*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Wyszłam tylko na krótki spacer i już tyle stron. Widać, że dzisiaj pogoda nie dopisuje.
Kawa wrote:Rybka te wizyty patronażowe są zaraz po urodzeniu. Ja miałam 2dni o powrocie do domu z kliniki, po tyg, po 2tyg i po 3tyg. i tyle.
Ja nie miałam wcale, a jak się spytałam zapisując Tomka do lekarza to panie odpowiedziały, że jest ich za mało i przychodzą tylko wtedy jak ktoś dzwoni, że ma problem. Resztę maluszków załatwiają przy okazji szczepień...
-
Pogoda nieciekawa, pada deszcz co chwilę, ale zakładam folię na gondolę i lecę na spacer.
U nas była ostatnio pielęgniarka środowiskowa. Przyszła bez zapowiedzi. W domu bałagan bo robiliśmy przemeblowanie. Mogła chociaż zadzwonić.
Ide na ten spacer. A wy produkujcie. Jak wrócę to będę miała co czytać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 13:55
Rybka1 lubi tę wiadomość
-
Agus89 wrote:Pogoda nieciekawa, pada deszcz co chwilę, ale zakładam folię na gondolę i lecę na spacer.
U nas była ostatnio pielęgniarka środowiskowa. Przyszła bez zapowiedzi. W domu bałagan bo robiliśmy przemeblowanie. Mogła chociaż zadzwonić.
Lecę na spacer. A wy produkujcie. Jak wrócę to będę miała co czytać. -
nick nieaktualny
-
Kurde, a ja pierwszy raz dopiero 24 lipca do Was napisałam? 1 15tc. nieźle wytrzymałam:)
Dałam znów Klarze wody.no kurcze, kupka co 5 dni i to dzięki wodzie,to coś jest nie tak.Co radzicie? niby nie płacze, nie pręży się, bąki puszcza co chwilę,a kupy brak. -
nick nieaktualny