*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Ag... wrote:wiecie co jest lepsze niz chodakowska?? na wyspach bergamutach i witajcie w naszej bajce, mlody zanosil sie w bezglosnym smiechu a ja mam zadyszke;)
Włączyłam Fasolki, potańczyłam i powyłam z Natką i się okazało, że zasnęła
Pamiętacie te teledyski 3D?renia83, Rybka1 lubią tę wiadomość
-
MartaKD wrote:Selene jak to u Was Wielkanoc wygląda? Bo chyba troszkę inaczej postrzegacie Jezusa,Maryje?
Wielkanoc w sensie teologicznym świętujemy tak samo, w piątek smierć w niedziele zmartwychwstanie Jezusa - 2 uroczyste nabożeństwa, maryja jest dla nas ważną postacią ale nie modlimy sie do niej. Nie świecimy jajek ale jest to bardzo rodzinny czas wiec w domach jajka malujemy kupujemy baranki itd.Malenq lubi tę wiadomość
-
Mierzyłąm czapkę i płaszcyk na chrzest. Jak widać pogodę za oknem - będzie konieczny. Ubiera sie go tak średnio lekko. A rękawy trochę za długie. będzie trzeba ładnie podwinąć. Na głowę mam szydełkową czapkę i tu założyłan na wierzch jeszcze opaskę, którą nie wiem czy założę. Zobaczę całość z długą sukienką jak będzie wyglądało.
Na szczęście Hania nie płacze jak się ją męczy ubieraniem. Bo nie jest lekko tak wciskać dziecko w płaszczyk.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ce791109c011.jpgEwelina88, Chanela, Becia81, Bogusiar80, ania_29, MartaKD, jonka91, Kawa, Agus89, Rybka1, kasia86, szpilka, magdalenka, Maud11, MonikaDM, renia83, lwuska55592 lubią tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Ag... wrote:wiecie co jest lepsze niz chodakowska?? na wyspach bergamutach i witajcie w naszej bajce, mlody zanosil sie w bezglosnym smiechu a ja mam zadyszke;)
Ag polecam jeszcze dzik jest dziki i kola autobusu kreca sieAg... lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaud11 wrote:Nuskaw to jakaś konkretna piłka? Możesz dać linka?
Mój mąż byłby wniebowzięty, bardzo będzie chciał żeby Tomek grał w piłkę.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fe4ce87e4092.jpgBecia81, Maud11 lubią tę wiadomość
-
Ćwiczenia zrobione, ja spocona jak świnia. Idę pod prysznic a tam wąż urwany. No żeszzz i musiałam się obmyć w zlewie ehhhh Jak nie urok to sraczka. Zawsze coś
Zrobiłam kawę. Dziś wyczytałam, że kawa ma właściwości odchudzające. Nawet na maila dostałam fajny przepis. Kiedyś go wypróbuję. Nie mam paru rzeczy do jej zrobienia ehhh
A Hania jak księżniczka Dziewczynki można cudnie ubierać. Cały czas mi się marzyWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 13:18
Wiki81 lubi tę wiadomość
-
Selene wrote:Wielkanoc w sensie teologicznym świętujemy tak samo, w piątek smierć w niedziele zmartwychwstanie Jezusa - 2 uroczyste nabożeństwa, maryja jest dla nas ważną postacią ale nie modlimy sie do niej. Nie świecimy jajek ale jest to bardzo rodzinny czas wiec w domach jajka malujemy kupujemy baranki itd.
-
MartaKD wrote:No właśnie pamiętam,że Maryja nie jest dla Was święta.i chyba nie uznajecie papieża,prawda?
Tak gdyż papież jest głową Kościoła Katolickiego a jako ze katoliczką nie jestem wiec nie uznaje go za swojego zwierzchnika. U nas mamy własnych zwierzchników, są pastorzy, diakoni (inaczej duchowni), prezbiterzy i biskup. Podobna hierarchia tylko inne osoby.MartaKD lubi tę wiadomość