*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
MonikaDM Jaś śpi w łóżeczku na płaskiej poduszeczce i pod kołderką.
Dziewczyny czy jeśli dziecko leżąc na brzuszku zawsze przekrzywione jest na jedną stronę to zły znak??
Viv78 ja uważam że jeśli coś Cię niepokoi to masz jak najbardziej prawo poradzić się lekarza od tego są poradnie dzieci zdrowych, nie tylko od szczepień. Jasne że przesadą jest latanie z każdą byle pierdołą, w końcu przychodnia to jakby nie patrzeć również siedlisko chorób. Domagaj się swojego i proś o miejsce u lekarza.MonikaDM, Viv78 lubią tę wiadomość
-
Kostek zasnął- dostalam podusie headcare i wlasnie ja testuje a ja wlaczam ost odcinek House of cards.
Marta ja 7 maja mam urodziny, kazdy mi zyczyl dzieciaczka a ja mowilam na zlosc ze niee, jeszcze nie chcemy, tydzien pozniej na imprezie urodzinowej im powiedzialam ze jestem w ciazy:)Rybka1 lubi tę wiadomość
-
Gwiazdeczka27 wrote:a ja mam takie pytanko do dziewczyn, które mają te poduchy do karmienia. Używacie?
Ja czasem używam do karmienia butlą. Kręgosłup mi siada jak się pochylam, a księżniczka coraz cięższa, żeby ją przez długie czasem karmienie trzymać na ręku, więc kładę na poduszce lub na kolanach. -
Ag... wrote:Marta ja 7 maja mam urodziny, kazdy mi zyczyl dzieciaczka a ja mowilam na zlosc ze niee, jeszcze nie chcemy, tydzien pozniej na imprezie urodzinowej im powiedzialam ze jestem w ciazy:)
Ja mam urodziny 11 maja Też wtedy mówiłam, że nie myślę jeszcze ale w głębi serca myślałam, że to byłby najpiękniejszy prezent urodzinowy (bo niby dowiedziałam się chwilę później, ale to by znaczyło, że już wtedy coś w brzuszku było)
Mój brat i bratowa robili test w mikołaja i pokazał 2 kreski. Lubię takie okolicznościowe dowiedzenie się
Nie mówiąc już o tym, że urodziłam kilka dni przed wigilią i miałam małą już na święta.Rybka1, Gwiazdeczka27 lubią tę wiadomość
-
A ja dowiedzialam sie 2 dni przed okresem, bo poszlam do apteki po maske do wlosow, testy ciazowe byly w promocji to kupilam kilka na nastepne miesiace bo mielismy zaczac na powaznie starania od nastepnego miesiaca a w dniu beatyfikacji zaszlam w ciaze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 17:00
Ag..., Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
Ag... wrote:ja mialam 10 dni dupka, na 11 dpo test, cienka druga kreska na tescie o czulosci 10.
Ja też byczek Chyba stąd charakterekRybka1, Ewelina88, szpilka lubią tę wiadomość