*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Rybka1 wrote:Marta moja ostatnio uderzyła się swoją główką o mnie bo tak majta i ryk na cały dom. Ja też wyrzuty że sie dziecko uderzyło...
Kurde tak myślę że już dawno nie miałam pomalowanych paznokci. Zainspirowalas mnieRybka1, Ag... lubią tę wiadomość
-
Chanela, ale co ja wtedy bede jadła??
a tak serio to gdyby nie kuchnia lidla i przepisy z filmikami to nigdy by nie zaczął gotować
co do paznokci- ja zrobilam hybrydy, po tygodniu odpadly ale bynajmniej moje po ciazy slicznie odrosly i teraz mam ladnie pomalowane.
wstyd sie przyznac ale dlugo obgryzalam paznokcie- przestalam ja mialam aparat na zębach bo sie nie dalo, ladnie juz odhodowalam swoje i w szpitalu zmasakrowalam je spowrotem:/ teraz dochodzą do siebieWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 22:32
-
Chanela wrote:Moja ostatnio bardzo dużo śpi. Już miała aktywne dnie, a teraz większość dnia przesypia. Tak się zastanawiam czy ona tak skok przechodzi? Czy może mam się martwić że coś jest nie tak. W nocy też ma stałe pory.
u mnie podobnie, aż w nocy wstawaliśmy z mężem sprawdzać czy oddycha tak cichutko była. a dziś spała po spacerze jeszcze godzinę w wózku, co się nigdy nie zdarza. mierzyliśmy temperaturę, ale jest ok
zaczynam dostrzegać, że mam w domu męża anioła. pisałyscie co potrafia wasi mezowie a czego boją się robić przy dziecku, moj robi wszystko oprocz karmienia piersią, z przyczyn obiektywnychwłasnie ogarniał wielką kupę Igi, a teraz usypia ją na rękach przy koncercie Queen na tvp kultura. a ja czytam forum
dziś chciałam pojechac na zakupy do rossmanna. wiadomo, że jak się koncza kosmetyki, to wszystkie na razmąż kazał zrobic liste i pojechał sam... szampon kupił bez odżywki, wkładki naturella nie te co trzeba (twierdził że nie było), ale szacun że farbę dobrą wybrał. największy problem miał ze znalezieniem płynu do demakijażu oczu, ale pani z rossmanna mu pomogła
zuch facet
u mnie linea nigra jest bardzo mocna. pojawiła się przed zrobieniem testu ciążowego, była baaardzo blada i pomyślałam wtedy ze jestem w ciąży. I byłamrenia83, Becia81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Od paru dni Zoja znacznie więcej "gada" ale dziś wstała i nawija jak szalona: okrzyki, piski o różnej tonacji. Dziś jakby był jakiś skok, bo głuży znacznie więcej i głośniej, nieraz aż sama jest zaskoczona tym jakie dźwięki wydaje
Jejku, to wspaniałe znów słyszeć takie rozmowy.
Dziś mija 2,5 miesiącaszok jak ten czas leci!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 09:31
Ewelina88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nasz pierwszy wypadek byl w szpitalu jak uczylam sie kapac, Pawel trafil glowka w brzeg tej szpitalnej umywalko-lazienki, delikatnie nawet nie jeknal a mamusia bardzo przezyla, teraz tez sie mezowi zdarza jak mlody znienacka glowa szarpnie, ale chyba ma glowe twarda po tacie
-
nick nieaktualnyPytanie do dziewczyn u ktorych dzieci maja lub byly na cos uczulone. Czy wasze dzieciaczki przy uczuleniu na pokarmy ktore wy spozywalyscie karmiac piersia robily kupki ze sluzem? Bo moj malutki ma katar od prawie 3tygodni, wysypke na glowce i szyjce no i robi te kupy śluzowate mysle ze ma ta nietolerancje pokarmowa czy jak to sie tam zwie
-
nick nieaktualny