X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wesołych Świat Wielkanocnych! Pełnych miłości i radości! Ode mnie i Milusii dla Was i waszych Najbliższych! .::*****

Bogusiar80, Malenq, Becia81, MonikaJ, MartaKD, szpilka, Rybka1 lubią tę wiadomość

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też PP działa. Wiedzę że więcej jest mleka. A tak się zastanawiam czy sobie dziś nie odpuścić bo od 7.00 mała wisiała na cycu. Właśnie skończyła z wielkim uśmiechem na buzi.

zplX18SyZp.gif
  • Chanela Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 14:05

Selene, MartaKD, Ewelina88, Bogusiar80, Malenq, jonka91, Maud11, Becia81, MonikaJ, Paula44, Nuskaw, szpilka, lwuska55592, Anutka, rastafanka lubią tę wiadomość

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • Selene Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina88 wrote:
    U mnie też PP działa. Wiedzę że więcej jest mleka. A tak się zastanawiam czy sobie dziś nie odpuścić bo od 7.00 mała wisiała na cycu. Właśnie skończyła z wielkim uśmiechem na buzi.

Jak przyniosło efekt to myśle ze spokojnie możesz przestać, ewentualnie powtarzaj raz na 2-3 dni dla podtrzymania efektu

Ewelina88, Malenq lubią tę wiadomość

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie,pomimo ze nie mam problemu,działają herbatki i fermatiker.sciagam mleko bo mroze.
    Jak dobrze,ze za tydzien już chrzcimy,bo już drugi raz mi sie śniło,ze Klarę nawiedziły zle duchy.Przy chrzcie odprawia sie egzorcyzmy i cieszę suw,ze to juz za tydzień.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • wania Koleżanka

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdrowych, wesołych,spokojnych i rodzinnych Swiąt Wielkanocnych oraz mokrego Dyngusa ode mnie i Stasia dla wszystkich Styczniówek i ich rodzin:)

MartaKD, Ewelina88, Bogusiar80, MonikaJ, szpilka lubią tę wiadomość

nzjdnafat8pbepii.png
    74infsp.png
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    No cóż..masz kabriolet? Bo sny trzeba spełniać :)

Kabioleta załatwię i zaszalejemy. :D :P

MartaKD lubi tę wiadomość

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • Viv78 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny mam mega stress z powodu tych zielonych kup.a jestem w malej mieścinie nad morzem i nawet nie wiem jak tu z lekarzem :(. Mała poza tym zachowuje sie normalnie. Co robić??? :(

• Agus89 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogólnie wstałam o 3:40 bo Alę męczył ból brzucha. Napina się strasznie. Espumisan nie działa.
    Rano włączam radio a tam grają "Last Christmas" :P

szpilka lubi tę wiadomość

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viv może zjadłaś coś innego? Jak długo są te zielone kupki?

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viv moja przez tydzień miała zielone kupy iodstawilam witaminy swoje i wszelkie ziołowe herbatki i kupy wróciły do normalnego koloru....spokojnie zielone tez mogą się zdarzać bez powodu, czasem przy katarku tez są....

Wesołych świąt :-D

Viv78 lubi tę wiadomość

• Viv78 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak ciągiem to od 2 dni.właśnie raczej nic nie zjadlam. Nie ma żadnych objawów przeziębienia (kilka kichniec dziennie ale to chyba norma)

• Viv78 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez się zastanawiam nad herbatyka na laktacje czy jej nie odstawić ale tak nagle by zaczęła tak działać?
    Kurcze kurcze kurcze.

Wesołych tez Wam życzę.

• blador Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jaka piekna noc, mlody zrobil pobudke o 1.30 i 5, po drugim karmieniu wzielam go do lozka i spalismy do 8 :)

Jonka zdrowka dla Filipa! Dobrze ze jestes w domu bo jak zwykle kazdy lekarz ma inne podejscie do choroby! ja nie wiem czy oni z roznych ksiazek sie uczyli czy co... u nas twierdzili ze takich dzieci nie leczy sie w domu, to wirusowe zapalenie oskrzeli i antybiotyk nie zadziala. Pokazali Ci jak Go oklepywac po berodualu?

Kurcze to juz chyba wyzszy etap znajomosci jak forumowe kolezanki pojawiaja sie w snach :)

A i Oli w nocy zaropialo oczko, przemylam sola, niby ok, niby troche spuchniete. Co robic?

relgh3718o9n8rtv.png
  • Bogusiar80 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj tez robi zielonkawe. Ja sie tym nie przejmuje. Nic jemu nie dolega.
    Prpo filmu niemozliwe. Zadne sceny mnie nie ruszaja w filmach nawet w horrorach. Ale jak wychodzi lub wchodzi cokolwiek do ust odwracam glowe bleee
    Nic mi sie nie chce. Dzis brat starszy chce przyjechac w odwiedziny.
    No i niedlugo bede swiadkiem na rozwodzie sasiadki. Myslalam, ze gosciu sie ogarnie. Nie ma zamiaru sie ogarnac. Sam fakt jak traktowal corke to na leb. W sobote spadla z krzesla to ja po ziemi przeciagnal do pokoju. Ta zaczela mame wolac. To zatkal jej usta i rzucil na lozko. Pizgla bym takiego w leb. Kurwa sorry, ale jak rodzice sie kloca, to niech sie kloca. Nawet niech maz czy zona sobie da w twarz. Ale moim zdaniem nie warzne jakie sa nerwy i w ogole to dziecka sie nie tyka. Klaps wychowawczy jestem za. Ale nie takie szarpanie, rzucanie i w ogole. Druga sasiadka tez bedzie swiadkiem. I ona z mezem w zeszlym roku byli swiadkiem jak potraktowal corke jak spadla z dwoch schodow. Dostal wtedy reprymende jak sie zachowuje. Wiecie co zrobil? Stlokl sloik i szklo wlozyl sasiadom w zamek do drzwi. A sasiada, ktory ma 70 lat zamknal w piwnicy jak go zjebal. Ta a jak jego grozny pies jak latal samopas. I gdyby maz z moim synem nie szedl na plac to pewnie by go ugryzl. Maz zadzwonil do niego, zeby go przywiazal, bo zadzwonimy na policje. To powiedzial to sobie dzwon smieciu. Ale nam nic nie zrobi bo sie nas boi gowniarz haha on wszedzie ma wrogow. A chce byc policjantem haha

iv09j44jrzoyrcfq.png iv09x1hppuqonulm.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viv ja na zielone kupy dostałam probiotyk. I od razu pomogło.

zplX18SyZp.gif
  • Bogusiar80 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj dostal w srode recepte na antybiotyk, bo nie daje rady w rzaden sposob z jego okiem. Jak nie pomoze przez tydzien to okulista. Mama mi dzis kupi, wiec zaczne podawac od srody dopiero. Narazie tak jak caly czas mam myc rumienkiem i masowac.

iv09j44jrzoyrcfq.png iv09x1hppuqonulm.png
  • jonka91 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blador nie powiedziała nawet nic o oklepywaniu, ale ja sama wiedziałam, że trzeba to robić. Obejrzałam film instruktażowy, teściowa coś tam pokazała i działamy. Ale jest już kolosalna poprawa! :)

Wesołych Świąt również życzymy!! :)

ania_29, szpilka lubią tę wiadomość

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viv u mnie po laktacyjnej herbacie były zielone kupki i doszlam ze to melisa tak działa.....

Viv78 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżeli dziecko alergii to najlepszy jest trilac plus pije mama i dziecko, tak ddoradzają inne mamy....

Viv78 lubi tę wiadomość

‹‹ 2452 2453 2454 2455 2456 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ