*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Anutka bo jak się dziecko rodzi to mierzą po wszystkich krzywiznach a Ty pewnie na równo zmierzylaś. Też się zdziwiłam jak mi na szczepieniach powiedzieli 59 czyli tyle jak się urodziła. Pani mi wytłumaczyła.
Selene my też prywatnie byliśmy na usg. I pytałam na szczepieniach czy mam iść jeszcze 2 razy jak wszystko ok. To mi powiedziała że tak teraz każą przychodzić.
Magdalenka moją też jak leży na brzuchu to próbuje się tylko z jednej strony przewrócić ale pediatra mi powiedziała że skoro głowę różnie układa itp to wszystko ok. I tego się trzymam. -
Ewelina88 wrote:Anutka bo jak się dziecko rodzi to mierzą po wszystkich krzywiznach a Ty pewnie na równo zmierzylaś. Też się zdziwiłam jak mi na szczepieniach powiedzieli 59 czyli tyle jak się urodziła. Pani mi wytłumaczyła.
Selene my też prywatnie byliśmy na usg. I pytałam na szczepieniach czy mam iść jeszcze 2 razy jak wszystko ok. To mi powiedziała że tak teraz każą przychodzić.
Magdalenka moją też jak leży na brzuchu to próbuje się tylko z jednej strony przewrócić ale pediatra mi powiedziała że skoro głowę różnie układa itp to wszystko ok. I tego się trzymam. -
Anutka nie przejmuj się. Wagowo rośnie, po ubrankach jednak też widać Przy pajacykach pewnie większą różnicę byś zobaczyła Natka w bodziaki r.50 dużo dłużej wchodziła niż w pajace
Niunia widocznie jest po prostu drobna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 21:54
Anutka lubi tę wiadomość
-
magdalenka wrote:.
Aaa miałam pytać, użycie jeszcze przewijaka?? Bo ja od wczoraj przewijam na kanapie na rozłożonej piluszce flanelowej. Jaś stał się juz za duży i jakoś mi niewygodnie. Zawsze na górze przewijaka miałam ułożone pampersy, chusteczki i maści a teraz jak go kładę go nogi wystają. Po prostu się nie mieści.Anutka lubi tę wiadomość
-
ania_29 wrote:Anutka nie przejmuj się. Wagowo rośnie, po ubrankach jednak też widać Przy pajacykach pewnie większą różnicę byś zobaczyła Natka w bodziaki r.50 dużo dłużej wchodziła niż w pajace
-
Anutka spokojnie, a mąż wysoki, bo wysokość dziecka zależy od wzrostu rodziców zwłaszcza ojca.
A nawet jesli mąż wysoki to nie ma powodu do obaw, najlepiej podpytaj na szczepieniu.
U nas tez rękawki podwinięte. Nawet w tym za małych pajacach podwijałam, bo nóżki jakby szybciej rosły.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 21:58
-
Anutka po krzywiznach mierzy się łącznie ze stopami:)
Ja jak byłam na szczepieniu to pani mierzyła od głowy do stóp po prostu i wyszło 1 cm więcej niż po porodzie. Mała przybiera gdyby nie rosła była by strasznie ,,szeroka,, a na zdjęciach wygląda normalnie:) -
lwuska55592 wrote:Anutka po krzywiznach mierzy się łącznie ze stopami:)
Ja jak byłam na szczepieniu to pani mierzyła od głowy do stóp po prostu i wyszło 1 cm więcej niż po porodzie. Mała przybiera gdyby nie rosła była by strasznie ,,szeroka,, a na zdjęciach wygląda normalnie:)