X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czemu kawa ma się wyprowadzac? skoro pokoik urządzony dla malej i wszystko na miejscu. jemu walizkę spakować i wystawic- niech pomysli nad sobą np u mamusi.

MonikaDM, kasia86, Becia81, Ewelina88 lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • renia83 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawus trzymam kciuki za ciebie, bądź silna,ja też z moim podstarzalym osłem nie mam lekko ale za Filipem w ogień by skoczył mimo że ja wszystko przy nim robię ale on z kolei woli pomóc mi w obowiązkach domowych niż fizycznie przy małym, mam wrażenie że się po prostu boi. Ale wie o tym że jestem w stanie odejść jak będzie taka potrzeba i że nawet z 5 dzieci radę sobie dam. Także kobietko trzymaj nam się tam. Podziwiam i dopinguje.
    Laski ja to mam szczęście, przeżyłam już z moją córka owsiki w sierpniu a dziś wyplenialam przez 4h wszy z włosów! Krew mnie zalewa jak pomyślę że ludzie nie dbają w ogóle o swoje dzieci i one potem roznosza takie paskudztwa.
    Wiki kreacja SUPER śliczna i ten płaszczyk piękny :) 10 lat temu nie było takich :(

km5sh371hvmbjx86.png
    ug37io4p8tsos5yn.png
  • Shadloger Nowa

Wysłany: 21 marca 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mogę prosić o wypowiedzenie się, z góry dziękuje.

https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/okres-sie-spoznia-test-negatywny,6935.html

• MonisiaK Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, głupio śmieszne pytanie - macie jeszcze tą kreskę na brzuchach? Wiecie jak się jej pozbyć? :P

ex2b9vvj4jxe17l2.png
    km5siei3wv50qtno.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    A czemu kawa ma się wyprowadzac? skoro pokoik urządzony dla malej i wszystko na miejscu. jemu walizkę spakować i wystawic- niech pomysli nad sobą np u mamusi.
    Do domu obok? :D
    Patowa sytuacja, ale ja bym nie wytrzymała zbyt długo w takiej atmosferze... Jeśli tydzień czasu mój mąż jest dla mnie bardziej wrogiem niż przyjacielem to jest już fatalnie...

201501145565.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonisiaK wrote:
    Dziewczyny, głupio śmieszne pytanie - macie jeszcze tą kreskę na brzuchach? Wiecie jak się jej pozbyć? :P
    Chyba nie można samemu sie pozbyć.Linea negra znika sama pewnie.u mnie pojawila sie dopiero w 9 miesiącu i nadal leciutko ja jeszcze widac.ale lubię ja:) tak jak bliznę po cc.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kreske mam jeszcze, ale chyba juz jasniejsza.

Ania- a chocby do domu obok. Sytuacja okropna ale jak wystawi walizki za drzwi to sam zdecyduje czy hotel, mamusia czy kumple... a moze sie opamieta i ogarnie

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taa tesciowa go broni... Przeciez ktos firme musi pilnowac co z tego ze od 6 rano do 19 wieczorem plus dojazd (łącznie z sobota) :/ wole byc biedna a szczesliwa.

• ania_29 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ja już pisałam że uwielbiam wieczory? Szkoda że są takie krótkie :) Tak to teraz u nas wygląda 35pijacy.gif :D

201501145565.png
  • Rybka1 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam kreskę ale coraz bardziej blednie.

Ciężko coś radzić w tej sytuacji. Pytanie czy go otrzezwi ta wyprowadzka. Skoro rozmowa nic nie daje. Może faktycznie sytuacja go przerosła i jest zazdrosny ze dziecko jest tak blisko mamy bliżej niż on stąd moze to jego zniechecenie. Kawa a teściowa jak? Z nią sens gadać?

Edit przeczytałam tekst o teściowej

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 21:45

eNortjKzUjIytDA2M1CyBlwwFYEC0Q,,45.png
  • Rybka1 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania_29 wrote:
    Czy ja już pisałam że uwielbiam wieczory? Szkoda że są takie krótkie :) Tak to teraz u nas wygląda 35pijacy.gif :D

Hehe wiem doskonale o czym piszesz. Ja właśnie sączę karmi mąż piwo i oglądamy piratów z karaibow

• MartaKD Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania_29 wrote:
    ja tez lubię wieczory:) Mała śpi,a ja buszuje w necie, pomalowałam paznokcie, zrobilam peeling i maseczkę, pije herbatkę i zaraz zrobie sobie kapiel:)

ug37df9hvpghw3yg.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybka1 wrote:
    Hehe wiem doskonale o czym piszesz. Ja właśnie sączę karmi mąż piwo i oglądamy piratów z karaibow
    U nas bardzo podobnie, tylko zamiast karmi mam radlera 2% :D

Mąż wykąpał koty i teraz są milusie w dotyku. Minusem jest tylko wielki, koci tyłek na moim lapku, bo kocur wepchnął się na mój brzuch. Aż dziwne że po tych mękach nie jest na nas sfochowany ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 21:53

201501145565.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem okropną matką, skrzywidziłam własne dziecko dzis:( po kapieli ubieram jej body i chcialam naciagnąć na pleckach i ją uszczypałam.tak zaczeła płakać,że nawet przy szczepieniu tak nie krzyczała.szybko ubrałam jej śpioszki, jako tako wsadziłam smoczka do buzi,a ta nadal krzyczy.normalnie miałam takie wyrzuty sumienia,ze sama się popłakałam.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta, rozumiem co czujesz. Mnie się zdarzyło zaciąć małą przy obcinaniu paznokci. Serce pęka jak maleństwo płacze z naszej winy :(

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta każdemu może się zdarzyć. Ja ze swoją podczas ubierania się nie cackam, dlatego muszę mieć paznokcie spiłowane, bo inaczej o podrapanie nietrudno...
    Pewnie jeszcze nieraz będziemy miały wyrzuty sumienia, że się nei dopilnowało albo coś zrobiło nie tak...

201501145565.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miejmy nadzieję, że maluchy nie będą tego pamiętały tak jak ja np. przycinanie suwakiem od kurtki brody. Do dzisiaj się kulę jak mam zasunąć sobie suwak do końca :D

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    isabelle wrote:
    Miejmy nadzieję, że maluchy nie będą tego pamiętały tak jak ja np. przycinanie suwakiem od kurtki brody. Do dzisiaj się kulę jak mam zasunąć sobie suwak do końca :D
    nooo,hahaha jest pewna trauma z tym związana:)

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Płacz dziecka to coś strasznego. Jak widzę że Ali lecą łzy to wymiękam. Ostatnio uderzyła się w mojego kciuka.. jejku myslałam że serce mi pęknie.

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • Rybka1 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta moja ostatnio uderzyła się swoją główką o mnie bo tak majta i ryk na cały dom. Ja też wyrzuty że sie dziecko uderzyło...
    Kurde tak myślę że już dawno nie miałam pomalowanych paznokci. Zainspirowalas mnie :-)

‹‹ 2314 2315 2316 2317 2318 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ