*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Rybka1 wrote:czy Wasze dzieciaczki też mają takie lodowate rączki podczas snu? Moja jest okryta grubym kocem, ale zawsze te ręce wyrzuci nad głowę no i jak się budzi w nocy na jedzenie to ręce jak dwa lody. Kark ciepły no to zimno jej nie jest, stopy zresztą też ciepłe bo zawsze sprawdzam.
-
nick nieaktualny
-
My też mieliśmy takie czerwone po odpadnięciu kikuta i na pierwszym szczepieniu pediatra powiedziała, że to ziarniak czy jakoś tak i kazał fioletem smarować. Odpadło koło tygodnia.
Już po ćwiczeniach.
Normalnie drukujecie jak oszalałe hahaha
Ja tam zawsze pity rozliczam sama elektronicznie i niektórym też za tzw parę groszy. Ja się rozliczyłam na końcu stycznia. Dwa tygodnie i kasa na koncie. Ktoś jeszcze się ma zamiar rozliczać?
Idę kawkę zrobić i obiad. Kurczę młody dziś ostatni dzień w szkole. Chyba wyślę go do dziadków na dwa dni. A w niedzielę będzie latał i szukał zająca na ogródku.
-
dobrnełam my też olewka ze spacerem. Wichura taka,że głowę urywa
Co do spania Milenka na początku spała tylko z nami nie chciała sama. Odkładana do łóżeczka płakała tak strasznie,że sobie darowaliśmy takie usypianie.
Teraz z kolei jest zupełnie inaczej. O 19 zwykle kąpiemy i odkładam ją do łóżeczka. Pogapi się chwilkę w karuzelę i zasypia sama ze smokiem w buzi. Śpi do 2-3 karmienie po czym do ok 5-6 (wtedy juz zostaje ze mna, bo Mąż wstaje do roboty tak o 6).
Czasem jednak o tej 2-3 leniwa matka zaśnie z dzieckiem i Milka śpi juz z nami do rana
Początki były trudne,ale teraz tfu tfu jest na prawde dobrze
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyania_29 wrote:Kawa pielęgniarka środowiskowa przejmuje opiekę od 3 miesiąca albo po 3 miesiącu. U nas nawet 2 się nie skończył jak przyszła
-
nick nieaktualny