*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina88 wrote:U mnie też PP działa. Wiedzę że więcej jest mleka. A tak się zastanawiam czy sobie dziś nie odpuścić bo od 7.00 mała wisiała na cycu. Właśnie skończyła z wielkim uśmiechem na buzi.
Jak przyniosło efekt to myśle ze spokojnie możesz przestać, ewentualnie powtarzaj raz na 2-3 dni dla podtrzymania efektuEwelina88, Malenq lubią tę wiadomość
-
A u mnie,pomimo ze nie mam problemu,działają herbatki i fermatiker.sciagam mleko bo mroze.
Jak dobrze,ze za tydzien już chrzcimy,bo już drugi raz mi sie śniło,ze Klarę nawiedziły zle duchy.Przy chrzcie odprawia sie egzorcyzmy i cieszę suw,ze to juz za tydzień. -
nick nieaktualnyViv moja przez tydzień miała zielone kupy iodstawilam witaminy swoje i wszelkie ziołowe herbatki i kupy wróciły do normalnego koloru....spokojnie zielone tez mogą się zdarzać bez powodu, czasem przy katarku tez są....
Wesołych świątViv78 lubi tę wiadomość
-
O jaka piekna noc, mlody zrobil pobudke o 1.30 i 5, po drugim karmieniu wzielam go do lozka i spalismy do 8
Jonka zdrowka dla Filipa! Dobrze ze jestes w domu bo jak zwykle kazdy lekarz ma inne podejscie do choroby! ja nie wiem czy oni z roznych ksiazek sie uczyli czy co... u nas twierdzili ze takich dzieci nie leczy sie w domu, to wirusowe zapalenie oskrzeli i antybiotyk nie zadziala. Pokazali Ci jak Go oklepywac po berodualu?
Kurcze to juz chyba wyzszy etap znajomosci jak forumowe kolezanki pojawiaja sie w snach
A i Oli w nocy zaropialo oczko, przemylam sola, niby ok, niby troche spuchniete. Co robic? -
Moj tez robi zielonkawe. Ja sie tym nie przejmuje. Nic jemu nie dolega.
Prpo filmu niemozliwe. Zadne sceny mnie nie ruszaja w filmach nawet w horrorach. Ale jak wychodzi lub wchodzi cokolwiek do ust odwracam glowe bleee
Nic mi sie nie chce. Dzis brat starszy chce przyjechac w odwiedziny.
No i niedlugo bede swiadkiem na rozwodzie sasiadki. Myslalam, ze gosciu sie ogarnie. Nie ma zamiaru sie ogarnac. Sam fakt jak traktowal corke to na leb. W sobote spadla z krzesla to ja po ziemi przeciagnal do pokoju. Ta zaczela mame wolac. To zatkal jej usta i rzucil na lozko. Pizgla bym takiego w leb. Kurwa sorry, ale jak rodzice sie kloca, to niech sie kloca. Nawet niech maz czy zona sobie da w twarz. Ale moim zdaniem nie warzne jakie sa nerwy i w ogole to dziecka sie nie tyka. Klaps wychowawczy jestem za. Ale nie takie szarpanie, rzucanie i w ogole. Druga sasiadka tez bedzie swiadkiem. I ona z mezem w zeszlym roku byli swiadkiem jak potraktowal corke jak spadla z dwoch schodow. Dostal wtedy reprymende jak sie zachowuje. Wiecie co zrobil? Stlokl sloik i szklo wlozyl sasiadom w zamek do drzwi. A sasiada, ktory ma 70 lat zamknal w piwnicy jak go zjebal. Ta a jak jego grozny pies jak latal samopas. I gdyby maz z moim synem nie szedl na plac to pewnie by go ugryzl. Maz zadzwonil do niego, zeby go przywiazal, bo zadzwonimy na policje. To powiedzial to sobie dzwon smieciu. Ale nam nic nie zrobi bo sie nas boi gowniarz haha on wszedzie ma wrogow. A chce byc policjantem haha -
Blador nie powiedziała nawet nic o oklepywaniu, ale ja sama wiedziałam, że trzeba to robić. Obejrzałam film instruktażowy, teściowa coś tam pokazała i działamy. Ale jest już kolosalna poprawa!
Wesołych Świąt również życzymy!!ania_29, szpilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny