Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe mój też identycznie robi,mądre te nasze dzieciaki :-) staramy sie oszukiwac i troszeczke damy przed karmieniem,troche po, trzeba jakos probowac :-)
    Wazne zeby dziecko przybieralo na wadze, nie ma co trzymac sie ksiazkowo jakis wytycznych bo dzieciaczki to nie roboty,tak jak my jednego dnia zjemy wiecej innego mniej :-)

MonikaDM lubi tę wiadomość

mhsvp07w3ex0n696.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dochodze do wniosku, ze moj synus jest sfochowany dokladnie tak jak miesiac temu, chyba nie lubi miesiecznic, na spacerze sie wsciekal i ciagle budzil wiec chwasty dalej sie mnoza w ogrodku, za to jak wjechalam do domu i dwa razy schodzilam dobujac bo plakal to teraz wreszcie spi

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • Melula Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Ag, patrzyłam X-landera, bo by pasował do niego nasz fotelik Recaro, ale dużo jeździmy, więc musi dobrze się składać. Fotelik nasz pasuje też do Jedo. Właśnie je oglądam. Że też musiał zepsuć się teraz, a nie pod koniec wakacji, wtedy kupilibyśmy tylko spacerówkę.

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • renia83 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nuskaw wrote:
    Hej dziewczyny.

Mam pytanie do mam tarczycowych. Czy robiłyscie tsh i FT4 dzieciaczkom? Jeśli tak to ile wam wyszło? U nas tsh 3,37 (norma do 4,2) FT4 1,28 (norma do 1,7).

Kolejne pytanie do mam z trądzikiem niemowlecym. Czy wasze pociechy mają zaskorniki? Tymkowi niestety się zrobiło kilka i zastanawiam się czy mam coś z tym zrobić? Wiecie żeby nie zostały później dziurki. Takie małe dziecko a już tyle problemów, jakby to była pupa to bym się nie martwila ale to twarz jest.

I od dzisiaj dokarmiam nutramigenem, niestety suche placki na buzi, szorstka skora na rączkach i nóżkach i ciemieniucha + ulewanie potwierdziły nietolerancje na białko krowiego mleka. Dziewczyny które macie dzieciaczki na nutramigenie czego powinnam się spodziewać? zatwardzenie, biegunka?
    My mamy Nutramigen LGG bo zwykły małemu nie pomógł i po nim wszelkie kolki i bóle brzucha minęły :)

Nuskaw lubi tę wiadomość

km5sh371hvmbjx86.png
    ug37io4p8tsos5yn.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melula- tzw złośliwosc rzeczy martwych:/ moj telefon tez mogl pasc 2 mce temu gdzie wzielabym nowy na abonament a rozwalil sie teraz i musze bulic za gotowke calosc:/

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Melula Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie, ale koszt wózka to nie koszt tel, choć pewnie się mylę, hehehe
    Dużo wydatków w tym miesiącu i chrzciny przed nami, cholercia!

• Bogusiar80 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj wypija 6 czasami 7. Zdarzalo sie i po 8 flaszek mleka na dobe. Na szczescie ten etap juz za nami. Pije 130, raz dziennie daje jemu zrobionego 170 to wypije 150.

iv09j44jrzoyrcfq.png iv09x1hppuqonulm.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melula wrote:
    Dzięki Ag, patrzyłam X-landera, bo by pasował do niego nasz fotelik Recaro, ale dużo jeździmy, więc musi dobrze się składać. Fotelik nasz pasuje też do Jedo. Właśnie je oglądam. Że też musiał zepsuć się teraz, a nie pod koniec wakacji, wtedy kupilibyśmy tylko spacerówkę.

Spacerówki Jedo podobno są nie za bardzo i w moim odczuciu są brzydkie, dlatego ja w ogóle zrezygnowałam z zakupu wózka jedo, chociaż gondola bardzo mi się podobała.

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melula wrote:

poszukaj czegoś używanego na olx od zaraz, a potem spacerówkę kupicie na spokojnie taką, jaką chcesz bez kompromisów, że musi być gondola.

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melula wrote:

u nas tak samo z wydatkami, i chrzciny tez;) do tego okazalo sie ze usimy bardzo duzo doplacic do rozliczenia podatkowego:( masakra
    a telefon...coż taki jakbym chciala to kosztuje akurat wiecej niz niejeden wozek wiec musze wybierac ze znacznie nizszej połki:)
    wazne zeby belly dzialalo, nic wiecej nie trzeba;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 17:02

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wez ag nie strasz bo też mam lumie,co prawda dopiero od miesiąca.ale juz prawie komputera nie muszę włączać :)
    Wydatki chyba u kazdego:) my tez chrzciny 1200 dajemy za salę,plus tort 130 plus mężowi garnitur plus księdzu no i dla mnie ubranie.co prawda rodzice dają nam czesc na wydatki na chrzest i ubranko dla małej za free,ale i tak sporo kasy pójdzie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 17:08

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Melula Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, u nas chrzciny razem około 2000zł, więc tyle ile wózek...

• looliii Koleżanka

Wysłany: 18 marca 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny czytam wasze posty o przybieraniu na wadze i zaczynam sie martwic że mój za dużo przybiera , nie wiem ile teraz ale jak położna przychodziła to przybierał tygodniowo 400g. na samej piersi , teraz nie wiem ile waży? W piatek kończy 7 tygodni a w przyszłym tygodniu lecimy na szczepienie to wtedy się dowiem ile wazy. Mój jak zje o 22 to najdluzej spi do 2 w nocy pozniej pobudka o 4:30 bądź 5 i po 7 zresztą różnie się budzi na jedzenie , w ciągu dnia może jeść co godzinę.

82do20mmqzciyevf.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta luzik- moja dzialala prawie 2,5 roku bez wiekszych awarii;) tylko nie rzucaj nią bo ekran wypada:P
    kupilabym kolejną nokie ale w domu mam doslownie wszystko zsynchronizowane z androidem wiec bardzo mnie nokia ogranicza, pozatym mąż mi nic nie zrobi bo specjalnie mowi ze na nokii sie nie zna więc jako zona freaka informatyka zostane androidką;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 17:23

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Bogusiar80 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ufff to mnie chrzciny kosztowaly w sumie jakies 600 zl na 17 osob. Dostalismy 1500, ktore wczoraj maz wydal na panele i podklad do domu. Narazie na 50 metrow. Do kuchni znow polozymy kafelki. A duzy pokoj nadal jako rupieciarnia, wiec podloga betonowa. Tam nawet kafelkow nie ma. Poza tym w calym domu kafelki. Stare to, bo nasz domek to kiedys byl sklep :)
    Wslolczuje doplacac do podatku.

iv09j44jrzoyrcfq.png iv09x1hppuqonulm.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pozatym kto nie ma wydatkow przy małym dziecku:) teraz juz bedzie zawsze coś, zawsze potrzebne na coś:)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bogusiar80 wrote:
    Ufff to mnie chrzciny kosztowaly w sumie jakies 600 zl na 17 osob. Dostalismy 1500, ktore wczoraj maz wydal na panele i podklad do domu. Narazie na 50 metrow. Do kuchni znow polozymy kafelki. A duzy pokoj nadal jako rupieciarnia, wiec podloga betonowa. Tam nawet kafelkow nie ma. Poza tym w calym domu kafelki. Stare to, bo nasz domek to kiedys byl sklep :)
    Wslolczuje doplacac do podatku.

Bogusia ano, tymbardziej ze nie mielismy pojecia ile i zakladalismy rozne opcje, sprawdzila sie najgorsza:/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 17:32

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Juśka Przyjaciółka

Wysłany: 18 marca 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki dziękuję za odp.
    Martwi mnie ten" katar",kurcze dmucham chucham na ta Dziecine..myślałam ze już mamy katar za sobą a tu znów.Męczy się jak śpi bo nie ma wydzieliny w nosku tylko z tylu.Jutro mamy mieć szczepienie odroczone tydzień temu i nie wiem:-( Nie będą chyba szczepic.Myślę ze jeszcze odrocza.

relgh371oag5i13h.png
  • OliOla Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 22:53

l22nzbmh1lqdktpj.png

• Chanela Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 14:00

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
‹‹ 2290 2291 2292 2293 2294 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ