*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas noc niby ok. Filip spał 10 godzin, 2 razy na śpiocha go karmiłam. Wstalismy parę minut po 7. Ale co on w nocy głośniej odetchnął, westchnął, czy się ruszył to ja już bylam nad łóżeczkiem, a to go poprawiłam, bo się zsunął, albo przełożyłam na 2 boczek.. do 3 w nocy wstawałam średnio co jakieś 20 minut.. Jestem lekko mówiąc padnięta.
-
nick nieaktualny
-
Jonka szybkiego powrotu do zdrowia dla Filipka
Agus89 juz wczoraj sie zastanawialam czy nie ustawic Last Christmas jako dzwonek w tel
Viv78 zielone kupy moga byc tez efektem utleniania, jak sie nic poza tym nie dzieje to sie nie martw na razie
a moj synus dzis spal od ok 23 do 4.20 i ja tez 5 godzin nieprzerwanego snu !!!
potem juz chcial jesc znow po godzinie od zasniecia ale to pikus
no i bylam swiecic jajka i wstepnie umowilismy sie na chrzest na 24 majaViv78, Agus89 lubią tę wiadomość
-
Byliśmy ze święconką :)ladna pogoda zamówiliśmy tez tort na chrzciny.Obok cukierni jest textil market,ciuchy tanie,jakość taka se,ale kupiłam sukienkę i bluzkę a tata kupił córce opaskę :)i w taniej książce upominki dzieciom kupiliśmy i Klarci książeczki tez:) nawet taka fajna zabawy z dzieckiem od noworodka do dwulatka:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2015, 13:12
-
nick nieaktualnyMoj wkurw siega zenitu. Wczoraj pisalam o plamieniu a dzis mam okres na dodatek ubralismy sie do kosciola żeby isc z koszykiem, M mial wstąpić do tesciow po serwetke na koszyk i nie bylo go 10min specjalnie wyszlismy wcześniej zeby zdążyć ale nie będę lecieć na złamanie karku to mial byc spacer, nasz pierwszy razem ;/ a musiałam wrocic do domu. Tak wiec kolejne święta w dupie za przeproszeniem.
-
nick nieaktualnyU nas pogoda do wiekiem d... Wiec ze spaceru nici....
Kawa współczuję....
Moja mała postanowiła ze mnie wykończy, nie wiem o co chodzi, ale cały dzień na rękach, a jak mię to jest histeria i wielkie łzy....do tego jadlaby najchętniej co godzinę...... Boszzzzzzzz na dziś mam dosyć ...... Najchętniej ucieklabym na jakąś bezludna wyspę..... -
Kawa święta dopiero się rozpoczynają. Nie ma co sobie psuć nastroju. Ja też miałam iść z koszykiem i nie poszłam, bo za późno wstaliśmy.
Jutro idziemy wspólnie na wielkanocne śniadanie a na obiad chyba jadę sama z małą. Taki nasz kompromis. Wolałabym żeby inaczej to wyglądało, ale lepiej tak, niż całkiem osobno i do tego pokłóceni.
Byłyśmy na krótkim spacerze i jestem mile zaskoczona że uzbierało się 2,5km. Ciekawe ile robię zazwyczaj, kiedy dystanse są zdecydowanie większe
Mała śpi, więc zabieram się za stertę prasowania a później sprzątanie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2015, 16:45
-
Kawa faceci potrafią podnieść ciśnienie bez powodu, także ja Cie rozumiem, a tu miałaś powód,
Ja juz gotowa, nawet wnętrze gondoli wyprałam na chrzest. Do restauracji biorę wózek.
Poświęciłam pokarmy, poprasowałam wszystko, jeszcze tylko tort jadę odebrać.
Wesołych Świąt Dziewczynki. Dużo zdrówka i miłości!!!Malenq, Bogusiar80, szpilka, Rybka1, jonka91, renia83 lubią tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl