*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Agus89 wrote:No ja też mierze od tego miejsca. Ala miała 53cm jak się urodziła. Przed chwilą ją zmierzyłam i ma o 10cm wiecej. No ale gdyby twoja Lenka nic nie urosła to byś na pewno zauważyła to po ubrankach.
-
Bladoor ja tez nie byłam u takich specjalistów,
Agus super ze dobrze już!!!
Anutka ja mierzyłam Hanię kiedys i miała ok 63-65. Położyłam ją na przewijaku, którego cały czas używam, główką do samego końca i zapamiętałam dokąd sięgają nóżki i tak zmierzyłam.Agus89 lubi tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Wiki81 wrote:Bladoor ja tez nie byłam u takich specjalistów,
Agus super ze dobrze już!!!
Anutka ja mierzyłam Hanię kiedys i miała ok 63-65. Położyłam ją na przewijaku, którego cały czas używam, główką do samego końca i zapamiętałam dokąd sięgają nóżki i tak zmierzyłam. -
To Natkę jak mierzono w szpitalu podczas choroby to wyszło tylko 1cm więcej (54cm a przy porodzie 53cm) a ona już wtedy zaczęła ubierać ciuszki w rozmiarze 62, gdzie na samym początku w 50 chodziła To w końcu urosła czy nie? Ktoś chyba źle ją zmierzył
Badanie bioderek u nas też było ekspresowe. Kolejna kontrola po ukończeniu 3 miesięcyWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 21:46
-
Agus89 wrote:Ja byłam na usg bioderek tylko raz. Badanie trwało 20 sekund. Lekarz powiedział, że wszystko ok i koniec wizyty. Kontroli żadnej nie zalecił.
-
ania_29 wrote:To Natkę jak mierzono w szpitalu podczas choroby to wyszło tylko 1cm więcej (54cm a przy porodzie 53cm) a ona już wtedy zaczęła ubierać ciuszki w rozmiarze 62, gdzie na samym początku w 50 chodziła To w końcu urosła czy nie? Ktoś chyba źle ją zmierzył
-
Dzięki dziewczyny, właśnie chciałam sie upewnić ze nie jestem wyrodną matką bo nie pójdę na kontrole 20 sekundową.
Lekarz nie dał skierowania, dla niego ważniejsze było ze na początku raz juz byliśmy wiec nie idziemy.
Te 100 złotych wole przeznaczyć na coś pożytecznego dla dziecka