*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Macie racje. Wodzi wzrokiem do konca. No i jak po chwili zadzwoniłam z tej strony co zatrzymałam to tez zareagowała. W kwietniu mam szczepienie to zwrócę na to jeszcze uwagę.
Hania wcale sie nie przekręca,tylko umie utrzymywać się na raczkach. Dr powiedziała ze ma jeszcze dużo czasu na opanowanie obrotów.www.styczniowki2015.phorum.pl -
Kurcze, niefajnie tak porównywać dzieci, a już w szczególności czytać "Pierwszy rok życia dziecka" i stresować się, że czegoś nie robi zgodnie z książką. Każde dziecko rozwija się w swoim tempie, prędzej czy później wszystkie styczniowe dzieci zaczną chwytać, śmiać się w głos, stawać na nogach i gadać. I nie piszę tego dlatego, że jestem mamą skrajnego wcześniaka i dla mnie te książki nie są żadnym punktem odniesienia, ale zwyczajnie warto zachować zdrowy rozsądek i SPOKÓJ
Kawa, blador, Chanela, Ag..., Rybka1, Gwiazdeczka27, Ewelina88, szpilka, jonka91, renia83, Becia81, Maud11, MonikaDM, magdalenka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiki81 wrote:Macie racje. Wodzi wzrokiem do konca. No i jak po chwili zadzwoniłam z tej strony co zatrzymałam to tez zareagowała. W kwietniu mam szczepienie to zwrócę na to jeszcze uwagę.
Hania wcale sie nie przekręca,tylko umie utrzymywać się na raczkach. Dr powiedziała ze ma jeszcze dużo czasu na opanowanie obrotów.
nam to samo powiedziala.Wiki81 lubi tę wiadomość
-
Chanela ach te chlopy, moj wczoraj wrocil 3h wczesniej z usmiechem na ustach ze przejmuje mlodego, daje mi swoja karte i mam isc na zakupy, do fryzjera czy gdzie tam chce. To byl genialny pomysl bo w mojej pipidowce na zakupy moge isc do 3 biedronek, lidla, 2 odziezowych... online tez nie dalo rady bo komp w naprawie, ale intencje mial dobre wykorzystam w nastepny weekend
szpilka, Chanela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU nas małe zmiany. Od jakiegoś czasu M jak rano zawsze wstaje do pracy to zabiera małą, zmienia pieluszkę i karmi, odkłada i jedzie do pracy, dzięki czemu dłużej pośpię
iii skoro ją kąpię i ubieram to on karmmi i usypia
OŁ JEAHSelene, Ag..., Ewelina88, ania_29, Rybka1, renia83, jonka91, MartaKD, M..., Becia81, Chanela, Maud11, Wiki81, Agus89, MonikaDM, szpilka, lwuska55592, rastafanka lubią tę wiadomość