*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Ag... wrote:ty wiesz ze od poprzedniej soboty nie dzwonila, wiec akurat jak byl chory to ona nawet o tym nie wiedziała. kicham ją.
Ewelina88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonikaJ wrote:Moja położna była fatalna... Najpierw skrytykowała to że kupiłam gąbkę do kąpieli, później nie podobały jej się kosmetyki których używałam dla małej. Jak Julia zaczęła protesty z jedzeniem kazała mi przestać karmić piersią i dawać tylko sztuczne (przybrała 150g w tydzień). Do tyłeczka na odparzenia używałam sudokremu, to też jej się nie podobało i kazała mi używać tormentiol a jak przyszła następnym razem spytała czy mam tą maść, ja jej nie kupiłam bo sudokrem sobie z tym poradził to powiedziała że MUSZĘ ją kupić i smarować dziecku pupę nawet gdy skóra jest zdrowa... Nie mogłam się doczekać kiedy ta franca przestanie przychodzić, a była 5 razy
Nie straszcie że nawiedzi nas znowu, oczywiście pewnie bez zapowiedzi...
Moja położna do rany przyłóż, jeśli chodzi o termentiol to powiedziała że to OSTATECZNOŚĆ jeśli po sudokremie nie zedją odparzenia. i jeśli pupa zdrowa to zwykły krem bez cynku albo puder. Aż jestem zaskoczona po tym co napisałaś!
Bez zapowiedzi raz do mnie wpadła-twierdziła że się przecież umawiałyśmy- figa z makiem- pamiętałabym.
-
nick nieaktualny
-
MartaKD wrote:Kurde, a ja pierwszy raz dopiero 24 lipca do Was napisałam? 1 15tc. nieźle wytrzymałam:)
Dałam znów Klarze wody.no kurcze, kupka co 5 dni i to dzięki wodzie,to coś jest nie tak.Co radzicie? niby nie płacze, nie pręży się, bąki puszcza co chwilę,a kupy brak. -
ania_29 wrote:Ehh... Nie znoszę dni kiedy nie można pójść na spacer. Marudny dzień
-
nick nieaktualnyMartaKD wrote:Kurde, a ja pierwszy raz dopiero 24 lipca do Was napisałam? 1 15tc. nieźle wytrzymałam:)
Dałam znów Klarze wody.no kurcze, kupka co 5 dni i to dzięki wodzie,to coś jest nie tak.Co radzicie? niby nie płacze, nie pręży się, bąki puszcza co chwilę,a kupy brak. -
nick nieaktualny
-
MartaKD wrote:Kurde, a ja pierwszy raz dopiero 24 lipca do Was napisałam? 1 15tc. nieźle wytrzymałam:)
Dałam znów Klarze wody.no kurcze, kupka co 5 dni i to dzięki wodzie,to coś jest nie tak.Co radzicie? niby nie płacze, nie pręży się, bąki puszcza co chwilę,a kupy brak.
Marta moja też robi kupę raz na parę dni. Nie pręży się nie płacze więc wg mnie nie ma się czym martwić. Widocznie masz mleko bezresztkowe. Może rób jej masaże brzuszka dodatkowo.