X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czemu kawa ma się wyprowadzac? skoro pokoik urządzony dla malej i wszystko na miejscu. jemu walizkę spakować i wystawic- niech pomysli nad sobą np u mamusi.

MonikaDM, kasia86, Becia81, Ewelina88 lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • renia83 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawus trzymam kciuki za ciebie, bądź silna,ja też z moim podstarzalym osłem nie mam lekko ale za Filipem w ogień by skoczył mimo że ja wszystko przy nim robię ale on z kolei woli pomóc mi w obowiązkach domowych niż fizycznie przy małym, mam wrażenie że się po prostu boi. Ale wie o tym że jestem w stanie odejść jak będzie taka potrzeba i że nawet z 5 dzieci radę sobie dam. Także kobietko trzymaj nam się tam. Podziwiam i dopinguje.
    Laski ja to mam szczęście, przeżyłam już z moją córka owsiki w sierpniu a dziś wyplenialam przez 4h wszy z włosów! Krew mnie zalewa jak pomyślę że ludzie nie dbają w ogóle o swoje dzieci i one potem roznosza takie paskudztwa.
    Wiki kreacja SUPER śliczna i ten płaszczyk piękny :) 10 lat temu nie było takich :(

km5sh371hvmbjx86.png
    ug37io4p8tsos5yn.png
  • Shadloger Nowa

Wysłany: 21 marca 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mogę prosić o wypowiedzenie się, z góry dziękuje.

https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/okres-sie-spoznia-test-negatywny,6935.html

• MonisiaK Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, głupio śmieszne pytanie - macie jeszcze tą kreskę na brzuchach? Wiecie jak się jej pozbyć? :P

ex2b9vvj4jxe17l2.png
    km5siei3wv50qtno.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    A czemu kawa ma się wyprowadzac? skoro pokoik urządzony dla malej i wszystko na miejscu. jemu walizkę spakować i wystawic- niech pomysli nad sobą np u mamusi.
    Do domu obok? :D
    Patowa sytuacja, ale ja bym nie wytrzymała zbyt długo w takiej atmosferze... Jeśli tydzień czasu mój mąż jest dla mnie bardziej wrogiem niż przyjacielem to jest już fatalnie...

201501145565.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonisiaK wrote:
    Dziewczyny, głupio śmieszne pytanie - macie jeszcze tą kreskę na brzuchach? Wiecie jak się jej pozbyć? :P
    Chyba nie można samemu sie pozbyć.Linea negra znika sama pewnie.u mnie pojawila sie dopiero w 9 miesiącu i nadal leciutko ja jeszcze widac.ale lubię ja:) tak jak bliznę po cc.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kreske mam jeszcze, ale chyba juz jasniejsza.

Ania- a chocby do domu obok. Sytuacja okropna ale jak wystawi walizki za drzwi to sam zdecyduje czy hotel, mamusia czy kumple... a moze sie opamieta i ogarnie

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taa tesciowa go broni... Przeciez ktos firme musi pilnowac co z tego ze od 6 rano do 19 wieczorem plus dojazd (łącznie z sobota) :/ wole byc biedna a szczesliwa.

• ania_29 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ja już pisałam że uwielbiam wieczory? Szkoda że są takie krótkie :) Tak to teraz u nas wygląda 35pijacy.gif :D

201501145565.png
  • Rybka1 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam kreskę ale coraz bardziej blednie.

Ciężko coś radzić w tej sytuacji. Pytanie czy go otrzezwi ta wyprowadzka. Skoro rozmowa nic nie daje. Może faktycznie sytuacja go przerosła i jest zazdrosny ze dziecko jest tak blisko mamy bliżej niż on stąd moze to jego zniechecenie. Kawa a teściowa jak? Z nią sens gadać?

Edit przeczytałam tekst o teściowej

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 21:45

eNortjKzUjIytDA2M1CyBlwwFYEC0Q,,45.png
  • Rybka1 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania_29 wrote:
    Czy ja już pisałam że uwielbiam wieczory? Szkoda że są takie krótkie :) Tak to teraz u nas wygląda 35pijacy.gif :D

Hehe wiem doskonale o czym piszesz. Ja właśnie sączę karmi mąż piwo i oglądamy piratów z karaibow

• MartaKD Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania_29 wrote:
    ja tez lubię wieczory:) Mała śpi,a ja buszuje w necie, pomalowałam paznokcie, zrobilam peeling i maseczkę, pije herbatkę i zaraz zrobie sobie kapiel:)

ug37df9hvpghw3yg.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybka1 wrote:
    Hehe wiem doskonale o czym piszesz. Ja właśnie sączę karmi mąż piwo i oglądamy piratów z karaibow
    U nas bardzo podobnie, tylko zamiast karmi mam radlera 2% :D

Mąż wykąpał koty i teraz są milusie w dotyku. Minusem jest tylko wielki, koci tyłek na moim lapku, bo kocur wepchnął się na mój brzuch. Aż dziwne że po tych mękach nie jest na nas sfochowany ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 21:53

201501145565.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem okropną matką, skrzywidziłam własne dziecko dzis:( po kapieli ubieram jej body i chcialam naciagnąć na pleckach i ją uszczypałam.tak zaczeła płakać,że nawet przy szczepieniu tak nie krzyczała.szybko ubrałam jej śpioszki, jako tako wsadziłam smoczka do buzi,a ta nadal krzyczy.normalnie miałam takie wyrzuty sumienia,ze sama się popłakałam.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta, rozumiem co czujesz. Mnie się zdarzyło zaciąć małą przy obcinaniu paznokci. Serce pęka jak maleństwo płacze z naszej winy :(

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta każdemu może się zdarzyć. Ja ze swoją podczas ubierania się nie cackam, dlatego muszę mieć paznokcie spiłowane, bo inaczej o podrapanie nietrudno...
    Pewnie jeszcze nieraz będziemy miały wyrzuty sumienia, że się nei dopilnowało albo coś zrobiło nie tak...

201501145565.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miejmy nadzieję, że maluchy nie będą tego pamiętały tak jak ja np. przycinanie suwakiem od kurtki brody. Do dzisiaj się kulę jak mam zasunąć sobie suwak do końca :D

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    isabelle wrote:
    Miejmy nadzieję, że maluchy nie będą tego pamiętały tak jak ja np. przycinanie suwakiem od kurtki brody. Do dzisiaj się kulę jak mam zasunąć sobie suwak do końca :D
    nooo,hahaha jest pewna trauma z tym związana:)

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Płacz dziecka to coś strasznego. Jak widzę że Ali lecą łzy to wymiękam. Ostatnio uderzyła się w mojego kciuka.. jejku myslałam że serce mi pęknie.

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • Rybka1 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta moja ostatnio uderzyła się swoją główką o mnie bo tak majta i ryk na cały dom. Ja też wyrzuty że sie dziecko uderzyło...
    Kurde tak myślę że już dawno nie miałam pomalowanych paznokci. Zainspirowalas mnie :-)

‹‹ 2314 2315 2316 2317 2318 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ