
-
nick nieaktualnyEwelina mała furorę robi i o zazdrość woła jej czuprynka hehehe
Moja mała dzisiaj 3h na podworeczku spala, pozwoliła mamusi w ogrodzie posprzatac troszeczkę......
Moja ostatnio chodzi spać o 21, jedzonko o 1wszej i 5tej, totem śpi do 8smej, je i znowu śpi do 10tej...następnie tylko na spacerze śpi...a potem szaleństwo hehehehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 18:02
Ewelina88 lubi tę wiadomość
-
Ag,nie narzekaj kobito:)hehe pewnie niejedna mamuśka Ci zazdrościAg... wrote:ja musze cos zrobic, zeby Kostek chodzil wczesniej spac i spal krocej.
obecny tryb 23-9 rano ( z karmieniem o 2 i 6)
fajnie jakby spal juz ok 21 np do 7.00/8.00
ale nie wiem czy da sie tak przestawic:/ jakies pomysly??
szpilka, marrtka lubią tę wiadomość
-
Kawa,rządzisz! Cycki Ci nie zmarzły?

Klara też czasami fucka pokazuje
Dopiero zjechaliśmy do domu.1,5 godziny czekaliśmy na badanie bioderek,ale szpital w lesie,wiec zaklepaliśmy kolejke i poszliśmy na zewnątrz.a ludzie kisili sie w poczekalni. Usg bioderek 30 kwietnia.
Później byliśmy w lokalu omówić chrzciny.jestem mega zadowolona,nawet przyrządza danie wegetariańskie,bo mój brat i bratowa nie jedzą mięsa i ryb.
I kupiłam zamszowe,beżowe koturny w CCC:)
Ag... lubi tę wiadomość
-
Mam pytanie, czy jak ściągacie mleko dla maluszka i on nie wypije całości to można je jeszcze podgrzać i podać później? Czy nie może być 2 razy odgrzewane?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 22:00
Rybka1, szpilka, Gwiazdeczka27, Agus89, Becia81, lwuska55592, Ewelina88, Bogusiar80, jonka91, Paula44, renia83, Chanela lubią tę wiadomość
-
Ag polubiłam niechcacy. Co do przestawiania trybów to moze spróbuj wszystkie aktywnosci presunac tak zeby ten sen nocny zaczynal sie wczesniej. Choć np u mnie to się strasznie zmienia. Raz Milka pójdźie spać o 20 a raz ok 23
Ewelina Milenka do schrupania
Ewelina88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny