*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
isabelle wrote:Siłami natury? U mnie wszyscy się dziwią, nawet nasza pediatra, że urodziłam naturalnie Alicję, więc zaczęłam się zastanawiać, czy ja byłam faktycznie jakimś wyjątkiem? Wcześniaki zazwyczaj rodzą się przez cc.
-
isabelle wrote:Siłami natury? U mnie wszyscy się dziwią, nawet nasza pediatra, że urodziłam naturalnie Alicję, więc zaczęłam się zastanawiać, czy ja byłam faktycznie jakimś wyjątkiem? Wcześniaki zazwyczaj rodzą się przez cc.
mi mowil gin ze szkole rodzenia powinnam robic pow 34 tc bo wczesniej i tak mi zrobią cc, natomiast w rudzie w tym specjalistycznym mowili ze jesli nie ma przeciwskazan to nawet przed 28tc moge SN wiec pewnie wszystko zalezy od przypadkuisabelle lubi tę wiadomość
-
Ag... wrote:sprawdzam wlasnie gemini.
Balsam palmers 10zl taniej niz w hebe, bioaron polowa taniej, femaltiker 10zl taniej, kurcze chyba pora na wieksze zamowienie.Ag..., isabelle lubią tę wiadomość
-
magdalenka wrote:Jaś dzisiaj nie chce spać i co godzine na cycu, wlasnie zrobiłam sobie parówki bo myślałam ze w końcu usnął i słysze płacz. I jem parówke jedna ręką.
Czy Wasze dzieci też się tak pocą podczas jedzenia??
Moja Blaneczka ma główkę zawsze spoconą, dlatego nie trzymam jej bezpośrednio ręką, tylko przez pieluszkę, wtedy mniej się poci, niż "ciało w ciało" i właśnie też przez tą główkę i szyjkę mokrą pewnie te czkawki tak częste.
Też ją przetrzymałam dziś, udało się bez marudzenia, miśki w leżaczku są interesujące
W sumie się nie przywitałyśmy odpowiednio, ale nie bardzo wiem jak się tu zdjęcia wstawia...Pomożecie?
-
hmm moja znajoma urodziła siłami natury w 26 tyg. dzieciątko. -
Ag... wrote:Isabelle jak sie spisuje torba skiphop?
Jest bardzo pojemna, chociaż nie zmieszczę w bocznej kieszonce kubka termicznego z kawą, a pierwotnie myślałam, że będę mogła go w niej nosić. No ale to w końcu torba ma służyć Alicji a nie nosić mi kubek. A na potrzeby Ali sprawdza się idealnie, niczego nie szukam np. zmieniając pieluszkę poza domem. Każda rzecz ma swoją przegródkę. -
MonisiaK właśnie też wpadlam naten pomysł i już jest o niebo lepiej, fajtycznie kontakt skróa ze skórą sprawia że głowa cała mokra.
Ewelina, Belldandy, Goosiaczek co u Was ?? nic się nie odzywacie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 20:15
Ewelina88 lubi tę wiadomość
-
Isabelle ja nie mam ale chcialam pierwotnie kupić taką
http://www.smyk.com/karibu-wanienka-skladana,p1066499005,swiat-niemowlaka-p?gclid=CjwKEAjw0LmoBRDHuo7UkaKXhn8SJADmDTG0r5KdgTVdigqDeLMmkEvdVeyvp2Uyt1NsJqGebe70JxoCFUnw_wcB&gclsrc=aw.ds
aczkolwiek są juz po 30zl dmuchaneWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 20:20
-
Ag... wrote:Isabelle ja nie mam ale chcialam pierwotnie kupić taką
http://www.smyk.com/karibu-wanienka-skladana,p1066499005,swiat-niemowlaka-p?gclid=CjwKEAjw0LmoBRDHuo7UkaKXhn8SJADmDTG0r5KdgTVdigqDeLMmkEvdVeyvp2Uyt1NsJqGebe70JxoCFUnw_wcB&gclsrc=aw.ds
aczkolwiek są juz po 30zl dmuchane
Ojoj, za droga jak na czas użytkowaniaTe dmuchane oglądałam na allegro nawet za 19 zł. Czy one aby bezpieczne?