*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
blador wrote:Magdalenka hahaha Natka Ani budzi sie o tych samych porach co Oli wiec spoko tylko z kp bylby problem no i nie wiem co na to Ania
My tez swieta na sepa
No to ja nie widzę problemu Ładną parkę byś miała w domu hahablador lubi tę wiadomość
-
Kawa wrote:Powiedz mi jak spisuje się takie rozwiązanie. Bo zastanawiam się jak z ogrzewaniem w zimę, czy jest jakaś różnica? bo szyby oddają ciepło
i jak w lato? nie grzeje za bardzo do środka??
Tyle ze trzeba myc!!! Ale da sie przeżyć.Kawa lubi tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Dobra laseczki ja z powodow finansowych dostane baranka, chleb, chlebek do zurku jajka. Dostalam juz kielbase biala mamy roboty, szynke. Od tesciowej placek. Wiec ja tylko salatke warzywna zrobie. Siedzimy w domu, nigdzie nie jedziemy.
Hahaha wygralam dwie plyty. Nawet nie wiedzialam, bo nie dostalam, zadnego maila Dzis przyszly. No i przyszla marchewka z ziemniaczkami i lyzeczka od hippa.MartaKD, Wiki81 lubią tę wiadomość
-
Ja w końcu posprzatalam na święta a ciężko było bo na złość baterie padły i w bujaku i w karuzeli. Ale już koniec. Za to jutro robię 2 sałatki, ciasto, schab ze śliwa i bez, roladki i może śledzie jakoś zamarynuje. Dziś mi tylko ćwikla została. Ale to potem bo czekam na męża i jadę kiecke kupić na święta.
Wiki81, Chanela lubią tę wiadomość
-
Ewelina88 wrote:Ja w końcu posprzatalam na święta a ciężko było bo na złość baterie padły i w bujaku i w karuzeli. Ale już koniec. Za to jutro robię 2 sałatki, ciasto, schab ze śliwa i bez, roladki i może śledzie jakoś zamarynuje. Dziś mi tylko ćwikla została. Ale to potem bo czekam na męża i jadę kiecke kupić na święta.
Ewelina88 lubi tę wiadomość
-
No sny były niezłe dzisiejszej nocy.
Sprawdzałam wyniki konkursu w Bebiko ale nie wygrałam szumisia a Ty Ag...? chcę zamówić bezpłatne próbki mleka ale nie da rady a u Was?
Jeej pierwszy raz mam takie Święta, że nawet raz w Kościele nie byłam w tygodniu na dodatek dziś w ścisły post zamówiliśmy pizze...mam nadzieję że w niedzielę uda mi się być na mszy.
My chrzcimy 3 maja ktoś jeszcze??Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 17:34
-
Ja chciałam 3maja,ale siostra moja ma komunie chrześniaczki.
My co niedziela jestesmy w kościele.jak zimno to Klarcia zostaje z moimi rodzicami.jutro idziemy ze święconką,oby tylko nie padało.Później skoczymy zamówić tort.Oby mąż się nie obraził,że zamówię cookies a nie jagodowy:)