*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Nasz wózek (Camarelo Sevilla) sprawuje się bardzo dobrze. Na razie nie mam zastrzeżeń większych. Może dostęp do torby na stelażu mógłby być lepszy.
Ale ogólnie wózek prowadzi się lekko. W lesie i na plaży mamy zablokowane przednie koła. Odblokowane po mieście i w marketach.
-
CO do wózka jestem mega zadowolona. Podwozie jest bardzo lekkie, fajnie się manewruje zwrotnymi kolkami po domu- faktycznie tylko one są mniejsze i mają mniejszy rozstaw niz z tylu i z niektoryi podjazdami problem.
Ma wygodny kosz na zakupy i ogolnie bardzo mi sie podoba. jedyny minus- zajmuje caly bagaznik ( ale to minus do wozka albo do auta)
niepotrzebnie kupilam zimowe kola tylko bo na tych malych tez dawal rade, a i śniegu specjalnie duzo nie bylo.jonka91 lubi tę wiadomość
-
A to nie wiedzialam o tej ospie. Bo ja nie szczepie platnymi, to sie nie interesuje.
Mojego brata dziewczyna rysuje duzy obrazek autobotow dla starszego, a potem do mniejszej antyramy dinozaury. A dla Sylwka zamowione prezenty mleko i pieluchy, bo zabawki i ubrania ma. Narazie nic wiecej jemu nie potrzebne. -
A nasza Ala tak uwielbia swoje rączki ssać i podnosić główkę
(przepraszam za niewyraźne zdjęcie, ale było robione drgającym palcem w powietrzu):
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4f1f3f30a2c9.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/98ee5d8f104d.jpgBogusiar80, Becia81, Becia81, Ag..., Agus89, Maud11, szpilka, jonka91, bluegirl89, Chanela, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
MartaKD wrote:I znów dziś nie było kupki:( ale rozmawiałam z położna i powiedziała że jak tydzień nie będzie i będzie płakać to mam kupic czopek dla niemowląt.Klara puszcza bąki a nie sra za przeproszeniem.no kiedys musi w końcu.czekam na kupe:) na szczęście nie płacze i jest uśmiechnięta :)teraz juz śpi po kąpieli.dzis kąpałam z mama,bo męża zmogło i leży w łóżku.a jutro idę po południu na dwie godzinki do pracy.
Moja dokładnie tak samo, ale nie płacze, nie śpi, wczoraj przyszła upragniona kupa po 4 dniach -
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Dziewczyny czy którąś uczyła się sama wiązać chustę??? Da rade się nauczyć ???
ja sie sama nie uczylam ale da radęfilmiki jakies na yt dobre znajd. Filmik z kolyską mam jak chcesz ale to troche glupie wiązanie. Z kieszonki nie nagrałam jak sie uczylam. Ewentualnie moglabym ci zrobic filmik i przeslac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 16:20
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
I drugi spacer za nami
Ala wypoczęta leży na łóżku, a ja mam czas żeby się ponudzić chwilkę.
Jutro miałam ogarnąć mieszkanie przed świętami, ale małż ma dyżur na budowie - dni otwarte - i znów do 15 go nie będzie. Cały dom i dziecko na mojej głowie. Przyjdzie mi sprzątać w niedzielę, zamiast wypoczywać z rodziną. -
Witajcie!!! Ale piękna pogoda, korzystamy z niej z Kuba ile się da, chodzimy na spacery, na zakupy.
Dziś Kubuś nabył dwie umiejętności (tj. dziś zauważyłam) - dyskutowania podczas karmienia tj. wydawania różnych odgłosów połączonych z kontaktem wzrokowym mama-syn, jakby opowiadał mi wtedy cośi dotykania, łapania zabawek na karuzeli - do teraz jedynie machał do nich rękami.
renia83, Becia81 lubią tę wiadomość