*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
MartaKD wrote:Jonka to czemu poszłaś do lekarza?co Cie niepokoiło?
-
MartaKD wrote:Ja dzis oglądałam Porody i akurat były dwie cesarki.i też się wzruszyłam,wspominałam swoja:) i to rozdarcie serca jak mi mała zabrali na noc,bo nie mogłam wstawać jeszcze.
jonka zdrówka dla Fifiego! Jak to dobrze że mimo wszystko jesteście w domu. Wyjdziecie z choróbska -
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/6b5242579d73.png
Dziewczyny!
Przede wszystkim zdrowych Świąt Wielkiej Nocy.
Radości i pyszności na stole.
Miłych spotkań z rodziną.
No i odrobiny słońca.
Te święta sa dla nas wyjątkowe - pierwsze z naszymi skarbusiami ♥
Pozdrawiam! Mały króliczek Szymi też!ania_29, Ewelina88, jonka91, MartaKD, Rybka1, Bogusiar80, szpilka, renia83, MonikaJ, Becia81, lwuska55592, rastafanka lubią tę wiadomość
-
Wiecie co jest jeszcze najgorsze.. Przez co mam wyrzuty sumienia i boli mnie serducho.. Że jak ten mój głupkowaty mąż mnie wyprowadził z równowagi to zaczęłam płakać, jak Filip był przy piersi (bo generalnie cała akcja była właśnie o małego) i on przestał jeść i zrobił minkę w podkówkę i też chciało mu się płakać, już mu nawet jedna się pokazała w kąciku.. Szybko się ogarnęłam i po kilku minutach znowu miałam radosne dziecko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 22:29
-
Kurde... Jonka współczuje. Męzowie to czasem jakby jakiś inny, bezmyślny gatunek. Ucałuj Filipka, niech szybko wraca do zdrowia.:*
A ja padam na ryj. Właśnie PP zrobiłam. Są efekty. Przygotowałam parę rzeczy na jutro i idę zaraz spać. -
Jonka Ty nie przepraszaj! Czasem lepiej się wygadać.
Lecę spać bo jutro tyle rzeczy na głowie a do tego teścia urodziny. A że mieszkają niedaleko to wypada na 5minut wejść.
Dziewczyny a nie wiecie do której jutro rossmann i biedronka? -
Hahaha.. ale miałam sen przed chwilą.
Ala zasnęła na mnie więc i ja się zdrzemnełam.
Śniło mi się, że jechałam kabrioletem z MartąKD. Były wakacje i upał nam doskwierał więc jechałysmy na morze. Marta pamiętam, że miałaś czerwoną apaszkę i wiatr we włosach.
Nie wiem co było dalej, bo obudził mnie flesz aparatu u Męża w komórce. Zrobił mi i Ali zdjęcie, bo niby fajnie spałyśmy.
Jak mu odpowiedziałam co mi się śniło to się śmiał, że za szybko jechalysmy i fotoradar zrobił nam zdjęcie i stąd te flesz.
Idę dalej spać. Dobranoc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 23:59
MartaKD, szpilka, Ewelina88, Paula44 lubią tę wiadomość
-
Agus89 wrote:Hahaha.. ale miałam sen przed chwilą.
Ala zasnęła na mnie więc i ja się zdrzemnełam.
Śniło mi się, że jechałam kabrioletem z MartąKD. Były wakacje i upał nam doskwierał więc jechałysmy na morze. Marta pamiętam, że miałaś czerwoną apaszkę i wiatr we włosach.
Nie wiem co było dalej, bo obudził mnie flesz aparatu u Męża w komórce. Zrobił mi i Ali zdjęcie, bo niby fajnie spałyśmy.
Jak mu odpowiedziałam co mi się śniło to się śmiał, że za szybko jechalysmy i fotoradar zrobił nam zdjęcie i stąd te flesz.
Idę dalej spać. Dobranoc.
-
Wesołych Świat!!
A na zachętę do robienia PP powiem, dziś rano ściągnęłam 260ml
Jak komuś sie nie chce siedzieć godzinę na dojarce to zmodyfikowałam PP a efekty wydaje mi sie to samo. Cały czas chodzi o stymulację piersi ze pojawia sie ciągniecie wiec jest potrzeba produkcji mleka. Ściągam do oporu jedna pierś (czasem to 10 min. Czasem 15 a czasem 5 minut) potem drugą a potem 3 minuty jedna 3 minuty druga i tak powtarzam kilka razy. Staram sie tylko by było to nie mniej niż 15 minut.
Widzę ten sam efekt bo może nie ściągam godzinę ale bardzo często pobudzam obie piersiEwelina88 lubi tę wiadomość