*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak jak piszecie raz jedna raz druga pierś całość ma trwać 1h, brzmi strasznie ale ja np wieczorem odciagalam mleko do pustej piersi i to trwało tak około 20 min na jedną, wiec PP wymaga ode mnie tylko 20 minut dziennie więcej.
Ja juz widzę małe efekty, ale najważniejszy to ten ze mam okres a mleka nie jest mniej jak poprzednio. U mnie juz mam taki system z mężem ze przychodzi po pracy bierze małą, ja oglądam np chirurgów i przez godzinę PPEwelina88 lubi tę wiadomość
-
Aha i podobno najlepiej robić PP tak przez 10 - 14 dni raz dziennie. Potem odciągac zwyczajnie jak zawsze a jak zobaczymy ze znowu jakiś kryzys mleczny sie zbliża to wrócić do PP (nie męczyć piersi przez cały okres karmienia)
Ag..., Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny musicie mi nakopac do tylka, zmierzylam Lene na golasa i 59 cm alez ja panikuje
Kawa sliczna duza cora, widac ze ladnie rosnie najlepsze zyczonka od Lenkirenia83, ania_29, Kawa, Bogusiar80, jonka91, OliOla, Ewelina88, Wiki81, Agus89, Malenq, Chanela, Becia81, szpilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wiecie co jest lepsze niz chodakowska?? na wyspach bergamutach i witajcie w naszej bajce, mlody zanosil sie w bezglosnym smiechu a ja mam zadyszke;)
OliOla, Ewelina88, Wiki81, Maud11, ania_29, renia83, Chanela, MartaKD, isabelle, Rybka1, Anutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNuskaw wrote:Maud daj znać co tam wyszperalas. Mi polecony Koalę jeszcze w ciąży i chyba tam się wybierzemy.
Ja się zastanawiałam nad tymi:
http://www.fbrehab.com/monitorowanie-rozwoju-dziecka
http://rehabilitacjadzieci-krakow.pl/
Chyba pojedziemy do tego Feel Better bo tam nawet jest napisane o takiej konsultacji "Jeśli Twoje dziecko jest zdrowe ale chcesz sprawdzić i dowiedzieć się, czy rozwój fizyczny przebiega prawidłowo (...) oraz chcesz stworzyć mu jak najlepsze warunku do rozwoju to zasięgnij porady naszych rehabilitantów pediatrycznych."
Koszt 100 zł. -
nick nieaktualnyNuskaw wrote:A tak wogole to cześć! Nadrabiam Was cały tydzień! U nas dzisiaj stuka 10 tygodni. Młody rozwija się już bardzo szybko w końcu podnosi głowę stabilnie, gada z nami na całego, uwielbia swoją pierwszą piłkę do nogi biało czarną, póki co zawieszona na macie. To niesamowite podnosi nogi i zaczyna ją kopać. Będzie z niego piłkarz A tak poza tym to dla niego świetne ćwiczenie na odgazowanie brzucha, leci bąk za bąkiem. Polecam! I na wszelki wypadek Wesołych Świąt i smacznej święconki!
Nuskaw to jakaś konkretna piłka? Możesz dać linka?
Mój mąż byłby wniebowzięty, bardzo będzie chciał żeby Tomek grał w piłkę.