*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Selene wrote:Ja juz widzę małe efekty, ale najważniejszy to ten ze mam okres a mleka nie jest mniej jak poprzednio. U mnie juz mam taki system z mężem ze przychodzi po pracy bierze małą, ja oglądam np chirurgów i przez godzinę PP
Kurcze, ja mam Mini Electric Medeli i jak ściągam to nic się nie da oglądać
-
nick nieaktualny
-
isabelle wrote:Dziewczyny, poradźcie co można kupić 8-miesięcznej dziewczynce i chłopcu? Chodzi o drobiazg na "zajączka", nie jakieś zabawki za 100 i więcej zł. Mam kompletne zaćmienie, a jutro chcemy odwiedzić znajomych i nie wypada z pustymi rękami
isabelle lubi tę wiadomość
-
isabelle wrote:Dziewczyny, poradźcie co można kupić 8-miesięcznej dziewczynce i chłopcu? Chodzi o drobiazg na "zajączka", nie jakieś zabawki za 100 i więcej zł. Mam kompletne zaćmienie, a jutro chcemy odwiedzić znajomych i nie wypada z pustymi rękami
isabelle lubi tę wiadomość
-
Ag... wrote:o wlasnie teraz w biedrze są po 7,99 wiersze dla chlopca i dziewczynek
Jakiś czas temu były w biedrze w bardzo dobrej cenie książeczki wydawnictw Dwie Siostry np. Miasteczko Mamoko albo "Babcia na jabłoni" serii Mistrzowie Ilustracji. Że też ja nie byłam wtedy taka przewidująca...