X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bigos!!! o taaak:) zjadlabym.
    Nuskaw czyli masz wieczor z literaturą forum, 235 stron to bardzo przyjemna lektura:)

MonikaDM lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • zielarka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi dziś stuknęło 30 % ciąży :D
    chciałabym pokazać wam filmik z usg ale nie wiem jak go wstawić...:(

Paula44 lubi tę wiadomość

FITop1.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zielarka wrote:
    Mi dziś stuknęło 30 % ciąży :D
    chciałabym pokazać wam filmik z usg ale nie wiem jak go wstawić...:(
    no ja wlasnie tez dalam print screena z filmiku bo nie wiem jak wstawić:) moze ktoras wie to dajcie znac:)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    moze są gdzies gotowe listy do sciagniecia? skad mam wiedziec co potrzeba:/ tez mnie to przeraża! nic dziwnego, ze Belly pisze zeby od sierpnia organizować wyprawkę skoro rzeba kupic milion rzeczy:)

No wlaśnie Ag... my wczoraj o tym rozmawialiśmy i stwierdziliśmy, ze po badaniu 10 lub 17 lipca (bo mam dwa) zaczniemy kupować, bo nam np. odpada koniec sierpnia bo jedziemy na wesele, w sierpniu na tydzień na urlop i w październiku też, więc jak to sie zbierze do kupy to miesiąc jest z głowy...biorąc pod uwagę, ze mój mąż co drugi tydzień ma do pracy na 11 do 20, i w ten tydzień nigdy na zakupy sie nie da wybrac, a najczęściej na wyprawy sklepowe jeździ się w soboty, to tego czasu robi się coraz mniej, a rzeczy jest sporo jednak. Ja zawsze wszystko robiłąm wcześniej żeby się nie stresowac na ostatnią chwilę i tak chciałabym do połowy listopada mieć wszystko skompletowane (wózek tylko zostawimy na ostatni moment) - bo ja też szczerze wątpię, żeby zimą w wielkiej kurtce z wielkim brzuchem chciało mi sie jeździć po sklepach i coś wybierac :) Tym bardziej ze grudzień to szłą zakupów i ludzi bedzie też wiecznie masa.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 18:54

Ag... lubi tę wiadomość

• Ag... Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikaDM wrote:
    No wlaśnie Ag... my wczoraj o tym rozmawialiśmy i stwierdziliśmy, ze po badaniu 10 lub 17 lipca (bo mam dwa) zaczniemy kupować, bo nam np. odpada koniec sierpnia bo jedziemy na wesele, w sierpniu na tydzień na urlop i w październiku też, więc jak to sie zbierze do kupy to miesiąc jest z głowy...biorąc pod uwagę, ze mój mąż co drugi tydzień ma do pracy na 11 do 20, i w ten tydzień nigdy na zakupy sie nie da wybrac, a najczęściej na wyprawy sklepowe jeździ się w soboty, to tego czasu robi się coraz mniej, a rzeczy jest sporo jednak. Ja zawsze wszystko robiłąm wcześniej żeby się nie stresowac na ostatnią chwilę i tak chciałabym do połowy listopada mieć wszystko skompletowane (wózek tylko zostawimy na ostatni moment) - bo ja też szczerze wątpię, żeby zimą w wielkiej kurtce z wielkim brzuchem chciało mi sie jeździć po sklepach i coś wybierac :) Tym bardziej ze grudzień to szłą zakupów i ludzi bedzie też wiecznie masa.
    masz racje, zimą bedzie masakra w marketach. a ja tez wyjezdzam do M do Szwajcarii i bede w Polsce okazyjnie i pewnie wted bede cos kupować, tez chcemy gdzies na tydzien leciec na wakacje, w sierpniu tez wesele kumpeli. Myslalam ze zaczne zakupy po genetycznym ale nastepne mam 14 lipca i moze jednak po tym rozpoczne szal zakupowy. Ja z kolei mam TYLKO wozek wybrany:)damy rade jakos:) toż to sama przyjemnosc;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 18:58

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopisałam się do listy :-) Widzę, aż cztery mamusie z Krakowa :-) Pytanie do Was wszystkich, czy kóraś z Was ma może cukrzycę ciążową? I jakie suplementy bierzecie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula44 wrote:
    Zakochałam się!

http://m.youtube.com/watch?v=OSB_ZI3juoA

Ten mały jest boski...jestem jego fanką :)

• zielarka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://youtu.be/sRZUO6aCoRM
    No to się obnażyłam, ale sama wiem ile pociechy i nadziei dają mi filmiki innych :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 19:07

Ag..., M4DZI4, szpilka, jonka91, Paula44, Ewelina88 lubią tę wiadomość

FITop1.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://demotywatory.pl/4352303/Ty-idz-po-mleko

a to widzialyscie? ja jako kociara mam nadzieje, że moj Leonek tak sie zajmie małym:) aczkolwiek jest persem wiec malemu pewnie by powłazily klaki do buzi:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 19:03

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zielarka super:D w 4D masz tez filmiki?

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • M4DZI4 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zielarka za dużo podałaś i nie działa, działa jak jest taki link
    www.youtube.com/embed/sRZUO6aCoRM

relgh371ssmqv4f3.png
  • M4DZI4 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Supcio maluszek :) <3 <3 <3

relgh371ssmqv4f3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag.. też jestem kociarą z tym że moja kotka jest agresywna w stosunku do gości, zero czułości, nie lubi tulenia, spania na kolanach. Diabeł wcielony. Będę musiała ją mieć cały czas na oku! ;)

Ag... lubi tę wiadomość

• Ag... Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    Ag.. też jestem kociarą z tym że moja kotka jest agresywna w stosunku do gości, zero czułości, nie lubi tulenia, spania na kolanach. Diabeł wcielony. Będę musiała ją mieć cały czas na oku! ;)
    a to moj leon jest przytulasem ale tylko dla mnie i M. jak ktokolwiek przychodzi to sie chowa od lozko, ot co taki goscinny:) ciekawa jestem jak zareaguje na nowego lokatora.

ale moja mama ma kotke diablice wiec wiem o czym mowisz:)

a ja jako ze sie wczasuje u mamy na L4 i babcia mnie rozpieszcza kulinarnia ( zupki i wszystko co mi sie przysni, pierogi mi nawet ulepiła:) ) to wlasnie zamowilam gar bigosu wiec jutro mam na obiad i pewnie na nast 2/3 dni:)
    uwielbiam Was za te pomysly:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 19:17

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • zielarka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak można tu na forum wstawić okienko z filmem a nie link? wiem, że to jest możliwe, raz mi się kiedyś udało.

FITop1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha kiedyś jak przyszli znajomi to pierwsze ugryzł w kostkę koleżankę tak na dzień dobry, a później ze zaskoczenia wtopił zęby w łokieć kolegi, który spokojnie siedział na fotelu i nic się nie spodziewał hah :)) nie wspominając że teściowa uważa że skoro się na amstaffa nie zgodziła to teraz szkolę kota na nią :D

• Ag... Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    haha kiedyś jak przyszli znajomi to pierwsze ugryzł w kostkę koleżankę tak na dzień dobry, a później ze zaskoczenia wtopił zęby w łokieć kolegi, który spokojnie siedział na fotelu i nic się nie spodziewał hah :)) nie wspominając że teściowa uważa że skoro się na amstaffa nie zgodziła to teraz szkolę kota na nią :D
    no to faktycznie niezle ziółko:) moze jej minie jak zobaczy takie male pachnące dzieciątko:)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Patrycha Ekspertka

Wysłany: 1 lipca 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem jak ma się to do kotów ale wiem że psy trzeba wyprowadzić z domu, wejść z dzieckiem i wprowadzić psa jak dziecko już jest jakiś czas w domu żeby wiedział że nie on jest teraz ważniejszy.. nie mam pojęcia czy z kotami to działa

Aniołki 24.07.2013

relgio4pvwnm6mxt.png

• Agus89 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też należę do grona kociar. Mam 5 kotów. :) Jeden właśnie grzeje mój brzuch. Mam wrażenie, że mruczenie kota relaksuje moje Maleństwo. :D

Ag... lubi tę wiadomość

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrych my na pewno tak zrobimy z naszym psiakiem bo teraz to on jest naszym oczkiem w głowie, choć dyscyplinę ma, a teraz wprowadzamy zakaz samodzielnego wskakiwania na kanapę; to mądry psiak i szybko rozumie, ale bywa małym uparciuchem. Mąz też przyniesie mu coś od dziecka ze szpitala, jakąś pieluszkę tetrową albo kaftanik, zeby oswajał się z zapachem.

‹‹ 228 229 230 231 232 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ