*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Do cyklu co zrobiłyśmy dziecku to może i ja coś dorzucę
teraz to jest śmieszne, ale wtedy nie było..
Karmienie nocne, leżymy na poduszce, przygaszone światło, Kubuś sobie spokojnie je, aż tu nagle coś dużego spada na niego, patrzę 0,5 l pepsi - mąż zostawił na zagłowniku i podczas snu ruszył ręką i ją strącił. Ale mu awanturę zrobiłam, na szczęście Kubusia to nie ruszyło, bo był zajęty jedzeniem, nawet nie drgnął.
Z drugiej strony cieszę się, że to była zakręcona butelka a nie pełna szklanka, bo taką też czasem zostawia. A pepsi, słodkie lepkie, wtedy Kuba do przebrania a nawet mycia i pościel do zmiany i poduszki do suszenia. -
Nam 13 kwietnia stuknie 6 lat jak jesteśmy razem, 20 marca wybiło 6miesiecy jako małżeństwo, a 15 marca Antos skończył 2 miesiąceAntoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStronę www już obczaiłam
A my z mężem tort zrobiliśmy samiWiększość on, ja pomagałam, ale zrobiłam literki
Teraz tak patrzę że torty na chrzest powinny być bardziej jasne niż ciemne, no ale cóż, ważne że się bardzo staraliśmyWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 20:59
Rybka1, MartaKD, ania_29, Agus89, jonka91, isabelle, Chanela, zielarka, lwuska55592, szpilka, Malenq, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jedna duza druga mala:) nie wiem,może teraz w ogóle te kupy będą rzadziej? Moze układ pokarmowy juz więcej przyswaja?
Podziwiam wszystkich,którzy sami coś pieka,malują,szyja,itp.itd.ja nie mam w ogóle takich zdolności i wszystko po prostu wolę kupić. -
nick nieaktualnyMartaKD wrote:Jedna duza druga mala:) nie wiem,może teraz w ogóle te kupy będą rzadziej? Moze układ pokarmowy juz więcej przyswaja?
Podziwiam wszystkich,którzy sami coś pieka,malują,szyja,itp.itd.ja nie mam w ogóle takich zdolności i wszystko po prostu wolę kupić.
Może tak będzie z tymi kupami, szczególnie że po Tomku nie widać żeby mu przeszkadzało, brzuszek ma miękki, a bąki sadzi takie śmierdziele że nawet pies się ewakuuje
Ja też nie piekę często (prawie w ogóle), ten tort był na bazie biszkopta, a biszkopt mój mąż ma obcykany
a masę po prostu trzeba było wymieszać i polewę też. Ale w razie czego mieliśmy blisko do cukierni, a teraz okazało się że do Sowy jest tylko ciut dalej
-
U nas słońce,ale zimno.byłam z mama i Klarą w kościele to pozniej zasuwałam z wózkiem do domu bo wiało.zaliczyłam juz spowiedź na chrzest.
Taka leniwa niedziela.Mąż ma pranie mózgu na szkoleniu,mama buszuje na allegro,tata w szpitalu,a Klara leży w leżaczku albo śpi.chillout:) -
My ostatniego czerwca 8 rocznica slubu. Trzy lata chodzilismy ze soba. A znamy sie od zerowki. Mamy takie zdjecie z zerowki ja ksiezniczka, on kowboj. Trzymamy sie za rece na zabawie karnawalowej. Haha tak nam zostalo
Rano zumba zaliczona, prysznic, paznokcie pomalowane. Starszy bawi sie u sasiadki, mlody grzeczny.
Wczoraj na kolacje byly frytki i winko. Sasiadka zmyla sie przed 21-a, tak jak jej napisalam dzien wczesniejMonikaDM lubi tę wiadomość