*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Swiecic jajka polece jutro pewnie sama, a dodatkowo chce dopasc ksiedza i zapytac kiedy w maju mu pasuje chrzest tzn czy w te 3 nd kiedy nam pasuje nie ma jakis innych cudow, bo zaczelam uzgadniac sale, ale a w kazdej niektore majowe terminy zajete wiec trzeba to ogarnac
Dziewczyny wiem, ze to juz bylo, ale nie odkopie, mozecie napisac co mialuscie w menu i ile za osobe? -
isabelle wrote:Dziewczyny, poradźcie co można kupić 8-miesięcznej dziewczynce i chłopcu? Chodzi o drobiazg na "zajączka", nie jakieś zabawki za 100 i więcej zł. Mam kompletne zaćmienie, a jutro chcemy odwiedzić znajomych i nie wypada z pustymi rękami
-
szpilka wrote:Swiecic jajka polece jutro pewnie sama, a dodatkowo chce dopasc ksiedza i zapytac kiedy w maju mu pasuje chrzest tzn czy w te 3 nd kiedy nam pasuje nie ma jakis innych cudow, bo zaczelam uzgadniac sale, ale a w kazdej niektore majowe terminy zajete wiec trzeba to ogarnac
Dziewczyny wiem, ze to juz bylo, ale nie odkopie, mozecie napisac co mialuscie w menu i ile za osobe?
Dokładnie nie napisze bo jeszcze nie byliśmy uzgadniać ale u nas w cenie 50zł/osobę jest rosół, drugie danie (ziemniaki + mięso na półmiskach po 3 kawałki na osobę, surówka), ciasto, kawa, herbata. Do tego zamawiam tort i stawiamy winko.szpilka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rosół królewski z makaronem i kurkami
Karczek w sosie myśliwskim z kluskami śląskimi
Schabowy ala pizza
Frytki
Udziec drobiowy pieczony z pomidorami i serem
Skrzydełka pieczone wędzone dymen
Ziemniaki puree
Bukiety surówek
Ciasta 2 patery różne rodzaje
Soki owocowe woda mineralna Bez ograniczeń
Kawa herbata bez ograniczeń
Zakąski zimne 2 duże półmiski
60zł/osobaszpilka lubi tę wiadomość
-
My już po chrzcie. Sama robiłam:
kawa - Trzy placki plus tort
masza
kolacja - barszczyk, herbata, gyros, dewalaje, sałatka jarzynowa , parówki cienkie dla dzieci i biała kiełbasa, kotlety z piersi kurczaka, bigos, karkówka zapiekana z serem i pieczarkami, pałki pieczone i takie zraziki ( mielone z ryżem i kapustą pekińską ) coś z tych zrazików w smaku jak gołąbki. ZaszalałamMonikaJ, szpilka, Chanela, Viv78 lubią tę wiadomość
-
Ag... wrote:Mam tak samo jak ty...i brak sił na 3 zmianę
Godzinę wcześniej pila z piersi ok 5 min.
Sama już nie wiem. Po tym jak ssie pierś nigdy nie ulewa. Je tyle ile chce.
Teraz pije karmi. Ale kryzys laktacyjny widzę. No i mam teraz lekkie plamienie. Może to okres?www.styczniowki2015.phorum.pl -
blador wrote:Ania Olek tezAg... wrote:ale na noc?? wow, Kostek sie obudzil i wlasnie skacze jak pajac przed nim w rytm dzik jest dziki;)
No na noc Pobudka na karmienie między 23 a 1 Ciekawe jak łaskawa dzisiaj będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 20:49
-
Oglądam film "niemożliwe" na Polsacie. Ciężki jak dla mnie...
blador nie zaśnie jeszcze na chwilkę? Natalka też się przed 7 budzi, zamiast płaczu wierzganie nogami słyszę Biorę ją do łóżka i po godzinie jeszcze na troszkę uśnieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 21:18