*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Becia81 wrote:mam pytanko, kiedy wyciąga się wkładkę do noworodka z fotelika samochodowego? nie mogę znaleźć nigdzie tej informacji!
Niby po 3 mcu czyli lada momentBecia81 lubi tę wiadomość
-
Wyjęliśmy dzisiaj wkładkę z fotelika i mała o wiele lepiej tam siedzi ma lepsze podparcie, nawet nie wiedzieliśmy, że tak szybko urosła
Dzisiaj byliśmy na obiedzie u teściowej. Martwiłam się, bo kiedyś wam pisałam, że bardzo wyszarpała małą jak byli u nas, ma wrażenie, że zna się na niemowlakach ale nie ma w ogóle delikatności do nich. No i bałam się co będzie, już uprzedziłam męża, że ma nie zgadzać się jak będzie chciała ją brać...
Wyobraźcie sobie, że teściowa miała ból stawów i od progu uprzedziła nas, że nie może za bardzo ją nosić bo ją ręka boli... I tak mieliśmy całkiem udane popołudnie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2015, 19:16
Ewelina88, jonka91, Chanela lubią tę wiadomość
-
MartaKD wrote:To foteliki maja jakas wkladke? Jestem ciemna.
My mamy maxi cosi cabrio fix i w foteliku dawaliśmy małą od samego początku. Teraz w instrukcji przeczytaliśmy, że jak dziecko wychodzi z wieku noworodka to można wyjąć takie jakby siedzenie z pod niego i rzeczywiście okazało się, że to była taka wkładka i bez niej fotelik jest głębszy i teraz idealnie na nią pasuje. Wcześniej też był fajny bo miał taki zagłówek na głowę, który mocno ją trzymał. -
Hej Kochane. Witam się po świątecznie. Święta uważam za udane. W nd u mojej rodziny, a dziś u rodziny M. Jak zwykle nazarlam się bez umiaru... Milka całe święta była bardzo grzeczna. Jestem z niej dumna. Dużo się śmiała i gaworzyla. Dziecko śpi a ja mam chill w wannie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2015, 20:36
jonka91, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
Witajcie - to znów ja - majóweczka.
Napiszcie proszę jakie macie laktatory -bo jeszcze nie zakupiłam. Jakiej marki polecacie i jak się sprawdzają. Jutro was nadrobie - teraz idę się połozyc bo mała strasznie napiera mi a to raz pod piersiami a czasami chyba czuję ją w pachwinach - akrobatka czy jak?!
Będe wdzieczna za wszystkie sugestie co do laktatorów. -
nick nieaktualnyJak ktoś ma Cybexa Aton 3 to tam wkładka jest na stałe, bo da się ją regulować góra-dół. Trochę bez sensu bo dziecko coraz większe i chyba lepiej żeby bardziej "wpadło" do fotelika...
Od ilu kg jest następny rozmiar?
Właśnie wiszę na laktatorze i uskuteczniam pumping power siedzę też na kompie i przy okazji ogarniam fb -
Hej dziewczyny
My już też po świętach. Muszę się pochwalić, że Tomek je zniósł dzielnie. Wczorajszy dzień w rozjazdach co chwila nowe osoby, a jemu się chyba podobało. Dzisiaj już spokojniej, u jednych rodziców obiad, u drugich deser, więc mały korzystał i odsypiał
A no i jako pierwszy dzisiaj oblał mnie synek, a w zasadzie obsikał
Jeśli chodzi o imię to ma jedno i takie, że nie powtarza się ani u mnie ani u męża w rodzinie. Muszę się Wam przyznać, że imiona wybieraliśmy jak jeszcze nie było wiadomo czy będzie chłopiec czy dziewczynka i o ile dla dziewczynki szybko nam poszło o tyle dla chłopca trochę to trwało i w końcu prababcia takie zaproponowała i już zostałoEwelina88 lubi tę wiadomość
-
slash wrote:Witajcie - to znów ja - majóweczka.
Napiszcie proszę jakie macie laktatory -bo jeszcze nie zakupiłam. Jakiej marki polecacie i jak się sprawdzają. Jutro was nadrobie - teraz idę się połozyc bo mała strasznie napiera mi a to raz pod piersiami a czasami chyba czuję ją w pachwinach - akrobatka czy jak?!
Będe wdzieczna za wszystkie sugestie co do laktatorów.slash lubi tę wiadomość
-
OOo właśnie dziś się zastanawialam nad ta wkładka do fotelika. Mamy maxi cosi cabrio fix. Milo wejść i zobaczyć ze rozwazacie to samo:)
Konstanty zasypia, a ja mam nadzieję po przytulac się do męża na filmie.
W zawoji mnóstwo śniegu, spacer bożonarodzeniowy zaliczony:) ale wszedzie dobrze, ale w domu najlepiej. kostek tez jakiś spokojniejszy u siebie:)
Miłego wieczoru!Maud11 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyslash wrote:Witajcie - to znów ja - majóweczka.
Będe wdzieczna za wszystkie sugestie co do laktatorów.slash lubi tę wiadomość