X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Viv78 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie tez becik + kocyk, w nocy mamy ok 20 stopni i mam wrazenie ze spiworek be rak bedzie za zimny, mi tam zimno, nakrywam sie po sam nos

• Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde też chciałam zobaczyć zaciemnie ale okna i balkon z drugiej strony mam. Nic nie widać. Tylko utak dziwnie na zewnątrz. Niby słońce a trochę szaro.

Melula i magdalenka moja maleńka też nie trzyma rąk tak jak inne dzieci tutaj na zdjęciach tylko tak na boki jak leży na brzuchu. Ale jak trzymam ją do odbicia to ładnie głowa do góry wędruje i mocno ją trzyma.

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam taki większy rożek i śpi w nim a nad ranem z nami pod koldra i w ciągu dnia też. Mam takie śpiwory z rękawami z polaru i myślałam żeby w tym spala ale wydaje mi się że jak ja śpię pod koldra to jej może być zimno w takim.

Viv78 lubi tę wiadomość

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    w sensie zwykly spiworek, tak?
    kurcze ja to sie zastanawiam czy mu zimno nie bedzie bo tak to spi w otulaczu i nakrywam go kocykiem.

tak, czasem dodatkowo nakrywam kocykiem ale u mnie ogólnie jest ciepło w domu ok 24-25st bo jestem zmarzluchem, mała ma zawsze ciepłe rączki ;)

• isabelle Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 22:34

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • Juśka Przyjaciółka

Wysłany: 20 marca 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!Heh,zaćmienie super wygląda bez okularów;-)Wchodzę do pokoju Małej próbuje zobaczyć czy śpi ale nie widzę buzki:-D No ale zaćmienie widziałam.

relgh371oag5i13h.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juśka wrote:
    Dzień dobry!Heh,zaćmienie super wygląda bez okularów;-)Wchodzę do pokoju Małej próbuje zobaczyć czy śpi ale nie widzę buzki:-D No ale zaćmienie widziałam.

Nieodpowiedzialne zachowanie. Wpatrywanie w słońce bez ochrony oczu jest porównywalne do skupiania wiązki promieni przez lupę.

Juśka lubi tę wiadomość

• julaa85 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, może zadam głupie pytanie ale czy zabieracie swoje maleństwa na zakupy np. do marketów?jesli tak to w czym w wózku, czy foteliku?chyba jestem nadopiekuńcza bo jescze szkraba nie zabierałam bezpośrednio do sklepu....

3jvz82c33fw7rxzh.png
    3jvzanlizwq4fxt1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jula dluzsze zakupy np w galerii biore gondole i przekladam mala z fotelika. A szybkie zakupy na spozywce- fotelik.

• Ag... Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja na szybkie zakupy fotelik.

A wogole moj synek ma faze na piosenke "pieski male dwa" kulam go na boki a on gęba usmiana na cala szerokosc przez całą piosenke i smieje się juz na głos! niesamowite:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 11:52

Ewelina88, Selene, Viv78 lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • julaa85 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki:)to ruszamy z fotelikiem

3jvz82c33fw7rxzh.png
    3jvzanlizwq4fxt1.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    julaa85 wrote:
    dziewczyny, może zadam głupie pytanie ale czy zabieracie swoje maleństwa na zakupy np. do marketów?jesli tak to w czym w wózku, czy foteliku?chyba jestem nadopiekuńcza bo jescze szkraba nie zabierałam bezpośrednio do sklepu....
    my tez jeszcze nie, zostawiamy malego w aucie, ale nie martwcie sie nie samego tylko z jednym z nas, choc mysle ze nastepne zakupy w foteliku na stelazu, bo jednak okres wzmozonych zachorowan zbliza sie ku koncu

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 22:34

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • Bogusiar80 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dzis ladna noc od 20-30, potem maly sie przebudzil o 1-30 ja wstalam zrobilam flache, wysiusialam. Wracam do pokoju a moj spi. Flacha pod poduche i mowie pewnie zaraz sie obudzi i usnelam. Potem slysze malego i mysle o 5 minut minelo. Patrze na zegar na tam 4-30. Tak to by juz mogl stale spac.
    Ja tez patrzylam przez plyte cd. Wlasnie w tv mowili, zeby nie patrzec bez niczego bo sponce wypala jakies dziury w oku. My tego nie czujemy. Ogolnie wrazenia fajne. Przydalyby sie te specjalne okulary.Bo pomimo tej plyty. Patrzylam chwilke i tak byly zas plamki na oczach.

iv09j44jrzoyrcfq.png iv09x1hppuqonulm.png
  • Bogusiar80 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zielarka sliczne cory. Starsza ma nega wlosyyyyy :)
    Ja nie biore nigdy malego na zakupy. Starszy poszedl ze mna do sklepu jak mial roczek :)
    Ja szczepie normalnie na nfz. Starszy tak samo byl szczepiony. A propo na ospe chyba nie ma szczepionki. Na rozyczke i odre jest to wiem napewno.

iv09j44jrzoyrcfq.png iv09x1hppuqonulm.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moje dziecko nie chce pić wody.chciałam jej dac ,żeby zrobiła kupkę,z butelki nie chciała,z łyzeczki wypluwała.kupiłam w aptece czopki, jak nie zrobo to jutro jej dam kawałeczek.
    o 10 wyruszyłyśmy na spacer i tak się dziwnie szło w to zaćmienie.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bogusiar80 wrote:
    Zielarka sliczne cory. Starsza ma nega wlosyyyyy :)
    Ja nie biore nigdy malego na zakupy. Starszy poszedl ze mna do sklepu jak mial roczek :)
    Ja szczepie normalnie na nfz. Starszy tak samo byl szczepiony. A propo na ospe chyba nie ma szczepionki. Na rozyczke i odre jest to wiem napewno.
    na ospe szczepionka jest zaleca czyli płatna

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    Dziewczyny a jak Wasze wózki? Jesteście zadowolone??

Dla mnie wybierając wózek ważne były skrętne koła... a w tej chwili są cały czas zablokowane na prosto(przy tej blokadzie można lekko skręcać) bo wózek tak lekko chodzi że przy lekkim wietrze sam skręca, albo na płaskiej drodze na postoju jeśli się nie zahamuje to sam odjeżdża.
    ja jestem zadowolona z camarelo.chociaż raz musiał mąż wypuścić powietrze z koła,bo jakby się dętka zsuneła.
    większośc pewnie wózków ma przednie koła mniejsze i słuchajcie,przez to nie podjechałam w górę z tunelu podziemnego.wejście do tunelu jest bez schodów,a wyjście na miasto ma sporo schodów i mi sie te przednie kółka nie zmiesciły na podjeździe.musiałam dookoła popylać.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • julaa85 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szpilka wrote:
    my tez jeszcze nie, zostawiamy malego w aucie, ale nie martwcie sie nie samego tylko z jednym z nas, choc mysle ze nastepne zakupy w foteliku na stelazu, bo jednak okres wzmozonych zachorowan zbliza sie ku koncu
    my robimy tAK samo

3jvz82c33fw7rxzh.png
    3jvzanlizwq4fxt1.png
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaćmienie fajna sprawa. Oglądałam przez szkiełko spawalnicze. :D

My z Alicją normalnie chodzimy do marketów. Fotelik wpinamy w stelaż i Mała zwiedza. :D Ostatnio Mąż ją niósł na rękach. Kurtkę jej zawsze rozpinamy i ściągamy czapkę. :)

43kt9vvj5d2sqlej.png
‹‹ 2305 2306 2307 2308 2309 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ