*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja pije sok jabłkowy b.często.
Zamowilam wkladki akuku z allegro i dostałam tez na wypróbowanie wkladki medeli.fajowe sa. I jakiejś firmy Lansinoh.i tej firmy tez krem na sutki.pisza,ze kobiety stosuja go na spierzchnięte usta,lokcie,itp.w ogole ta firma ma wiele produktów do kp i dla dzieci.Angielska jest. -
Marta przed kolejnym karmieniem podaj jej do 10 ml wystarczy, mój pluł jak dawałam butelka i łyżeczką więc podaję mu powoli strzykawka i wczoraj nie minęła godzina jak była kupa i uśmiech na twarzy dziecka,dziś też jeszcze spał niespokojnie ale lepiej niż wczoraj i dziś uśmiechnięty od samego rana i piękne pierdzioszki aż miło słuchać
MartaKD lubi tę wiadomość
-
OliOla wrote:Malenq łaczę się z Tobą w bólu...
A marchewkę jesz??
Marta super prezenty.
Ja zamawiam ciasteczka
Rodzina męża znów powie,ze mi sie w dupie przewraca.nie dość,ze chrzciny w lokalu to jeszcze takie gadzety:) ale i tak mówią o mnie "nadęta wykształcona lala" to co mi tam:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 09:24
renia83 lubi tę wiadomość
-
MartaKD wrote:A jakie ciasteczka?
Rodzina męża znów powie,ze mi sie w dupie przewraca.nie dość,ze chrzciny w lokalu to jeszcze takie gadzety:) ale i tak mówią o mnie "nadęta wykształcona lala" to co mi tam:)
Marta:) chyba Cię rozumiem jak mało kto:P
a wczoraj zalozylam się z męzem o mycie lazienki czy zadzwoni tesciowa i spyta " zdrowy?, je?" i franca nie zadzwonila:/ no to juz faktycznie zlosliwosc tesciowej:Drenia83, szpilka, isabelle, MartaKD, MonikaDM, Chanela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny a jak Wasze wózki? Jesteście zadowolone??
Dla mnie wybierając wózek ważne były skrętne koła... a w tej chwili są cały czas zablokowane na prosto(przy tej blokadzie można lekko skręcać) bo wózek tak lekko chodzi że przy lekkim wietrze sam skręca, albo na płaskiej drodze na postoju jeśli się nie zahamuje to sam odjeżdża. -
czy Wasze Dzieciaki spia jeszcze w becikach? czy juz kolderki, kocyki itp?
ja mam bet i zastanawiam sie czy nie ograniczam Malej za bardzo, chociaz wyglada na zadowolona, ale czasem czytam ze Wasze po lóżeczkach troche podróżują.
No i moja nie znosi leżeć na brzuchu, na kolanie klade - daje rade przez chwile a potem wrzask, ale na ramieniu jak siedzi (a uwielbia to) to trzyma glowe pieknie do góry. Macie jakies patenty na lezenie na brzuszku?
Zielarka piękne Dziewczyny masz. -
nick nieaktualny
-
Moj ma ostatniee podrygi w otulaczu bo juz sie za krotki robi. posciel absolutnie nei bo w ciagu dnia jak spi to się kopie tak ze kocyk albo skopie albo naciągnie na buzie.
teraz jeszcze sprobujey spiworki a pozniej zastanawiam sie nad sleeping bag z la millou. ciagle rozwazam tez woombie.Viv78 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kawa wrote:Adelka śpi już w śpiworku bez rąk, M nazywa to Śpitorbą
rożek za mały się zrobił i wydawał mi się za ciepły
w sensie zwykly spiworek, tak?
kurcze ja to sie zastanawiam czy mu zimno nie bedzie bo tak to spi w otulaczu i nakrywam go kocykiem.