*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMartaKD wrote:U nas dzień się zdecydowanie unormował.Wstajemy 7-8 karmienie, później ja jem,Klara po moim sniadaniu drzemie,ja w tym czasie biorę prysznic, szykuje sie,ubieram,itp.Po kazdej pobudce karmienie, 1,5-2 godziny zabawy,karmienie i znów drzemka.Około południa idziemy na spacer. Kapiel około 20,poźniej już spanko na noc.Staramy się kąpać na glodniaka i w miarę już zmęczoną,żeby po kapieli szła już spac.Kapiemy co drugi dzień.Pobudka ok.2.30-3 i później o 6.po 6 jeszcze ciut drzemki.No wiadomo,czasem się zdarzy jakiś inny porzadek dnia,typu wyjście do koscioła czy na zakupy wyjazd,ale staram się nie szalec,bo widze,że jak jest tak jak codziennie,to Klarcia spokojna, uśmiechnieta.
Opisałaś nasz obecny porządek dnia i nocy. Identyczne tylko kapiemy codziennie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2015, 22:08
-
Dziewczynki zdrowych i spokojnych Świąt Wielkanocnych dla Was i Waszych rodzin,abyśmy wszystkie spędzily ten czas z bliskimi i szczęśliwe mimo że na co dzień bywa różnie
Ja osobiście padam na twarz, wczoraj latałam na szmacie cały dzień a dziś w kuchni od 15 do 22 z przerwą na kąpiel i wrzucenie młodego do łóżeczka
Kawa nie denerwuj się, nie warto.Wiki81, Bogusiar80, MonikaJ, Malenq, szpilka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny przeżywamy już kolejne święta razem. Jeszcze tak niedawno składałyśmy sobie życzenia bożonarodzeniowe i chyba każda pisała "szybkiego porodu".
A teraz nasze dzieciaczki są już z nami i to jest takie wspaniałe.
Ja Wam życzę zadowolenia z Mężów i pociechy z dzieci. Noo i kolejnych świąt tutaj razem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2015, 07:20
Malenq, Wiki81, renia83, Viv78, MonikaJ, Bogusiar80, jonka91, ania_29, MartaKD, szpilka, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się świątecznie.
Ja niedawno co zjadłam obiad. Sama, mąż nie chciał, a teściów wywiało.. Dobrze, że chociaż śniadanie zjedliśmy razem..
Filip ma się coraz lepiej, powolutku wychodzimy z choroby. Troszkę czasami pokasłuje, wydzielinka w nosku robi się coraz bardziej zwarta, nie wodnista i mniej charczy. Młody dodatkowo duużo śpi, więc sen też działa dla jego zdrówka zbawinnie
-Filip jakie są Święta?
- O takie w dechę mamoo!
Maud a jak się czuje Tomuś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 11:41
MartaKD, Bogusiar80, Malenq, Agus89, Wiki81, szpilka, Viv78, Chanela, Paula44, Maud11, Ewelina88, Becia81, M..., rastafanka lubią tę wiadomość
-
Bogusiar80 wrote:Anutka zwieksz jej. Ja malemu juz daje 150 ml. Jak ma dosc to wypycha. A jak zrobi sie w butli i jest 170 to na poczatku dawalam 150 ml. Tych 20 ml nie dostawal.
-
nick nieaktualnyAnutka wrote:Dziewczyny Lena placze jak skonczy sie mleko, pije 120 ml, na puszce mm jest napisane ze od 4 mca mozna dawac 150, co radzicie ??? Zwiekszyc ??